Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiert inkabb megtartom
90.000 ft-ért átveszem postaköltséggel együtt 2 db bilinccsel.
SZIASZTOK
KTM 640 LC-4-re öninditot keresek 2006 Évjárat
Szia Zari!

Titokolvastam.
Én 10w-60-ast rendeltem, ma kaptam meg. A dobozára ezek vannak írva: 100% synthetic motor oil. Use with: Moto, offroad, supersport.
Minősítése: Jaso Ma2, API SL. Ja és 1950 Ft/L. Remélem segítettem!
javított fekete kézvédőm is van (eltörött a felfogatásnál a kormány szélénél)
mostad magasnyomásúval? akkor szokott hamar behalni
Ez a vázvédő lehet jó rá, olcsón eladó minden a képen:
http://p1.bikepics.com/2013%5C...

+még mindig eladó a full Akra titanium rendszer, letisztítva a leömlő, de még koszosan fényképeztem: http://bikepics.com/pictures/2...
115eFt-ért vihető 1db karbon bilinccsel!
Ez a rendszer újba 1700 €!
2012.ktm 65 üó.van benne.Első kerékcsapágyak beálltak,nehezen forog a kerék.
Sógorék nagyon zsírszegényen rakták össze.
Tegnap már ki is cseréltem.
Ezeknek ennyi a mandátumuk?
Most mi jön ezután?
Milyen alkatrészeket szerezzek be?
nagyjából olyan 1,7586 LE-t dob hozzá amit olyan 8970-8980 as fordulatszám tartományban érezhető ami pont annyit eredményez, hogy ha 1 sebességgel feljebb kapcsolsz akkor pont egyel leszel feljebb mint előtte
igaz nem akra,de a tiedre való, nem kell átalakítani ahogy kérted, és nincs horror áron,tehát megfizethető
06 30 635 9305
vannak zéró arcok :ASD:ASD
Nekem a legdurvább ami megmaradt bennem,mikor az ember kölcsönadásit írt egy kocsira :XYZ-543 frsz-mú gépjármű kölcsönadása.Bepisáltam a röhögéstől!
Bazzeg,először le se esett!
640 esin! és ilyen még létezik
Vagy 3 lóerőt ad.Lóerőnként 50.000ft-os ár kicsit sok szerintem érte
Sziasztok! Olyas vkivel szeretném felvenni a kapcsolatot akinek akra rendszer van az lc4 640 esin! Szeretnék érdeklődni mennyit ad rá a rendszer érdemes e venni stb... előre is köszi
képet árat kérhetek? ha nem publicus akkor adatlapomon a mail címem. Köszönöm előre is
Kézvédő van, vázvédő nincs...
Vkinek nincs vázvédője eladó 2004-es narancsra? meg kézvédő?
na ha neki is jó a 10w-60..akko rsx 525 sem lesz srossz..meg a zrace olaj is..100%sintetik..
amaz meg techno sintetik...
de mind a kettőt irja hogy offroad meg race oli is
én motul 7100 10w60at használok az sx450-hez és azt is szereti. Annyira nem drága, de az ELF nagyon jó árban van még ehhez képest is érdemes lenne rajta nekem is elgondolkodnom.
ja..
mert ez az olaj fullossan.. mindenhol... kuplung... váltó.. motor mindehol bizonyitottan nagyon finom...semmi kopás semi hanga...
annyi hogy régebben a bergben egyszer volt 10w 60 minerval olaj..na azzal volt a leghalkabb...csak hidegen...hidegen érezhetően lassabban járt.. de ez csak az első pár percben utána meg azzal nagyon nagyon csendes volt!
és lehet hoy gez a 600 óra ez már megérdelemne kicsit vastagabb olajat..
nem tudom..egy tuti..a 10w-50 nem szar...
lyöwő héte elején rendelek olajat..addig megszülöm.. melyik legyen 50..v .60