Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit jobban kipárnáztad volna az alfeled aztán ment volna a hosszútáv
az xr4-en a 3nap/1000kn egy katasztrófa volt utána egy hétig rá sem tudtam nézni, az xt-vel meg 1500 is teljesen elviselhető volt
bár avvan 750volt a max 1 napra seggfájdaom nélkül, bár az utolsó 100-150 már nem esett jól
*mondanám
Nem mondanom hogy lebeszéllek, nagyon jó motor ez, de most nekem más funkciók kerültek előtérbe, olyanok amik ennek a motornak a karakterisztikájához nem valóak (hosszabb utak közúton). Amire idén használtam arra tökéletes volt, egy rossz szavam nincs rá Ha kell majd ismét "játszósmotor" tuti ilyet veszek
Soha sor4 Csak 1henger vagy V2
Most akkor lebeszélnél az 525-ről? Nekem is SM+Endúrónak kellene és csak papíros.Csak nem találok jót. Lassan már nem is tudom kell-e ez nekem? Mit szeretnél helyette, csak nem sor négyet?
Én sem így terveztem.. biztos hogy lesz még ilyenem
Ez a gyors adás-vétel nekem nem megy. Kell 10 ekm, mire megszokom egyáltalán :) Idén beszaladt 14 ezer már, kezdem megismerni :-)
Nem, igazából szeretem, de nekem 2. motornak lenne jó, de emellett most nem lett volna pénzem 1.-re.. szóval így alakult
Az is itt van látom szinte minden nap Miskolcon, hazahozták (eladni )
Hű, eladtad?! Akkor, nem szerettél bele! Még mindig az lc4-et bánod.
én is pont így vagyok vele.. szívem szerint még a 125ös apriliám is meglenne.. de sajnos még nem nyertem meg a lottót
Legszivesebben 5 motort tartanek.de nem tehetem meg.max 5 simsonyt.igy hat meg kell valni az egyiktol.hogy a masik johessen
kortisz "bácsi" egy évben csereberél annyi motort mint én eddig 6 év alatt ezt sem hirdettem amúgy, nem akartam eladni. csak valakinek nagyon kellett korrekt áron
gyorsabban csereberéled a motorokat mint a becsületes ember a nőit
nem hiszem. pénz lesz tavaszig, aztán újabb 2kerekű
hát én nem tudom, az van ráírva hogy arról van, nekem csak járt a motorhoz
10000Ft
akkor most lesz egy négykerekű? mondjuk tavaszig?
SXF 450 hűtő, 2005-ből? Nem is létezett akkor ilyen modell...:) Mennyi a hűtő ára?
már kérdezted. cakompakk 200 az egész. bár már pár dolog elvileg elkelt szóval majd módosítom
mivel megvették a motort, ezek meg megmaradtak
170 az egesz? Na jo csak vicceltem. De miert is elado.nem indolotad meg....
Kifejezetten KTM-re
Eladó SM szett + cuccok
Na akkor jó! én még csak ma fogom összerakni a technikát aztán hétvégén kiderül hogy birják
GD
megjött...
bence. .nem perec
perec.
jó a 30...már én sem küzdök erdei első defekt szereléssel
Megfarigcsálni? Ez egy enduro dob, de pl hiányzik a kamrát tartó csavar az oldalából. Ha meg már végig nyitott, akkor megfarigcsálta valaki...:)