Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak viccelőztem,remélem semmi sértés nem volt benne! egyik ismerősnek is van egy lc4-ese,neki ez a katalizátor féle kütyü csöve úgy el van repedezve,hogy szerintem szívja a ganét befele rendesen,pedig már mondtam hogy cserélje le,vagy szedje le és dugózza be,de sok pénzük van,nem kottyan meg egy blokkrepair!
értelek..
súly bazdki súly! mai világba gecidrága a benzliny! régen sokat jártam egykeréken az LC4-el,mert sajnáltam ha kopott az első gumi,nem volt pénzem újat venni rá!
miért baj ha fenntvan? .. kb egyáltalán nem befolyásolja a teljesítményt..
Akkor ojjanokkal KELL megvetetni akinek NINCS rajta...vagy még NEM dobott le ijjet...megveszi...felszereli...és már NYOMBAN lesz mit ledobni...és máris TUNINGmesternek érezheti magát:)

Szerintem semmihez nem fogható ÉRZÉS...tuti fizetnének érte...

Miccólsz TONI?
Igen még a fríméles is létezik.
tudtommal mindenki dobálja lefele,nem pedig rakja felfele
Nem tucc RÁ valami bizniszt TONI...de TÉNYLEG!:)
Anyáknapi rendezvényen...
tényleg óvodás szinten vagy, sajnállak. Próbálsz oktatni minket aztán hülyébb vagy mint mi... Nem írsz semmit mert tudod hogy nem hat meg hát sajnállak
az máááááááááár 10 ropi! még alkuval is 8-at kereshetsz vele! gondold meg! neki összejön,akkor mindenkinek!
TÉGED már KÜLÖN nem is kommentállak...NINCS értelme...regényt írni RÓLAD nem lehetne...csak pár sort...de azt is csak RENGETEG jóindulattal.

Menny(nem a MENYORSZÁG) nézegess PARAMOTOR hirdetéseket:)
mesélj már magadról hol lehet téged utolérni?
meg ne haragudj de itt egyedül veled nem lehet értelmesen beszélgetni mert nincs értelmes mondatod...
TONI...van vagy KETTŐ azaz 2 nekem is valahol...de még nem gondoltam RÁ hogy megcsinálom vele az ÉVszázad üzletét...de EZEK szerint hátha:)
De nem ANYÁZUNK...ezt tanuld meg csicskagyerek...ha már MÁST nem sikerült...

Leszarom hogy RÁM mit bégecc...de azt AKIT nem is ismersz és SEMMI közöd hozzá NE szidd...

Veletek mit lehet? Beszélgetni ÉRTELMESEN,értelmes dolgokról KIZÁRT...persze van PÁR kivétel...de ha azok is UTÁNATOK mennek nem fogok SÍRÓGÖRCSÖT kapni miatta...NEKEM nem lételemem a csordaszellem.
ja mert neked kötekedni lehet mi?
írj már egy ilyen kis regényt hogy miért is jöttél ide kötekedni mi az ami nyomja a lelkedet mit csináltunk rosszul ami enyire nem tetszett neked ?
http://aprod.hu/hirdetes/04-es...

még a szart is el lehet adni,csak legyen rá vevő!
normális ember ezt ledobja a motorról,nem? vagy rosszul tudom?
Lesz majd UTÁNAD is érdeklődés...és TÖK jogosan...:)
énsem anyáztam csak érdeklődtem a szülei felől de amúgy sztem tök jogosan de már szégyenlem magam
az összetett dolgok neked sem mennek úgy látom van egy ilyen kis elvont világod és csak te érted amiket ide írsz...

Egyetlen egy ember anyázott itt ha jól tudom
Aggyonisten VEZÉRKOS Uram....a csicskaBIRKA udvartartásod...akarom mondani AKOLtartásod má itt van...ANYÁZNI ők szoktak...egyébbre nem fussa,EGYET azaz 1-et fújnak...de hát a BIRKA csak bégetni tud...ugatni má nem:)

(összeteTT dolgok nem igazán mennek...)
tuti beszívott valami szert előtte a faterja..... lehet olyan ronda az anyuci hogy csak tudatmódosítóval sikerült a dolog
de most gondolj bele abból a fröccsentésből ez volt a legjobb, milyen lehetett a többi