Az a legkirályabb amikor akkorát buksz mint egy ház és röhögve felállsz hogy hogy lehetsz ilyen béna
Régi szép emlékek
Simsonnal milyeneket firkáltunk te jógyerek Haver jött reggel hogy menjünk ki a szőlőbe szilvát szedni.Hót dér volt a talaj.Simsonnal 2 személlyel, természetesen sisak nélkül, mentünk fel a földúton.Az utat meg benőtte a fű, 2 oldalt 2 kis nyomvájú, dombon felfelé vagy 2-es teligázon úgy bementünk a csipkebokorba hogy beszartunk a röhögéstől
Rám meg rámesett a Simo és beleégett a komplett leömlő a vádlimba
mennyit bírnak ezek a kormányok? pl az lc4 emen? mert voltam endurozni és nem úgy sikerült ahogy elterveztem jó azért akkora gond nemvolt.. csak ilyenkor visszaülök és olyan érzésem van mintha valami nem olyan lenne mint volt. pedig nem is.. kb 20 al gurultam le a füves domboldalról sm kerékkel és elcsuszott az eleje én meg leugrottam de a motor eldölt azt csuszott tovább énmeg futottam utána szóval ennyitől azért nemgörbül el nem? más esik kell 80-100 al és nemgörbül el... csaknem görbe.. nincs vmi sablon amit rálehetne tenni?
mint ahogy fudejovagy szívta a vérteket,úgy Dávid is belém kóstolt a "poénjával" amire én vissza válaszoltam
ne haragudj a barátodra,hogy unatkozott és én lettem az áldozat,néha velem is megesik az ilyen,de remélem azért a mi kapcsolatunk őmiatta nem változik
Régi szép emlékek
Simsonnal milyeneket firkáltunk te jógyerek Haver jött reggel hogy menjünk ki a szőlőbe szilvát szedni.Hót dér volt a talaj.Simsonnal 2 személlyel, természetesen sisak nélkül, mentünk fel a földúton.Az utat meg benőtte a fű, 2 oldalt 2 kis nyomvájú, dombon felfelé vagy 2-es teligázon úgy bementünk a csipkebokorba hogy beszartunk a röhögéstől
Rám meg rámesett a Simo és beleégett a komplett leömlő a vádlimba