Sziasztok!
Segítséet kérnék, hogy Ti hogyan kezelítek az ülést miután összesározódik és levan mosva és foltos marad?! Engem pl rohadtul zavar, hogy tiszta az egész motor de az ülésen 1-2 folt marad!
Hát AWI-n kivül mással meg nem hegesztenéd
Pálca?
Titán pálca
A kérdés az hogy honnan tudsz szerezni darabszámba, mert 1kg-ot venni belőle biztos nem is olcsó, de legalább egy ideig elég lesz
Minden BIZONNYAL azé válaszoltam...mert ANNYIRA de ANNYIRA Le szerettem volna bukni...mert LEBUKNI ojjan izgi...főleg ijjen GYERMETEG fejtörő játékban...méltő vagy a VEZÍRKOS szerepére:)
Egy HYPERMOTARDOT szeretnék még kipróbálni...bár nem tudom jobb e az annyival mint amivel többe kerül, mivel nem mentem még vele...mert az biztos hogy a FÍÍLINGJE odabasz...de NEKEM a műszaki tartalom,motorozhatóság fontosabb...
DUKÁTTI SZTRÍTTFÁJJTERT már próbáltam...az ottvan...de MÁS kategórijja mint a MOTO....
Nagyjából ennyi...szeretem amúgy mert HALAD...és KANYARODNI is lehet vele...és nagyon úgy néz ki hogy MARADNI fog...a KÁTÉJJEMEN-en és a DUKÁTTIN kívül nem nagyon érdekel már más motor...sokmindent kipróbáltam már...
Husabergezni is szerettem...az egy ETALON...és egy IKON...
Jogos! De 200km után mit mondjak? Elmondta itt BUGIC is hogy sok a megnyilvánulás úgy, hogy nincs komoly tapasztalás mögötte. Annak meg ugye nem sok az értelme. Annyit tudok mondani eddig hogy kezelhető, jó kiállású gép, problémát nem tapasztaltam A már hosszasan boncolgatott kipufogódob az egyetlen dolog ami még az összképet rontja nekem. De lényegi gond nincs, szép is jó is, enyém is
Ha szabad tudni Te miért adod el?
ez nem volt szép.. de legalább ecetes olló