Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abban igazad van amit leírsz. De akkor nem így kellene hirdetni ahogy.
A végén még vezetett szervizkönyves lesz.
"motorja garantáltan bontatlan. "
Biztos még konzerv bontóval nem nyúltak hozzá.
Fingom sincs.Színvak vagyok!
a narancs lábtari sem djári..
meg lehet a blokkban az olaj sem a gyári már
vagy 1865
vagy nem is amerika volt..
de azért 1885 az volt
Önkifejező!
Hátulra azt a tulaj óvodás csemetéje rajzolta fekete filctollal rá?
az 1885 jó évjárat volt.. amerika épp akoriban vivta ki magában a függetlenségi háborút
az sxs teló nem sárga
Igen.A 2004-es évjáraton még fehér. Mert a múlt héten még 2004-es volt nem 1885-ös
És utána se volt sárga?
egy kártélyemen narancs rugóstag..ez több mint gyanÚs...
mert lehet hogy zsideszes .

az a kézvédő nem az enyém.. én az enyémet már befényképeztem ide.. de csak az jött hogy ...ez mi az
zsir az acélból van..saválló...hamarabb görbül meg a villanyak mint a kormány és alig 1 kiló

nekem a 30x8as alamínijum is megteszi..és ha valami nagyon durva éri az azért enged...és nem görbiti el a kormányt mint pl bontósnak a 40x10 ami nem görbül..de valaminek engedni kell és az a 30ezres fátbár kormán volt
Köszi. 525 EXC-t szeretnék,mert sm- ként többet szeretném használni
mint enduroként .
Az, hogy akkoriban épp fehér volt...
A narancs rugóstagon mi a gyanús?
Köszi. Nem igazán akartam megvenni,meg elkapkodni sem szeretném.
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. A leírásban szereplő bontatlan blokk volt a leggyanúsabb meg a narancs rugós tag.
fészbunkón a "zsír" képeket nézegetem
acél kézvédőt használtok? látom van benne anyag..
Ennyi pénzért tudom ajánlani a saját motorom, angol papiros-forgalmis-rendszámos SX 450 2004es garantált évjárat. Most kerül rá kézvédő, vázvédő, blokkvédő, és leszervizeljük a telókat. Ha érdekel jelentkezz privátban, kép van az adatlapomon.
Képről elég szedett-vetettnek tűnik 2003-2004 es váz meg lengővilla, vmi újabb hátsó gátló, kb 2002es első teló, nincs berugókar, cserélt tárcsák, igénytelenül lefestett gyári hátsó dob. De attól még lehet jó motor.
Csak rá kell nézni és el is mondtam ezzel a véleményem.Szakadt az egész berugó nyema festett itt ott sufnituning hegyek innen onnan szedett rugóstagok.Ha csak ennyid van exc-re akkor inkább gyűjtögesd még a pénzt egy jobb állapotura mert ez tartogathat meglepit bőven.
én is úgy emlékszek h pont 2T t nehezebb.. amúgy van itt 1 csomó galéria erről...
Ja és bontatlan blokkal. Biztosan 7-évet ált.
Erről a motorról mi a véleményetek?A múlt héten még 2004-es évjáratú volt. http://km-3.jspcdn.com/p/13/09...
én pedig úgy olvastam több helyen,hogy pont a 2T nem lehet
egyszer ha ki kell próbálnom,akkor biztos nyitok egy gallllerit róla,képekkel illusztrálva
Ja, a 2üteműn, én úgy tudom.. És arról is azt olvastam, hogy gond lehet, ha mindkét végét ledugózzák, mert a jégnek nem lesz elég helye..