Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adás-vételnél ez sokat fog nyomni a lantba!
na ez történt :(
Akkor már értem hogy miért buktál ki.Azt hittem már én hülye, hogy béna vagy
Holnap egy meki ? Lázas vagyok meg nathas de motoroznek egyet
naja :D de nemvágom mibe vagytok.. sztem szép egyenletesen kopik.. még az elsö is... v most nemtom melyikre gondoltok.. míg szétvolt baszva az első telóm addig 1ik fele jobban kopott a guminak.. mostmár patent.. szar a szemetek.. vagy a kép nem adja át a valóságot.. amúgy 2 henger van egybetolva h nagyobb legyen a löket... persze a fordulat maradt... képzeljétek mi bika van benne..
50es supermoto
Télleg

Te alföldi motoros
apád pélója van kockára kopva :D
nemvolt még időm se kedvem.. :( gépen megvan minden csak elkell küldeni dekorosnak meg apróbb egyeztetések.. de mindenképp meglesz :)
Ilyen kockára kopott gumival nem dicsekednék :(
Azt hittem már 6x kész van a matrica szett

De hiányzik az enyém
viszont a blokk jobb eleje is megkarcolódott majd lefotózpm azt is :(
azért lőtem 1-2 képet :D
azt láttad volna... biztos sirvafakadsz.. de én nem is estem csak a motor.. mondjuk megnem tudnám mondani h én h ugrottam le.. bele se gondolok.. szép sárga overáll zöldes agyagos lett volna :( mert ugye ez ilyen városi motorozás volt csak aztán eltévedtem.. dehát ismét bebizonyosodott h a szuperrső nemtapad a fűbe
Látod látod meg kellett volna vegyed az esőgumikat akkor nem csúsztál volna
Legközelebb vigyél már kamerát mert én is röhögni akarok
hátha legközelebb ilyen műveletet hajtok végre.. akkor hajlik
Mire gondolt az iró amikor azt irta hogy:csak félek hogy egyszer elhajlik?
Jaja mész városban, egyszer csak azt veszed észre amikor vársz a zöldre, hogy a vasgyúró markod alatt a kormány egyik vége lefittyen.
Vagy mire gondolsz?
Na megint a pina utan megy pedig úgy tudom szereted a budoset mert majdnem atmentel egy cigannyal teli suzukin
azért én ilyet nem estem még... csak félek h egyszer elhajlik.. :( amúgy a levi nem a barátom.. nemtom minek jön utánam... már mondtam neki h büdös.. de nemérti..
honnan tudod hogy nincs ktm-em?
Mondom hogy 60 volt
Kérdezd már meg a kollégádat hogy akkor a 20-al mi van

Amúgy vizes úton vészfékezett előttem egy F Astra, 4 kerékkel csúszott keresztbe az úton, én meg elfektettem hogy ne telibe menjek bele.Szerencsére a kormány pont jó pozicióban volt úgyhogy az első kerékfüggőleges közelében volt úgyhogy az érintkezett a lökháritóval.De semmi gond nem lett.

Utána meg lecsavarodott a bukógomba csavarja és 110-nél láttam pattogni mögöttem a gombát a 4 sávoson
Minek ír a KTM fórumba egy hondás?
Minek vesz 660smc-t az aki 40-el kozlekedik vele ?