Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet már égnek a telefonvonalak! Azt még elfelejtette odaírni,hogy lehetőleg friss műszakival!
jobbat mutatok:
KTM-BEER 17" SM kerekek,kultúrált állapotban eladók, hullámos tárcsával,elöl nagytárcsával,39 jó állapotú lánckerékkel.Ujszerü gumik.....
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Hát neki van önbizalma,biztos hívni fogják több százan.
rendben ,köszi
nem élek ilyen jellegű ismerkedési oldalakkal.
de ha bármi kérdésed van,ráírsz egy hozzászólásomhoz vagy felhívsz: 06 30 635 9305 és nyugodtan megkérdezhetsz bármit,remélem fogom tudni a kérdéseidre a választ
az enyémben bizony nem
ennyire nincs... csak úgy látszik.. mintha
Ennyire be van engedve az első teló a befogóban?
az eleje komoly volt a vége poén!
menj a picsába!
a motorexel nincs is baj.. de a 4000 km.. olyan felesleges.. inkább tennéd azt a pénzt félre SM sárvédőre :D
én személy szerint megveszem bele a motorex-et! én nagyon max 4000 km és csere
mert nekem annyira nem sürgős a kipu de jobb lenne minél hamarabb :D
5000 km enként én castrol 10W50 power1 racinget mondom én azt használom a váltó is puha.. de a motul biztos 10000000000X jobb szóval azt vegyél..
Üdv. Duke II 640 olajcsere előtt állok, milyen olajat ajánlatok bele? Továbbá hány km-ként érdemes olajat cserélni normál használat mellett?
felvennélek face re és ott tudnánk komunikálni
na újra fent van a hirdetés,ha sikerült eladni a sok lomot a háztól,gyűlik egy kis apró,mindenképp megkereslek,és kitalálunk valami okosat.
nem tudom! Meg vagyok kettőzve
a többiek biztos jobban meg tudják mondani,de szerintem az off roadnak jobb a hangja mint amilyet te szeretnél,pedig hallottam már mindkettőt,és nyitott is volt,de hogy miért,arra nem tudok választ adni
egyébként nem sértettél meg csak nem értettem a hozzászólást,de ezek szerint rosszul értelmeztem,bocsi érte!
köszönöm de én olyanra utazok amit 70 ért adtál el,nekem az a forma kellene....
igen, nagyon érzékeny vagyok ilyenre! így is rengetek munkám van hogy ilyen legyen....
nem bántásból írtam.. amúgy.. csak megjegyeztem.. de biztos a lelkedbe tiportam :( neharagudj
mert mivel ha látod fel van matricázva! Mivel a gyári más ezért uj sablont kéne csinálni és ujra legyártatni a matricát, Ja és nekem nagyon megfelel így! Biztos a tied szebb,bár nem láttam róla 1 db képet se....
kőkemény 5ezer ft-ért árultam egy sértetlen állapotút 1 hete kb.... igaz már aznap 6an hívtak is érte és gyorsan elkelt