Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250 vagy 300 endúrón vacilálok egy ideje, de csak 2T
Itthon a garázsban
hol vannak ilyenek?
Nem tudom pontosan, de szvsz 9 l fölött.
Enyém kb. 6-7 l, bár a kollégát akié a 300-as kb. 2 kanyarig tudtam követni az erdőben, úgyhogy biztos ez is benne van a dolgoban...
Mi az a sok?
És mennyit eszik pl a tiéd?
hát...én a céges, fél millió forintos nyomtatóján csináltam...
Szerintem elég a sima nyomtató...max kicsit sötétebbre állítod a nyomtatási beállításokat.
és elég az ábrákat sima papírra nyomtatni, úgy rá az átlátszó tapéta?
vagy valami speckó(fotó stb) papírra kell nyomtatni
Amiatt kérdem hogy visszaaddja-e eléggé a sima nyomtatópapír az élénk színeket?
Csinálok magamnak Nagyköbcentis 360 as Nsr t és a főtengely kiegyensúlyozásához kell ! Apropó átmérő 20mm es volframrudat tud valaki?
ismerősöm zsír új gyári henger vett az rm-e 60ért ebben psota minden benne van!kapott hozzá1 dugót,gyűrűket stb.....
Hombard-nak üzenem hogy ne hallgasson a videójához (exc főtengely kuka) hozzászóló sok önjelölt motorszerelő faszkalapra!
Menj el egy rendes szerelőhöz...vagy 2x fogsz fizetni...
érdekes kérdés...megérdezhetem, miért szeretnéd tudni?
Szia!
Köszönöm!
Én csináltam rá a matricákat, tényleg nem nagy ügy, próbáld ki....semmit sem veszítesz,max leszeded ha nem tetszik...
Nekem különösen a kereszt jön be az első rajtszám-tartón...régóta akartam ilyet, de külföldről nagyon drága lenne...így 400 Ft volt..
Szevasztok
Valaki meg tudja mondani hogy a KTM sx200 as 2T nek hány gramm a gyári dugattyúja ,vagy Wisecóba mennyi,
csapszeg nélkül csak a dugó súlya érdekelne gyűrűvel vagy nélküle!
nagyon szép a motorod

A matricákat te tetted rá?
Olvastam hogy kivágod és úgy ragasztod rá. Én most agyalok hogy a motorom idomjait ilyen módszerrel felmatricázom.
A büdös életbe nem kapsz hozzá alkatrészt, de te tudod...
Hát igen, mintha a balkánon lennénk... Visszatérve az öregebb gépekre ha mondjuk 150alatt hirdetnek egy viszonylag jó '90előttit, érdemes foglakozni vele, vagy nem?
340-ért tudok ilyet:
Ja és ez 2005-ös!
Csak...külföldön van...
Ennyit kicisny hazánkról...
ez csak egy átlagár. Ha végignézed a hirdetéseket láthatod... Amúgy télleg túlzott ahhoz képest hogy némely motor húsz éves elmúlt
ki az a disznó,aki 150-200-at akar kérni egy 18 éves dögért?
sziasztok

Van itt valaki akinek tapasztalata van a régebbi '91 előtti KTM ekkel? SX, GS stb..
csakhogy érdemes-e 150-200e körüli gépeket nézegetni
jó éjt!
Én is lassan...
Na én meg elteszem magam holnapra,akarom mondani mára
Hellosztok,jóéjt
ámen!
őr....
Még egy hónapig...aztán irány külföld...