jobbat mutatok:
KTM-BEER 17" SM kerekek,kultúrált állapotban eladók, hullámos tárcsával,elöl nagytárcsával,39 jó állapotú lánckerékkel.Ujszerü gumik.....
nem élek ilyen jellegű ismerkedési oldalakkal.
de ha bármi kérdésed van,ráírsz egy hozzászólásomhoz vagy felhívsz: 06 30 635 9305 és nyugodtan megkérdezhetsz bármit,remélem fogom tudni a kérdéseidre a választ
a többiek biztos jobban meg tudják mondani,de szerintem az off roadnak jobb a hangja mint amilyet te szeretnél,pedig hallottam már mindkettőt,és nyitott is volt,de hogy miért,arra nem tudok választ adni
mert mivel ha látod fel van matricázva! Mivel a gyári más ezért uj sablont kéne csinálni és ujra legyártatni a matricát, Ja és nekem nagyon megfelel így! Biztos a tied szebb,bár nem láttam róla 1 db képet se....
KTM-BEER 17" SM kerekek,kultúrált állapotban eladók, hullámos tárcsával,elöl nagytárcsával,39 jó állapotú lánckerékkel.Ujszerü gumik.....
Hát neki van önbizalma,biztos hívni fogják több százan.
de ha bármi kérdésed van,ráírsz egy hozzászólásomhoz vagy felhívsz: 06 30 635 9305 és nyugodtan megkérdezhetsz bármit,remélem fogom tudni a kérdéseidre a választ