Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Seth 2 c. múvi jut eszembe róla mikor fullfekete CR250-ekkel üldözik a sivatagban az abroszfejűeket
Mondjuk ez gagyi 4T
Ááááááááááááááááá
700 dodo a küldés?
Nehogymá 140.000 ft legyen a küldés!
Nekem 40-50e-ből hoznak be motort!
na most:
GD-nek:
Mert nagyobbat akarok, de amugy egyben van minden jó állapotban van.A kipufogó már nálad is az a Leovince volt?
miért adod el? amúgy milyen a moci? egyben van?
2008 szeptemberbem vettem.
dugó, hüvely(megsérült a nicasil) , szimeringek, 120at fizettem értrem ez volt 2006 tavaszán. te mikor vetted?
amúgy sztem annyiért sose fogod eladni. max 350. ajkán is van egy ilyen cr az 340ért adja. amúgy a vasad 98as "csak"
390-400 az alja. És mikor adtad el mert én is felújítottan vettem?
Ó, nem olyn sokba...idomokat, renthal kormányt, egyebeket összevettem az Ebay-ről...
A blokk felújítása volt sok (henger, dugó, hajtókar, főtengely,csapágyak, szimeringek)
Mindenhol,ami nem magyarország...ez speciel Írországban
hobby szintem crossoztam vele, versenyen nem mentem. hárskútra jártam edzeni vele. én full felújítottam mielőtt eladtam. és mennyi lenne az alja neki?
Igen Győr mellől hozuk azt hiszem Csornáról. 420 irányáron hírdetem. Crossoztál vagy endúróztál vele? Versenyen ment?
exc gyengébb mint sx
Hali
Győrbe adtam el. mennyiért adod most el? látom hirdeted
Hy!
Asszem enyém most az a CR125 ami az adatlapodon van! Kinek adtad el ha megkérdezhetem?
pedig arra gondoltam hogy 200 al belemegyek egy fába... mert ez tűrhetetlen
alsó bilincset levettem ugy nyomogattam meg a csövet éspereg belőle a jeges olajos megvagyott cucc.
Most azt csináltam hogy bevittem melegebb hejre és alá tettem egy tálkát a cső alá ha kiolvad akkor az fojjon ki belőle.
Guminyomás
szerintem emiatt, még ne hugyozzál a konnektorba!
Én a múlt héten próbáltam átkarbizni az EXC-t de nem tudtam levenni a porlasztót mert a légszűrőház gumija annyira megkeményedett hogy semmit nem tudtam mozdítani rajta...szal lehet hogy maga a cső anyaga recseg...
Kerék és kormány csapágyak rendben vannak Telóbeállitással lehetne valami?