EXC-nél az Akra titán csőben kisebb a törés a blokk oldalánál a "hajlításnál" és nagyobb a cső átmérője is (a hátsó rugónál sincs "behorpasztva", mint a gyári), így gyorsabban távozhatnak a gázok. Talán még 10% teljesítménynövekedés is elérhető vele, ha a karbit is belövik hozzá, és a légszűrőház is bírja levegővel
Hogy hívják a 21/5W-os hátsó izzót, ami az EXC-be való? BAY15D, jól tudom?
szia.nekem volt teljes rendszerem,valóban megváltoztatta a motor teljesítményét,vagyis érezhetően máshol adta le a nyomatékot,és végre is jobb lett.2005 ben- vettem 228000-ért,de nekem az aprólékos kidolgozás tetszett meg ,mert gyönyörű volt,nem kimondottan a teljesítmény növelés.azt azért még megjegyezném,hogy még egyszer nem vennék ennyiért,mert eladáskor a négy éves motoromért 1milliót alig akartak adni,több mint félévig hirdettem,majdnem a legolcsóbban.
nagy különbség lehet az akra saválló cső meg a gyári saválló cső között... a dobba meg gondolom van középen 1 perforált cső körülötte meg a gyapot azt a végén a sound killer kb.. de az opcionális... nem?
Azért hidd el, hogy jobb...ha be van állítva a karbi hozzá, akkor érezhető a különbség. Ami nem érezhető az a súlycsökkenés, de viszont a titán rendszer esztétikai élmény is... Persze, nekem se ér annyit, így újat sosem vennék.
Nem értem, hogy min kell csodálkozni? Aki mx-re, vagy endurózásra használja a motorját, az vállalja, hogy koszos, sáros lesz. A múltkori verseny után másfél órát mostam a motort, meg az alátét ponyvát nagynyomású mosóval. De időnként átnézem a motort, és nem csodálkozom...vagy úgy hagyom sárosan, és akkor úgy néz ki, mint egy panírozott rántott hús...
Annyiért másik motort lehet venni! Bírom mikor mindenkinek akra kell mert az a menő közben a motorjuknak meg minden perc ajándék mert nincs miből felújítani. Parasztvakítás az egész semmivel nem jobb mint a gyári nyitott dob!
persze hogy van... linkás smc-jét a túlbuzgó előző tulaj rendszeresen magasnyomásúzta... szépen bele volt rohadva a csapágy
én ha nagyritkán használom a mosót akkor is csak a műanyag idomokat mosom... csak hogy ne zavarjanak el otthonról
pont a napokba mondta cimborám,hogy alapból nem jut be a retek,viszont ha nagynyomásúval mosod,akkor az beviszi a vizet és a dzsuvát...
akkor ezek szerint tényleg van benne valami...
Hogy hívják a 21/5W-os hátsó izzót, ami az EXC-be való? BAY15D, jól tudom?