Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bencu.
igazad volt.. merrt okos barátom odaadta a 26 labdát.. (egyet tartiba) és berakom öket és lám..4 hiányzik ahhoz hogy jó legyen.. .
ugyhogy te mondtad jólé ..rez a marha miatt meg mehetek vissz még 4 labdáért
de közbe meg most szerelem a gumit...
hátha segitettem akk szivesen :)
Nekem csak annyi problémám van vele hogy kicsi a hangja,pedig teljesen nyitva van a dob. Megfaricskálni sajnálom. Az hogy mikor évjárat,nem tudom,de 2006 utáni lehet,teljesen napjainkig. Ha valakit érdekelne akkor ezen a számon elértek: 06 30 635 9305
köszi szépen a segítséget mikor először vissza töltöttem a vizet légtelenítés használtam egy jó darabig aztán akkor szóltak hogy légteleníteni kell akkor megcsináltam de nem lett jó most hogy le engedtem teljesen a vizet mindenhonnan így légtelenítettem meg is javult :)) köszi
légteleníteni kell.. sokan nemtudják... sokan nem csinálják.. tankot leszeded és a gyertya mellett van 1 csavar(10-es krovafejjel lazítod) azt kilazítod és ott folyik a víz akkor vissza.. vigyázz mert rövid csavar és ferdén is visszatud kapni és kibassza a menetet. akkor meg a te agyvized fog felforrni.. :D
Valakinek van eladó a képen látható behr felnibe való menesztője?
OK!Akkor megy az sms!
Köszi
hát hivtak páran az tuti..de csak eg hátsó tárcsám volt polcon...és hivtak vagy 4en..de mégis az első lett a befutó..hogy miért is..mert ilyen ez a matek:-)
de jövőhét legelején megint kézbekapok párat(ha minden igaz).. aki addig időbe szól annak lesz belőle.. aki meg később szól..annak megint várnia kell..nem tudok tucatokat tárolni..
bocsika
volt már ezer kiló-méter órám..persze mind biciklis.. 3-4 hónapon belül mind beadta az unalmast..inkáb 1-2 hónap..
és valójában rályöttem..nekünk nem az kel hogy lássam hogy mikor mennyivel megyünk..mert azt leszarom mindég a maximális sebességel megyünk..de az 1-2 alapjáraton ..eléggé minimális
csak az számit.. hogy hány óra van.. mert onnan tudom mikor kell visszamenui a koicsihoz..illetve hogy tervezzem a visszautat.. hogy azért kalandos is legyen de időbe is beleférjünk..
ugyhogy jó ez a kétpálcás óra..nagyoin is ...birja a motortmosást is.. és már lassan 4-5 hónaopja műkszik hibátlanul..amugy szerintem ..kinalyi hamisítvány.. mármint a kinai órát hamisították thálywánon
szóval ..eze ezgy ezer forintos óra.. a kinai piacn ezek a vizálóü kutyaórák is 3...aza háromezer ft.. ez meg mondom ezer..de működik..
zarándög akkor veled beszéltem délelőtt telefonon a tárcsa miatt?
Üdv!

harvester köszi a választ!
Persze.......patakolás meg sziklák közt szopás miatt kell neked....hát persze
Nem azért van hogy ne késs el a vacsoráról, nehogy az asszony teleszórja 6-os anyával a légszűrőt?
frissen szárított avar? láttam olyant aki avval ment, bár ő kényszerből
hülye..
mit képpzelsz..annyi zsöcim nincs.. ez két pálcás
de nagyon hasznos..igy mindég tudom hányadán állunk az idővel.. mert a sok patakolás közben..nem árt tudni hogy meddig szopik a paraszt a sziklák közt
Fasza a pálcikás órád Búcsúba 3 pálcás volt?
inkább borisz ....lyelczink

vagy noszállyel sanyi
akkora ..mArha vagy...
hát
,mert honnan szerznék 25 télizoknit
mÚÚÚhahaha
na egy kis fotó..az offródosoknak..meg aki még kézvédőt használ.. az úly kézvédő befogatűás.-.ami a legkeményebb igénybevételt is birnia kéne..+ nem a kormányon támaszkodikhanme a két befogó csavaron..a kormánykifli közepén...!
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
ez mikor fent van a szivacs is ...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
nadalgumi
Ezt Roger Federer meg ne lássa

Miért teniszlabda?Miért nem téli zokni vagy purhab?
figyu.. én a számokkal nagyon képben vagyok ismerem öket..egytől egészen..0 ig (1-2-3-4-5-6-7-8-9-0)mondom hogy képben vok ...nekem otisz 20onöt5 mondott....huszonötöt...25-5 azaz 25öt..magyarul..25db
azt mondta a huszon négy még nem jó..még egyet bepászitott és akkor pont összeértek...nem feszült meg semmi csak pont egymáshoz értek..nekünk ez jó mert 0,8 nak felel meg....ide 1,0 bár az más sok lenne.. de a labdáknak meg össze kell érni hogy ne kolbászoljanak össze vissza...
papucs nem is fért be..de nem kell mert nem forog a fellnin a karék..iletve ha forohg is ..minimálisat..ami nem zavaró..1-2cm /motorozás
ird le hogy neked 30 az milyen kemény lett...thnx
a hétvégén én is defektet kaptam, ezért egy teniszező ismerősömtől kéretm... hétvégén teszt :D
a 25 darab az nagyon kevés nekem :D 30 ment bele úgy hogy pont egymásnak érnek és faszának tűnik!
Hello sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem van egy 640 lc4 supermotom 2007-es voltam vele találkozón ott tötymörgés közben lenyomta az egyik vízcsövet ami a vízpumapa alatt van vastag de nem forrt a motor azt mondták van egy kis cső ami eldugult azért nyomta le megnéztük de semmi nem volt vissza lett töltve a víz és azóta van egy probléma amire nem jövök rá ha beindítom hidegen felmelegszik szépen semmi nem történik elmegyek motorozok és amikor már meleg akkor megállok vele és alapjáraton jön a víz túlfolyón meg a levegő ilyen szakaszosan de nem forr a víz és nem is melegszik túl a motor és ezt csak alapjáraton csinálja ahogy elindulok abba hagyja aki tudja ez miért lehet az írja meg vagy akinek van ötlete erre előre is köszi :)
már van 5 szerelővasam, lassan én is belabdázom
amúgy a labda nem szokott szétesni?
mert szoktam adni a kutyának játszani az fél óra alatt szétszedi 2 fél labdává