Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel en sm eztem.igy nagyon hidegbe nem motoroztam.nagyon max marciusban mikor elvonasi tuneteim voltak.igy suru olajat hasznaltam 20w50. Nem volt zajos tole a blokk.nem ragad a kuplung.nem ette annyira az olajat.nem volt long life elv igy hamarabb csereltem olajat
Ez a kép csak nem Osli -ba készült?
KTM lc4 kábelköteg,kormánykapcsolóval és első gyári lánckerék eladó!
létezik egyáltalán olyan? :D
ne nekem mond.. én tudom h a legjobb az 5w50 lenne de a 10 is jó.. de 20 as olajat.. minek?!.. mert azt h krosszpályán meg talán még endúróversenyen 20w60.. oké.. mert bakon 28 fokba üzemmelegre melegíti a motort 5 perc alatt.. oké.. de mikor most épp 20 fokba meg télen 0-5 fokba elindul motorozni.. és melegíti 10 percig legalább ha tényleg melegíti.. kopik annyit a motor.. a sűrű olaj mire felmelegszik.. tök feleslegesnek tartom.. de nyáron tuti kipróbálom a 20w60 as motorex olajat az lc4 be.. kíváncsi leszek.. de azt akkor nem lesz pötyörgés.. mikor 34 fok volt pesten városba szuttyogtam olyan forró volt a blokk.. pfíííí.. mondom szétolvad.. :D (castrol 10w50el) a 60 as biztos jobb olyan melegbe :) majd kiderül
Jó ! :)
Vadállat.
lolo bridzsida nem bridSZida
bakker eze a roli..ez képben van.. nix kec-Mec
ilyen srácok kellenének az extrém endúróba is ...kemény mint a faxom..és okos mint lolo bridszida...
ha még lyóképű és srármos is.. akkor meg tiszta irígye vagyok E
Amúgy valahol igaza van a gyereknek...tényleg sokan hirdetnek ÖZÖNVÍZ előtti FOStalicskákat ARANYÁRON...

Végülis NEM is az ÖZÖNVÍZ előttiséggel van a GOND...hanem az ÁLLAPOTTAL...de OTT is van egy határ ÁRBAN...mert egy jó állapotú RÉGI enduróval is el lehet motorozni...persze nem HÁRDBA...hanem LÁJJTBA.

És itt GYÖN AZ hogy el kell dönteni mire akarja használni...és MIRE van keret...
na és akkor.. ha épp felébredt csipke-lyózsika álmából és a kátélyem fórumra kilikkel..akkor meg itt a vállasz .

és ez a remény ami bennem is lé..
mert én is kérdeztem villalobóstól...
és válasz nem jött hogy az akra az annyival jobb ..é vagy sem..de reménykedhetem hogypár éven belül..valaki érsze vesz..és jön az a vállas .
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

oda figyeljetek mit csináltok,mit mennyiért,mert be lettünk fenyítve,ez mindenkinek szól!
0W60 télre
5w-40-es kell télre ha jót akarsz.Én alig megyek minuszban mert rühellem mikor elfagynak az újjaim.De aki télen sokat megy annak 5vagy 10w-40-es.
nem tudom miért ragaszkodsz annyira a 20 as olajhoz... te mint amatőr felhasználó.. majd mikor 0,-10 fokba motorozol vagány lesz az a jó sűrű olaj..
Gratuka te egy 3évvel ezelötti kérdésre most válaszolsz Lehet már rég más gépet hajt azóta vagy 3szor szédszedte összerakta.15-20óránként olajcsere 10w-60-as motorex plusz olajszűrő minden cserénél és itt tényleg nincs olajcsipegetés.Keveset használom egy évben ennyit megérdemel ha már exc
már akkor mindegy ha az olaj is maradna
Miért nem cseréled az olajszűrőket is?
Felső egyharmadot nem csavarod oda ?
DÉLBE harangoztak...

Vótam haLLYtani...KIhalytottam a JUHokat a a RÉTRE...

AJJÁNDÉKK? KI adta? Nekem ojjan TERMÉSZETESNEK szokott TŰNNI...
nekem 100l benzinenként olajcserével, és minden második 100l-nél olaj olajszűrő cserével végtelenségig megy. Érdemes nem gyárit 10-50-est hanem 20-50 repsol ridert belerakni. többet megy el, nem harapja az olajat. Mivel 5l-max a fogyasztás, gyakorlatilag 2000km-enként olaj,4000-ként olaj olajszűrő csere. Minimális költségek, ha nem bántod és nem használod a felső harmadban a fordulatot.
Minden jót:)
Cseréld ki a törött gyűrűt meg az összekaristolt hengert és nem fogja nyomni az olajat
Sziasztok!Akadt 1 kis gond az lc4-esemmel.Nemrég lett olaj cserélve benne.Megfelelő mennyiség került bele!Most azt produkálja hogy a légszűrőnél nyomja az olajat.Valakinek valami ötlet?
aki-ért a harang szól
mi a sziti kátélyemes srác..voltál hajtani ebben az alyándék időben...
06 30 635 9305

ezen a számom elérsz,hívj fel és együtt kitaláljuk!
Ki lehet...annak aki ÉRT hozzá...
Sziasztok!

19*2.15-ös fekete ráfot keresek 450-es sxf-re.Valakinek esetleg? Vagy beszerzési forrást. Előre köszi a segítséget.