Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ini jól mondja...
még vakszelep..azaz papucs sem kell bele!
25 darab?
akkor jó...
ugy ugri ki hogy bekened valami sikositoval.. gondolom ..és mikor feltaktad... kétszer odadobod a földre.. persze normál irányból..és már ki is ugrott..
nálunk itt bevált...
hétvégén is volt első defekt..de nem a labdásnak
inkább azon agyalj hogy fog bemenni
Zarándög!

Mondtad hogy nem kell belső, se semmi. Hogy fog kiugorni a falc?
Ferodo "SG" is hasonló lehet:
http://www.braketech.com/index...

UNIX-ból autószerelő olcsóbban meg is kapja
good-ridge
goodride-ét rosszul írtam..correctionolok...gúdridzs
örülök ha jó...
te vagy a 1234dik elégede vásárlóm
én ettől jobbat ajánlok...
goldfren k5 lx...
szinteres!sárban homokos vizes súrlódós közegben is hosszú életartam..nagyon jó fék6ás!.....s3 részing is jól fog de az a gyári tárcsát 2 betét felzabálja és az enyémet azért csak a 3dik harapja meg
van olyan jó mit a gudrigde csak nem 13ezer hanem 5-6000...
de mindenki azzal használja amit akar
Hali!

Én nemrég vettem Zarándögtől, eddig jónak tűnik! A fékhatásom előtte sem volt jobb, gyárilag le van kezelve valami festékkel, ami még 2-3 motorozás után is rajta van, de ahol fénylik már a fém, nem rozsdásodik.
Ferodo "puhábbik fajta" P jelzésű fékpofával használom.

Vastagabb és nehezebb kicsit a gyárinál, szóval a forgó tömeg kicsit nő.
Sziasztok! Azt szeretnem kérdezni, hogy valakinek van e tapasztalata ktm xcf 505 tipusú motorral! Nem sokat ír róla az internet sem. A használtautó hirdetnek egyet 2009- es 830.000 Ft. A tulaj azt mondta Cross enduro a motor ami annyit tesz enduro menet es felszereltség tulajdonságokkal felvértezve! A szerviz intervalluma is inkább exc mint sxf. A tulaj szerint! Szóval ha valakinek van tapasztalata a tipusrol vagy konkrétan ismeri az általam kinézett motort kérem segítsen nagyon köszönöm előre is!
Üdv:
Lc4-re hogy jobban szóljon!
64990ft 20 376 46 36
Hali!

Érdeklődnék,hogy valakinek van-e valami tapasztalata az utángyártott
hátsó hullámos féktárcsával,amit 9500Ft.-ért vesztegetnek(minőség,élettartam stb.)!?

Előre is köszi a válaszokat!
Eladó a motoron látható Doma Kipufogórendszerem! Érd: 06303662187
Én kb. minden 2. motorozás előtt befújom, ahol hajlik a bőr. Láttam már szárazon hagyott, nagyon repedezett csizmákat, sajnos vettem is ilyet német eBay-ről..
köszi! és nem repedezik ki, ugye? ha mondjuk egy idő után nem kenem...
Üdv ! Keresek vazvedot 4t sx re. (2004) akinek van kérem jelezze.
Jó estét Urak!Van valakinek esetleg elfekvőben 525-ös hengere vagy 450sxf főtengelye,2004-2007közötti?Dobhatna egy Mailt... fidi76@freemail.hu
ez nem kevés infó..mert úgy látom ennyi infóból is valaki motort tud venni .
sok sikert hozzá
sziasztok
a véleményeteket kérném egy ktm sx 250-es indul szépen de nem pörög ki mi lehet a probléma érdeme megvenni 94-es 140-et kérnek érte ,tudom kevés infó de hátha tudja valaki
köszi
hát ezt már én sem tudom megállni... ezt nem gondolod komlyan, hogy ezt valaki eltalálja így online. Fütyülő hang jobb oldalról, arányban a gázra... lehet bele költözött egy kismadár... de a tapasztaltabbak majd Megmondják! :)
Segítség!

Üdv! EXC 400 -ról van szó 2000-es évjárat!
Süvítő hang jön a jobb oldalról, ami arányosan nő a fordulattal!
Lehet találgatni vagy aki tudja mondja!

Kösz
Megvan a különbség a 2001-2007 KTM EXC Akrapovic slip-on dob és full titán rendszer között: a slip-on dobon alul van a rugó helye a csatlakozásnál, a fullos rendszeren pedig felül. A csőátmerő ugyanaz a dob és leömlő között, 50mm.

Még mindig eladó a full titán rendszer!
Akkor nem érdekel, nem csúfítom el szutyuki alkatrésszel a motorom
Hello!

Megvan, igazából még nem árultam konkrétan, amíg nem találok egy korrekt enduro szettet, addig nem akarom eladni a kecske alól, de holnap majd felhívok mindenkit.
ha esetleg...
drz-ben volt,drz agy stb...