Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Műszaki megvan
Igaz, hazafelé defekt, szerintem beszakadt a gumifék.. 8Km-t így utcai gumival az árok szélén jöttem, mert aszfalton szétrázta a belem.. És pont nem áztam meg

Gumifék hátra milyen árban van? Havernak is kell az YZF-be + neki előre is. Esetleg valakinek van eladó?

Az EXC Akrapovic rendszereket is lemértem, az Akrapovic titanium is és a gyári is 50mm-es illesztésű a kipufogónál.
Megnéztem neked,ez tuti műanyag! Igen elégé viseletes de ami neked kell úgy mond sértetlen,nincs agyon karcolva repedve stb....! 3000 sok érte?! Helyileg S.tarján mellett vagyok! Személyes vagy posta?
Gyári lámpa, és üveg nem műanyag? Látom jó viseltes de nekem az a lényeg az üveg hibátlan legyen mindenhol! Árat meg mindig az eladó mondjon!
Emlékeim szerint ez is műanyag!
nem olvastam hogy üveg csak az elejét hogy téglalap.. azt hittem a műanyag mint linkásnak volt sorry
Mondj egy árat amit neked megér!?
Pontosan! ? ft?
Ez üveg volt nem olvad meg, kiütötte 1 kő.
Jano72!

Erre gondolsz!?
csak nem megolvadt?
Keresek ktm téglalap alakú első fényszórót, az sem gond ha bármi baja van csak az üveg legyen jó rajta.
A hűtő tiszta, olajat most cseréltem, az sem volt vizes, hengerfejet nem tudom. Remélem csak a termosztát lesz beragadva!
A KTM-nek tágulási helye csak a hűtő bordák felett kialakított részen van,ezért a hűtő folyadék helyes szintje is az amikor a sapkát hidegen levéve...a cellák tetejénél áll a folyadék.Az összes Japán endúró motoron van külső tágulási tartály,mivel a hűtősapkán 2 db szelep található oda vissza közlekedik a folyadék,melegen kiengedi hidegen pedig vissza vezeti a hűtő rendszerbe...ezek nyitott tartályok,azért írok ennyit hogy értsd...ha túlmelegszik gőz formájában távozik a rendszerből ezért célszerű siliconosra cserélni a túlfolyó csövet,lemértem hogy kb-3dl folyadékot nyom ki maximum a rendszerből ezért egy 5dl-es flakont használtam amibe tettem1dl folyadékot..ezt tetszőlegesen rakhatod bárhová..én le raktam a kartel védőre a blokk mellé.
Ha szépet és tartósat akarsz akkor vegyél egy yamaha wr vagy dt tágulási tartályt mert azok hőállóak és passzolnak a bal oldali rajtszám tábla mögé....a sapkát meg tedd vissza az 1.4-eset had közlekedjen a folyadék....nem véletlenül méretezték akkorára a gyárit
nem hengerfejes? hűtő nincs tele gecivel? motorolajba nincs víz? nézted már?
A termosztátot még nem néztem, lehet hogy az lesz a ludas!
A hűtősapkát egyébként a ktm boltban ajánlották
A tágulási tartályt hogy lehet megoldani? Esetleg van kép róla?
Termosztát működik?...nyit rendesen?....próbáld ki.
tedd be vízbe és melegítsd fel, látod mikor kinyit...a nagy hűtősapka meg nem arra a típusra való...kinyírod a simeringeket a vízpumpánál.
Tegyél fel egy tágulási tartályt többet érsz vele,amit kifúj folyadékot azt vissza is szívja.
Az exc- ét nem ismerem, de a suzuki rmz , három ok miatt tesz ilyent.
1. fals levegőt szív a henger és a karburátor közti gumi összekötőn.
2. a meleg indító gumi dugattyúja nem megy vissza /szilikon zsír/.
3. a síber kopott és akadozva tér vissza.
A meleg indító is plusz levegőt juttat a rendszerbe és ha dugattyú nem tud a helyére vissza csúszni fals levegőt szív. Valahol többlet levegőt kap. A gáz bovden akad.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, van egy 2006-os exc450-em és egyre gyakrabban megforralja a vizet. Kicseréltem a vízpumpát nagyobb teljesítményűre, a hűtősapkát 1.8 bárosra, vettem bele spec emelt forráspontú fagyállót is, egy darabig hibátlan volt, de hétvégi endúrózás közben 3 szor is megforrt. Igaz mindig akkor ha elakadtam egy nehezebb feljárón, de ugyanezt bírta a nyáron 35 fok melegben. Szerintetek mi lehet a baj?
Haver keres Husaberg-re komplett Km-órát jeladóval meg mindennel, azt a típust ami 2005-ig volt (nagyobb méretű óra). Van eladó valakinek?

Nálam előkerült egy új, néhány üzemórás 45 fogas gyári KTM alu lánckerék is, eladó! SM-re jó lehet. Van egy 48 fogú is, díszt akartam belőle csinálni.. Külső fele érdekes módom semmit! nem kopott, míg a belsején látszik, hogy volt már motoron.

Amúgy graetz-féle egyenirányítás lesz az EXC-n, méghozzá a reflektor helyére bekötöm a 2db 10W-os XML T6 LED-es lámpát, így külön kapcsoló sem kell. Kár, hogy csak hidegfehér van belőle..
kész ám! 500 pézé.. :) köszi még 1X neked meg zsirinek is a lehetőségeket!
Hát te hülye vagy fiam
Készlett a válókarod?
verdtele!
Sziastok..Keresek KTM SX 125 2005-től vagy sx 150-et ha valaki tud Írjon..Köszönöm szépen
Fasza....
Ha már igyis-úgyis kuka azért megpróbálom.
Vagy bekenem csipával hátha
Ha jól emlékszem préselve van rá.Újracsapágyazni nem tudod,mert csak szétbarmolni lehet.