Elég sok helyen...nekem pl. elöl nyitott volt a vázcső alja (lehet hogy a tieden ott már olajszűrő van)...meg nekem a hűtő túlfolyója is előre volt vezetve a váznyakhoz, akár abból is kerülhetett bele víz...
az lenne a lényeg hogy az a cső amiben fagyott cuccot találtam az ugye be megy a vázbaés hogy ott hol tud benemmi a viz, a kormánycsapánynál, vagy mondjuk a kormányzár hején, ilyenekre lennék kiváncsi...
egyik újságban reklámoznak ilyen mindenféle rózseszin meg terepmintás kék zöld mindenféle terepgumikat, egyszer majdnem rávettem magam.. és nem is olyan drágák !
De azt nemtudom nem-e szarok (mármint ami az ujságban volt)
na tegnap kerestelek főnök..
nincsen az sc hez manuálod vagy valami amin robbantott ábrák vannak? nem a blokkról hanem ugy mindenről váz ezaz, blokkról már van
http://www.universalmotor.hu/s...
a blokk előtti vázrészre gondolsz? mert nekem még nem ot van az olajszűrő, nekem nincs a vázban olaj!
az lenne a lényeg hogy az a cső amiben fagyott cuccot találtam az ugye be megy a vázbaés hogy ott hol tud benemmi a viz, a kormánycsapánynál, vagy mondjuk a kormányzár hején, ilyenekre lennék kiváncsi...
nem tudtok alkatrészeket quad- ok hoz kéne pár cucc...
De azt nemtudom nem-e szarok (mármint ami az ujságban volt)
Nekem a gumi jön be a legjobban...
Ja, béne hugom levágta a fejem tetejét...baszki egy kép elkészítését nem lehet nőre bízni...
nincsen az sc hez manuálod vagy valami amin robbantott ábrák vannak? nem a blokkról hanem ugy mindenről váz ezaz, blokkról már van
amugymeg : megvagy