Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen..érdekes. .kitartó egy idióta
mindlyárt LE anyáz ahelyett hogy LE nyugodna
kb 800 huf forint darabja itt nálunk a kisBótba
én a helyedbe azzal kezdeném hogy a tűnek adnék egyet.... majd a ff nek egy két lépcsőt...(egy öttössel nagyobbat mint ami van)
Még mindig semmi javulás, vagy 3-4 nap múlva visszanézek
mi is ezt csináljuk röhögünk rajtad.. csak te a fogyatékosok között vagy a legfogyatékosabb.. és úgy nevetünk ki.. h a rendes apád hogyan tudott 1 ilyen hülyét csinálni mint te vagy
az a baj hogy itt most Te ülsz a ketrecben nem azért mert Te vagy mi hülyék vagyunk hanem azért mert így állsz hozzánk
bakker ..hogy repülnek az évek ..eltelt 3 év

köszi..mindég nézem de kicsit sokallom a négy100 ezret se!érő motorbaa 120ezres rendszert...
de amúgy meg lassan két éve megvan a kicsike.. és még nem született olyan gép amire lecserélném...ugyhogy lehet hogy lesz varia
NE beszélges TE csak velem...hanem oszdd az oKOSságot...

Nem mondok ÉN semmi okosat...MINEK-KINEK? ÉRTED? NEM...akkormeg?:)

a HOVATARTOZÁSRÓL vala:

ÁLLATKERTBE se azé megyünk hogy beüjjünk a KETRECBE a majom mellé...hanem azé hogy KÍVÜLRŐL nézzük...és nevessünk vagy sírjunk RAJTA:)
06209112937
villalobos@freemail.hu
az a baj hogy te is közénk tartozol egy okos szavad nem vot mióta itt vagy csak te hiszed azt hogy okosat mondasz a kis elvont világodban, beszélgetnék veled úgy tényleg igazából hogy tényleg enyire teszed magad vagy személyesen is ilyen vagy
Valóban NINCS miről veled beszélni...IGAZI hüjje vagy tényleg...nem BEŐTÖZÖTT...

Az ijjenekből élnek a PARAMOTOR hirdetők..:)

ÉN már ijjenkor csak ezzel zárom soraimat:

"A HÜJJÉNEK tanácsot lehet adni...de ESZET nem"
Bugic az email címed még freemailes?
mennyibe adod?
Hello!
Nekem van!
30/3604406
nem értem milyen paramotor ktm-ről van szó a Te poénjaid olyanok hogy csak a Te baráti társaságod vagyis Te és Te érted ? mi hülyék vagyunk de te még mindig nem tudtál túllépni a poénjaidon és azon hogy kb mindenki leszarja mit habogsz össze...

már meg ne haragudj de az elején akartál valamit mondani nekünk hogy mi mind hülyék vagyunk a törzstagot és csak te vagy okos... még mindig nem értem miért vagyunk hülyék és te miért vagy olyan okos...

de kb annyi értelme van veled "vitázni" mint egy vaknak elmondani milyen színű az ég sajnálom a családodat ha van már meg ne haragudjál
Nincsenek valakinek eladó, gyárinál nagyobb fúvókái Keihin karbihoz? Akrához hangolnám a 450 EXC 07-et.

Bár a gyári könyv azt írja, 200 óra utá cserések, ebben meg 370 van mindjárt, lehet már túlméretes lett magától
ÉN már legalább ELTALÁLTAM...de TE ijjen AGGYAL amivel rendelkezel SOSE fogod...

ÉRTELMES egy jószág lehecc...

DE majd ECCER neked is lesz PARAMOTOR KÁTÉJJEMED...mert valakinek KELL a PÉZ...:)
miért ne lehetne valós ? valakinek kell a pénz... hívogasd vagy inkább dobáld kővel a repülőt mert még mindig nem nőttél fel még mindig ugyanolyan vagy mint egy héttel ezelőtt
Szerinted VALÓS HÍRDETÉS mi F...szLEVI...?

Na akkor hívogasd...meg írogaSS neki:)
de , te hol szoktál motorozni ?
De, de nem -50celsiuson... -35ig van a 0W

Gondolom a 40 miatt más adalékok stb ezért kevésbé bírja a hideget
miért kéne törölni ?
Kicsit összezavarodtam, a hideg oldali szám az első nem? Tehát ha mind a kettő 0 akkor nem egyformán kéne folynia
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...

EZEKET mé nem törlik AZONNAL a picsába?

De tiltogatni tudnak...
asd nehogy még hidegebben használja