Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tipushiba lehet az hogy csörög a kuplungja, 1500km enként olajat kell cserélni, nemtudom menyi időnként kell szelepet állitan, igazi élménymotor ööö

mit érdemes cserélni? -személyes vélemény: a cross kerekeket supermotora
Köszi és meg is osztanád velem az infókat? :D
hopp ebbe van egy kis mondtadthiba... de érted.. na
nekem éppen van egy

kicsit öregebb meg még semmit nem személyes tapasztalatom nincsen mert várom a jogsim de már külső infókat gyüjtöttem be
Hali

Segítség kéne! Kinéztem egy Lc4 620 1998 as gépet de előtte szeretnék pár infót kérni tőletek esetleg nincs e valakinek ilyen vagy valakinek nincs e tapasztalata ehez hasonló géphez! Az érdekelne mennyire megbízható, mikor mit érdemes rajta cserélni meg mik a típushibái! Aki tud lécci segítsen!

Előre is köszi!
Szia gagathepunk!
Én nem várpalotai vagyok, hanem ajkai. Várpalotát azért írtam, mert ott lehet dugattyút venni régebbi motorokhoz is. Nekem KTM MX 500-om van, de azzal csak krosszozni szoktunk. Utcán Yamaha Fazerrel szoktam motorozni. Nehéz összeszedni motoros társakat. Úticél bármerre.
Rendben, addig még elfér itt.
Ja persze csak ha jó!
de csak február végén szedem szét mert még vizsgaidőszak van.

majd akkor visszatérünk rá, de mindenképpen érdekel!
Tőlem csinálhatjuk azt hogy elküldöm, belepróbálod, ha jó kifizeted, ha nem visszaküldöd...így max. a postaköltséget bukjuk a dolgon...
Nem 100%, de elméletileg jónak kéne lenniük...
Tied 90hanyas évjárat?
Nekem jók a lamellák? ( csúszik mint az állat )
Ájj nekem is köll egy ilyen fenti mmm sokminden kéne de péz az meg nuku
nekem e za némbör van most:
ebayon 135 euró,de kicsit sötétebben találtam
Halottasmotor rulez
Ez így a fekete alapon a narancs matricákkal nem tecc...akkor már inkább a narancs alapon fekete dizájn...
Nekem van itthon fasza rókabőröm én azt húzom az űlésre Nekem se tetszenek az agyoncsicsázot mocik!Látjátok az enyémen is csak a gyári matricák vannak javarészt mert nekem az tetszik!Full fekete ááá ne is mond az dúrván nézne ki csakhát tudod dani az a fekete tank nem terem minden bokorban
Nem láttad még elégszer az alapművet
/Pedig ahogy mendegélnek a dolgok a világban, könnyen előfordulhatnak hasonló élethelyzetek akár még a mi életünkben is.../