egy kártélyemen narancs rugóstag..ez több mint gyanÚs...
mert lehet hogy zsideszes .
az a kézvédő nem az enyém.. én az enyémet már befényképeztem ide.. de csak az jött hogy ...ez mi az
zsir az acélból van..saválló...hamarabb görbül meg a villanyak mint a kormány és alig 1 kiló
nekem a 30x8as alamínijum is megteszi..és ha valami nagyon durva éri az azért enged...és nem görbiti el a kormányt mint pl bontósnak a 40x10 ami nem görbül..de valaminek engedni kell és az a 30ezres fátbár kormán volt
Köszi. Nem igazán akartam megvenni,meg elkapkodni sem szeretném.
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. A leírásban szereplő bontatlan blokk volt a leggyanúsabb meg a narancs rugós tag.
Ennyi pénzért tudom ajánlani a saját motorom, angol papiros-forgalmis-rendszámos SX 450 2004es garantált évjárat. Most kerül rá kézvédő, vázvédő, blokkvédő, és leszervizeljük a telókat. Ha érdekel jelentkezz privátban, kép van az adatlapomon.
Képről elég szedett-vetettnek tűnik 2003-2004 es váz meg lengővilla, vmi újabb hátsó gátló, kb 2002es első teló, nincs berugókar, cserélt tárcsák, igénytelenül lefestett gyári hátsó dob. De attól még lehet jó motor.
Csak rá kell nézni és el is mondtam ezzel a véleményem.Szakadt az egész berugó nyema festett itt ott sufnituning hegyek innen onnan szedett rugóstagok.Ha csak ennyid van exc-re akkor inkább gyűjtögesd még a pénzt egy jobb állapotura mert ez tartogathat meglepit bőven.
A végén még vezetett szervizkönyves lesz.