Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KTM bolt?
Ilyenre gondolok.
BUGIC úr (vagy bárki más) !

Hol kapni olyan kis kipufogó takarót jobb oldalt , hogy ne olvassza meg a csizmám ( még jobban ) ? :)
Ahol a dob össze van rakva kb.
vén fax vagy
Jaja,kis Apágyi Márk-motorjára is vagy 2 éve
Nem untatlak tovább benneteket Jók ezek a kártéjemek,de az ülésből ők mind ecetes ollóval szedik ki a koszt
ETANOLizált vagyok HÜJJEgyerek...nem ALKOHOLIZÁLT...halaggyá má a korral...legalábbis PRÓBÁJJ meg...hamán gondolkozni ENNYIRE fájjdalMAS...
fixen okosabb és szebb is vagyok mint te az biztos.. ilyen kis pattanásos hülyegyerek lehetsz.. vagy szétalkoholizált vén fax
amikor nem figyelt rányomtad a matricádat ?
#116 Harcsa Márk aki idén 5 bajnoki címet szerzett!
Irigység? MIRE? az ESZEDRE?

Már sárgulok is...ÉPP mossnéztem a VISSZAPILLANTGATÓ tükkrében....
Kubik Ricsi extrém nyerő
az irigység ami benned van... most... az nem kevés itt...
VALÓBAn...közöm annyi mint ESZED...ami valóban NEM sok...
Tóth Józsi #55 ez is kártéjem
Bammeg eltévedtem ez kátéjem fórum Ha mán itt vagyok, wc támasztásra jók ezek csak,viszont a budin a 2.o E-2-3 bajnoka nem tudom mit csinál
közöd nincs a számoláshoz..
Már TE megmutattad NEKI...

Amúgy meg...GŐZBERETVA...Legalább 150 BÁR(bár lehet több is a BÁR)...

Megaggyam KILÓPASSZKÁLLBA is...?
Én így szoktam,utána eladom a motort
ha van otthon valami bőrápolód azzal próbáld meg de csak olyan helyen ahol nincs a segged mert már jártam úgy hogy egy féknél levertem a tanksapkát
amúgy engem is zavart a dt-ken hogy a sárfoltot alig lehet eltűntetni
oké.. lehet játszik :D
Köszönöm mind a kettőtöknek a válaszát! Igazán megtiszteltetek vele
mizu martinember? megiont nem jutottál pinához aztán itt vezeted le a feszkót? merre voltál tegnap motorozni? szerdán merre mész? Rambó lehet megy mánfa pihenőre mi meg lehet balatont megnézzük vagy orfű egy kis kólázás
ez a rohadtul zavar ..ez biztos nem igaz mert ez már gáz lenne és kibuknál a legalapvetőbb pcihó-lógián...
ha nem elég fekete.. az ülés kend be fekete cipőáploó krémmel...csak motorozás után ne nézd meg milyen szinű lesz a nadrágod...
viszont az a rohadtul zavaró-23 halovány folt már nem is fog látszódni a feketére festett gatyádhoz képest..

amúgy ez köcsögség és normális válaszokat kérek. .
kártélyemes srác..itt a lehetőség...mutasd meg milyen nagy-vonalú is vagy..
most ugye ezt nem komolyan gondolod? jézus úristen.. ez... OFF.. foltos.. miaz h foltos? vízfoltos? töröld le kérpit tisztítóval.. dehát nem is értem ráülsz mész 3 kört és a rászáradt vízcsepp is lejön.. évi 1X meg kend le ilyen viaszos bőrápolóval.. vagy mittudom én. felnőtt ember létedre lehetne ennyi logikád h ilyet megoldassz.. pisilni tudsz egyedül? vagy megmutassam h kell?