Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a legkirályabb amikor akkorát buksz mint egy ház és röhögve felállsz hogy hogy lehetsz ilyen béna
Régi szép emlékek
Simsonnal milyeneket firkáltunk te jógyerek Haver jött reggel hogy menjünk ki a szőlőbe szilvát szedni.Hót dér volt a talaj.Simsonnal 2 személlyel, természetesen sisak nélkül, mentünk fel a földúton.Az utat meg benőtte a fű, 2 oldalt 2 kis nyomvájú, dombon felfelé vagy 2-es teligázon úgy bementünk a csipkebokorba hogy beszartunk a röhögéstől
Rám meg rámesett a Simo és beleégett a komplett leömlő a vádlimba
Szóljál a Levi gyereknek, behegeszt neked villannyal valami vasúti sint azt hajtsd el
Amúgymeg minek motorozik aki nem tud

Nem kéne elhajolnia ennyitől.Én amikor eldobtam az enyémet vagy 60-nál az aszfaltra semmi baja nem lett
Erről a témáról kifejezetten keresd LaciCRM kollégát
azt láttad volna... magamon röhögtem... XD az mi?! kemény voltam :D
Nem erről a gépről lenne szó a kép illusztráció :)
Sziasztok,a következő lenne a kérdésem.Mennyire megbízhatóak a KTM LC4 620 gépek(1994-96 évjárat)?Milyen az alkatrész ellátottsága?
olyan hülye vagy mint egy ferde fasz előttem van a kép ahogy mártin fut a motor után
szóval mondjuk a saját súlyára rádöl az nemgáz nem? még a kézvédő se csúszott el csak épphogy.. gondolom nem 10e 1 ilyen kormány..
mennyit bírnak ezek a kormányok? pl az lc4 emen? mert voltam endurozni és nem úgy sikerült ahogy elterveztem jó azért akkora gond nemvolt.. csak ilyenkor visszaülök és olyan érzésem van mintha valami nem olyan lenne mint volt. pedig nem is.. kb 20 al gurultam le a füves domboldalról sm kerékkel és elcsuszott az eleje én meg leugrottam de a motor eldölt azt csuszott tovább énmeg futottam utána szóval ennyitől azért nemgörbül el nem? más esik kell 80-100 al és nemgörbül el... csaknem görbe.. nincs vmi sablon amit rálehetne tenni?
Te az én veremet szoktad te gyökér :D na meg amikor az arokban vandalkodsz :D
én soha nemszivtam senki vérét
Tyúk73
Én bírtam a búráját,csak akkortájt kevés volt a fórumban a más téma és a végére már uncsi volt
Duke73 Laci! Azóta már biztos a Verhovina topicban oltja a népet!
Lukaska ki volt az a srác ? Duke vagy mi volt a neve
van nekem
ez a kerék eladó 125-ösre való
mint ahogy fudejovagy szívta a vérteket,úgy Dávid is belém kóstolt a "poénjával" amire én vissza válaszoltam
ne haragudj a barátodra,hogy unatkozott és én lettem az áldozat,néha velem is megesik az ilyen,de remélem azért a mi kapcsolatunk őmiatta nem változik
a lánc takaritás volt a gond de azmég nemmegy :(
Ízléses első sárvédő SM szettel!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
rohadtul nem a "zsírzás" volt a kérdés akkor sem..
Nem, mert én nem zsírozni szoktam hanem fújni
Most mit csináljak ezzel a Japán zászlóval?
ja igen,ez elmaradt
ma esti mókamester,adok egy pirospontot! lánczsírzás megymá kötekedős barátunk?