tudom hogy nem ide való..mármint nem a szuperlotyós környezetbe...de csak ktm a többsége.
ha más nem.... röhögjetek kicsit.
amúgy elég komoly a hely... http://youtu.be/mwOgPpdNHn0
Itt a Mátra északi oldalán ez nekem való motor lenne. Ebben nőttem fel (szakadékok patakok Északi sípálya fölfelé, persze mindez 20-éve).
Csak hát a 24-est sem akarom hanyagolni. Két motor sajnos meg nem fér bele a keretbe
nekem meg már az is megfordult a fejemben hogy vásárolok egy 450-es sx-et,mert olyan ritkán járok ki terepre,ha az rendbe van,ritkán lenne blokkfelújítás,így nem kéne küszködni az üzemórával és az a heti 2 heti havi 1 óra lefárasztás jól jön,rendszám nincs,adó nincs...
Maximális igazad van, nem sértődök meg Nekem ez mint mondtam 2. motornak kéne, mert imádok terepezni, de még a közúttól se ment el a kedvem eléggé, és (sajnos?) többnyire ott találok társaságot akikkel mehetek (egyedül meg ugye endurozni se jó..)
Ahogy mondod, terepre hobbi motornak tökéletes az 525 EXC De nekem most 1 motorra van keretem, és sajnáltam volna utcán elhasználni ezt a gépet. Jó helyre került ez nyugtat. Csak terepen fog ficánkolni
Na olvasom eladtad az EXC-t.Én sajnálnám az enyémet eladni.Hálistennek a hátam közepére se kívánom az utcai motorozást viszont a terepet annál inkább.Nem bántásból de nem volt az a motor neked való.Az egy versenyenduro nem pedig egy olyan motor amivel a hétköznapokban elmászkálsz ide oda.De szerintem erre te is rájöttél egy idő után.Maximálisan nem tudja halandó ember kihasználni az 525 tulajdonságait de több esély van rá terepen.Én minden alkalommal mikor megyek a motorommal csak erősödik bennem az a tudat hogy ez az EXC egy kurva jó motor.Legalábbis amire én használom.Nyilván ha versenyeznék akkor kisebb köbcentis könnyebb gépem lenne.Semmi hegyibeszéd.Ki szoktam próbálni más endurókat meg crossgépeket is sőt elmondhatom szerencsére kevesebb terepmotor van amit még nem próbáltam mint amennyit igen.Egyet ajánlhatok lódarázsnak is hogy ha 525-öst akar venni jól gondolja meg mert ezt tényleg nem utcára kódorgásra tervezték.Erdő,Pálya,Hegyek völgyek siratófalak motorja.oda való nem máshova!De hosszabb rövidebb tereptúrákon is kiváló..Ha nem ezt a fajta hobbit űzöd akkor neked más motor kell!
Hát az nekem se kéne már.. jó motor szó se róla, de szerintem is hanyagold. Amit linkaska linkelt az nem rossz gépnek tűnik Vegye meg valaki előlem mielőtt elszórom rá a pénzt
Sima LC4-et ne vegyél ha teheted.Inkább akkor SXC verziót, mert az gyárilag enduro, de az SM szett is belepattan.
SMC verzióval ezt nem tudod eljátszani, mert annak más az első teleszkópja és nem tudsz feltenni enduro kereket, ugyanis fix a féknyereg befogója, vagy teszel egy 320-as tárcsát előre
Van egy elég csecse-becse most eladó, nem tudom kié, de elég patika állapotban van KTM 625 SXC
nem volt nekem bajom a hosszútávval elüldögélek én rajta, csak egyenesben dögunalom (főleg hogy én utáltam pörgetni így nem is teltek olyan gyorsan a km-ek)
Netán én vettem meg?