dugó, hüvely(megsérült a nicasil) , szimeringek, 120at fizettem értrem ez volt 2006 tavaszán. te mikor vetted?
amúgy sztem annyiért sose fogod eladni. max 350. ajkán is van egy ilyen cr az 340ért adja. amúgy a vasad 98as "csak"
Ó, nem olyn sokba...idomokat, renthal kormányt, egyebeket összevettem az Ebay-ről...
A blokk felújítása volt sok (henger, dugó, hajtókar, főtengely,csapágyak, szimeringek)
alsó bilincset levettem ugy nyomogattam meg a csövet éspereg belőle a jeges olajos megvagyott cucc.
Most azt csináltam hogy bevittem melegebb hejre és alá tettem egy tálkát a cső alá ha kiolvad akkor az fojjon ki belőle.
Én a múlt héten próbáltam átkarbizni az EXC-t de nem tudtam levenni a porlasztót mert a légszűrőház gumija annyira megkeményedett hogy semmit nem tudtam mozdítani rajta...szal lehet hogy maga a cső anyaga recseg...
Nehogymá 140.000 ft legyen a küldés!
Nekem 40-50e-ből hoznak be motort!
amúgy sztem annyiért sose fogod eladni. max 350. ajkán is van egy ilyen cr az 340ért adja. amúgy a vasad 98as "csak"
A blokk felújítása volt sok (henger, dugó, hajtókar, főtengely,csapágyak, szimeringek)
Győrbe adtam el. mennyiért adod most el? látom hirdeted
Asszem enyém most az a CR125 ami az adatlapodon van! Kinek adtad el ha megkérdezhetem?
Most azt csináltam hogy bevittem melegebb hejre és alá tettem egy tálkát a cső alá ha kiolvad akkor az fojjon ki belőle.