Valaki tudja esetleg hogy hogyan van rögzitve a hűtőventillátor lapátkereke a meghajtó tengelyre?
Egyik napról a másikra megszorult, kézzel alig lehet körbeforgatni, hátha újra lehet csapágyazni.Bár zörgő hangot nem ad, csak akad
hátsó kerékbe
próbáltak mutymuty maszir-gumilabdát..labdacs helyett..5000ft 1 perc alatt ment a levesbe plusz ugye az nap a egész időben a hajtás defektel volt..még jó hogy itt közel és csak extrém pályázGATÁS volt.
Hali,Kovács Szabolcs vagyok Simontornyáról.KTM gxr 50-es hátsó fékpofákra lenne szükségem.Címem:Simontornya Hunyadi u.18 7081.Köszönöm,ha kell még valami akkor kereslek.Csá
Nemtommég, nekem nem sikerült kimérni hogy minden úgy működik-e vele ahogy kell, úgy volt hogy ma megyek hozzáértő ismerőshöz, de neki közbejött valami, úgyhogy jövő hétre tolódott a dolog. Bocs a szarakodásért, de a villanyossághoz tökhüJe vagyok
itt extrem end gyúróban használja egy ember..2-3 motorozáson van túl..eddig hibátlan...
25db kel egy elsőbe sixdays be
nem túl lapos..kb 0,8báros....de nix vele gond...papucs sem kell bele...
szerintem nemsoká nekem is olyan lesz
hárvi.
a gyári feszabályzóval mi a gond?...
excből jön ki a váltóáram..de azt egyszerűen lehet a gyári feszabályzóval 12voltra tenni...
nekem a sx 525 be tekercseltek a gyújtás mellé egy plusz tekercset....abból szépen kijött a váltóűram (9-30 voltig)arra csak raktam egy 1200ft gatz hidat...és abból lett 9-30v egyenáram..
szabályzással már léet volna gond..de mint kiderült az 50 W ventillátor..ami miatt let a tekercselés is.. az pontossan felveszi az összes áramot amit tud a tekercs.. és szabályzás körül sem megy 12 volt fölé a feszültség...
persze ez sokkal kisseb tekercs mint a exc ben ami van...
de egyenáramom van ami faszául működteti a ventillátort..ami pedig überjól hűti a gépet extrém szituációkban is
kéne egy villamos szaki, aki egyenárammá "varázsolja" a EXC-n a váltóáramot.. Van egy leírás, a tekercseknél kell kicsit forrasztani (floating the ground) https://www.google.hu/search?q...
Csak ehhez kell még egy fesszabályzó, na ehhez kéne egy tudor
A 2005-07-es fejidom egy vicc, nem való semmire. 2 LED-es kiegészítőlámpám van, csak be kellene kötni.. Akksira nem lehet, mert arra csak 10W megy a generátorból.
Van mondjuk egy 35W-os H7-es xenon, kis ballasztos izzóm, azt nehéz lehet befaragni? Úgy nézem az megy AC-vel is.
Üdv!
Mi a véleményetek a teniszlabdáról a kerékben? Érdemes venni teniszlabdákat és kipróbálni? Illetve olyankor kell bele belső is? És ez az elsőkeréknél műkodik csak? Mert az elsőnél még el tudom képzelni , de hátul ugye szélesebb ...
ja, es vegig Motorex-el ment, minden olajcserenel szurocsere, csak szelepallitas volt a blokkban. 2 hetig SM szett is volt hozza, de nagyon nem jott be.. meg egykerekezni probalgattam vele
Egyik napról a másikra megszorult, kézzel alig lehet körbeforgatni, hátha újra lehet csapágyazni.Bár zörgő hangot nem ad, csak akad
Köszönöm
525 EXC