szelephézag állitáshoz..minek a holt pont?a vezérműlánc cseréhez ..ahhoz kell..de szelephézaghoz
inkább arra figyelj hogy a kipufi szelephézagot olyan helyen mérd ahol az autó deko nem szól bele!(pl szivószelep zárás után közveten)a szivoszelepet meg a kipufogó(ekszhaúz valve) zárása utána leg1szerűbb
Igen aszem még az rm-nél volt ott vagy a drz-nél már nem is tudom. Most néztem hogy itt is a gyújtás beállításához vannak,persze lehet valamelyik jelzi a "pontot" is. Mert ugye ha szétszedi az ember pl. egy vez lánc cserére akkor valahogy össze is kell tudni rakni. Nem vagyok otthon de service manualban biztos benne van,azt nem nézted?
De szerintem má NE bonyológgyunk bele jobban...mert még a VÉGÉN BELEáll a CSAVARHÚZZÓ a DUGaljtyú tetejibe...osztán akkor LESZ ám BAJ...merr KIlöki a SZEGcsapot a hejjirűl...
Melyik hozzászólásomban olvastad, hogy nem tudom megkeresni a holtponot? Én azt kérdeztem, hogy van-e jelölve valamilyen módon de légyszi ne válaszolj.
Hali
Holtpont keresés egy olyan motoron ahol van berúgókar elég egyszerű! De ha minden igaz a gyújtás résznél van jelölés,de ezt ne vedd 100%-nak mintha ott láttam volna valamit,de lehet az másik típusnál volt.
Régen az mz-nél úgy kerestünk felső pontot( na nem a szelephézag állítás a miatt,hanem gyújtás miatt) hogy gyertya ki és valamit bedugtunk amikor érezted hogy megy le a dugó akkor ott volt a holtpont! Na most ezt a módszert már nem csinálnám,10 éve a szakadt szar rozsdás mz bírta.
Esetleg ezt a motort ismeri-e közületek valaki?
Az eladó isteníti, supermotoztak is vele 300 üo van benne.
Kb mennyibe fájhat a teljes felújítás, mert már elég közel van.
Vagy inkább ennyi pénzért felejtős. Elég messze van nem tudom elmenjek -e megnézni? http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Vagy nincs is belseje
Főtengelyszimmeringek kinyomva sziloplaszttal, van benne egy Meteor dugattyú hogy kipróbálják oszt jó, lendkerék rá van hegesztve a főtengelyre meg ilyenek
bakker aki erre ráül az egy szadista állat.. csak simogatnám becézgetném ...meg frissen felyt tehén telyet adnék neki...ha attól alergiás reakcói lennének akkor a tehéntejet megszüntetném és menne neki a kecsetejeeEEE
inkább arra figyelj hogy a kipufi szelephézagot olyan helyen mérd ahol az autó deko nem szól bele!(pl szivószelep zárás után közveten)a szivoszelepet meg a kipufogó(ekszhaúz valve) zárása utána leg1szerűbb