naja :D de nemvágom mibe vagytok.. sztem szép egyenletesen kopik.. még az elsö is... v most nemtom melyikre gondoltok.. míg szétvolt baszva az első telóm addig 1ik fele jobban kopott a guminak.. mostmár patent.. szar a szemetek.. vagy a kép nem adja át a valóságot.. amúgy 2 henger van egybetolva h nagyobb legyen a löket... persze a fordulat maradt... képzeljétek mi bika van benne..
azt láttad volna... biztos sirvafakadsz.. de én nem is estem csak a motor.. mondjuk megnem tudnám mondani h én h ugrottam le.. bele se gondolok.. szép sárga overáll zöldes agyagos lett volna :( mert ugye ez ilyen városi motorozás volt csak aztán eltévedtem.. dehát ismét bebizonyosodott h a szuperrső nemtapad a fűbe
Mire gondolt az iró amikor azt irta hogy:csak félek hogy egyszer elhajlik?
Jaja mész városban, egyszer csak azt veszed észre amikor vársz a zöldre, hogy a vasgyúró markod alatt a kormány egyik vége lefittyen.
Vagy mire gondolsz?
azért én ilyet nem estem még... csak félek h egyszer elhajlik.. :( amúgy a levi nem a barátom.. nemtom minek jön utánam... már mondtam neki h büdös.. de nemérti..
Mondom hogy 60 volt
Kérdezd már meg a kollégádat hogy akkor a 20-al mi van
Amúgy vizes úton vészfékezett előttem egy F Astra, 4 kerékkel csúszott keresztbe az úton, én meg elfektettem hogy ne telibe menjek bele.Szerencsére a kormány pont jó pozicióban volt úgyhogy az első kerékfüggőleges közelében volt úgyhogy az érintkezett a lökháritóval.De semmi gond nem lett.
Utána meg lecsavarodott a bukógomba csavarja és 110-nél láttam pattogni mögöttem a gombát a 4 sávoson
Te alföldi motoros
De hiányzik az enyém
Jaja mész városban, egyszer csak azt veszed észre amikor vársz a zöldre, hogy a vasgyúró markod alatt a kormány egyik vége lefittyen.
Vagy mire gondolsz?
Kérdezd már meg a kollégádat hogy akkor a 20-al mi van
Amúgy vizes úton vészfékezett előttem egy F Astra, 4 kerékkel csúszott keresztbe az úton, én meg elfektettem hogy ne telibe menjek bele.Szerencsére a kormány pont jó pozicióban volt úgyhogy az első kerékfüggőleges közelében volt úgyhogy az érintkezett a lökháritóval.De semmi gond nem lett.
Utána meg lecsavarodott a bukógomba csavarja és 110-nél láttam pattogni mögöttem a gombát a 4 sávoson