Éppen érdekelhet, ha tudsz küldj róla pár képet az adatlapomon található e-mail címre, aztán majd meglátjuk, csak akkor érdekel,ha minden átalakítás nélkül passzol lc4-be.
Várom válaszod.
nekem is van eladó sm szett, gyári ktm (fekete,behr) lc4ből, 3,5-es és 4,25ös, jó utcai gumikkal,féktárcsákkal, menesztős hátsó kerékagy,lánckerék
ár 130ezer
ezt csak be kell tenni
zsiráf.
ez fizika...
a kerék úgy is meg tid görbülni ..igy !hogy nem szakad szlét az agy sem a küllők sem...
hoghogy..
hát úgy hogy az egyik oldali küllő az megfeszül mocskosul..mig a másik oldali küllők..a hajlásnál..pedig befelé engedik a felnit...és igy oldalra simán ki tud mozdulni!mert a küllő csak is húzás irányba tart...de ott nagyon..nyomó irányba.. pedig..egyszerűen ..e ltud menni a felni anélkül hogy szakitana bár mit is
de ez nem azt jelenti it nem szakadt semmi...de simán elképzelhető!azon az oldalon..amerre elment a felni..azon az oldalon lazult küllők.. ennyi
kis algebra...
mert ugye hárosmszögben van a küllő felogatása...agy felni tehát ha oldalra kitér az egyik küllő engedi hogy befelé mozduljon küllősugáron.. mig az a menneltrte lévő másik oldali küllő meg szépen.. ugy mond ..belazul..(nem lazulcscak amivela felni elmozdult befelé illegtve oldalra ezért a távolság ott csökken az agy és a felni közt tehát a küllő hossza változatlan sága miatt tűnik úgy hogy ..belazult
megfogtál! most így hirtelen elgondolva vagy a küllő hajolhatott, vagy az agyból töredezhetett ki apróbb darabkák,ahol találkozik a küllővel, utat adva a küllőnek,hogy felvegye a ráf ívét.
erre tudok következtetni.
akkor nekem is van egy kérdésem! az mitől van ha a felni nincs sérülve, küllők nem lazák, és csak egy darab küllő van kitörve?
őszintén megmondva a ráf sztem is kuka.. de az agy meg a küllők még jók lehetnek.. amúgy én is úgytudim h csak az ilyen kisebb ütéseket behajlásokat lehet kigörgőzni.. :)
Várom válaszod.
Van egy excel enduro szett eladó ha érdekel! 06 30 635 9305
Mindenki ezeken a sz*r sm szetteken pörög, enduro szett nincs valakinek? Oda adnám érte az én sm szettem. Lc4-ről van szó.
ár 130ezer
ezt csak be kell tenni
ez fizika...
a kerék úgy is meg tid görbülni ..igy !hogy nem szakad szlét az agy sem a küllők sem...
hoghogy..
hát úgy hogy az egyik oldali küllő az megfeszül mocskosul..mig a másik oldali küllők..a hajlásnál..pedig befelé engedik a felnit...és igy oldalra simán ki tud mozdulni!mert a küllő csak is húzás irányba tart...de ott nagyon..nyomó irányba.. pedig..egyszerűen ..e ltud menni a felni anélkül hogy szakitana bár mit is
de ez nem azt jelenti it nem szakadt semmi...de simán elképzelhető!azon az oldalon..amerre elment a felni..azon az oldalon lazult küllők.. ennyi
kis algebra...
mert ugye hárosmszögben van a küllő felogatása...agy felni tehát ha oldalra kitér az egyik küllő engedi hogy befelé mozduljon küllősugáron.. mig az a menneltrte lévő másik oldali küllő meg szépen.. ugy mond ..belazul..(nem lazulcscak amivela felni elmozdult befelé illegtve oldalra ezért a távolság ott csökken az agy és a felni közt tehát a küllő hossza változatlan sága miatt tűnik úgy hogy ..belazult
ha ezt valaki értette ..azt el sem hinnném
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_125_sx-7232691
.
te 1 állat wagy
erre tudok következtetni.
akkor nekem is van egy kérdésem! az mitől van ha a felni nincs sérülve, küllők nem lazák, és csak egy darab küllő van kitörve?
De egy első agy vagy 50, egy küllőszett meg másik 25 pénz ha újonnan meg kell venned...
ma úgyis neki álltam szétkapni
igaz lenne?
tény, hogy kapott, de nem is zsákba macskaként árulom