Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv srácok..
Megtudnátok mondani hogy EXC 525 ből melyik évj érdemes venni?
új kilőve...
kösziii
az a baj..ly
irígyek vagytok..
hogy nektek nix ilyen hondaizé
én látom benne lyövő eghsztrém end gyúrólyát
és az ára egy kártélyemhez képest sem sok..fel is hivom..egyből veszek ..kettőt ...
de még azt nem tudom hogy lehet egyből..kettőt vennei..mert egyből csak egyet lehet venni
A honda monkey blokkot szerintem csak képről látott lehet onnan se... Tipikus példája ez a falusi menő szövegnek miszerint "Ez honda liszenszes ám öcsím, oridzsi minőség, nem kutyafasza" Derék darab
Rugós kemping ülés a legdurvább
elgépelte egy nullával
Eladó ha valakit érdekel ez a gyöngyszem
http://www.kepesmotor.hu/ktm-r...
Eladó a képeken látható ruhaszett.

Hurt & Huntington One Industries márkájú.

Amerikából rendelt, de mivel 2-szer használtam ezért eladó!

Nadrág méret: 34
Felső méret: L

Kesztyű nem tartozik a szetthez!
ruhaszett: 30 ezer

Eladó a képeken látható 661 márkájú cross csizma.

Amerikából rendeltem, de mivel kb 2-szer volt rajtam, eladó!

Méret: 43

Nagyon jó minőségű, újszerű állapot!

Új ára 65 ezer ft. csizma: 35 ezer
ja már el is felejtetem.. na az már piszálódás a lyawából.
na ezzel volt a baj..a nyomtatással..
meg nix molkutunk ahova vigyem..
emez egyszerűbb... és a kétszáz forinton a mekdonáldszkacsa sem ad semmit a mekdrálywban
Hali!

Okés, köszi

Másoknak is ajánlom itt a Vaterafutárt, mert olcsóbb a hagyományos postai díjszabásnál, és üzleti csomagnak minősül
Csak a postások szenvednek vele néhol, meg feladás előtt ki kell nyomtatni a fuvarokmányt valahol.
Ezzel azért nem igazán értek veled egyet! Ha itthon a kereskedők vagy boltosok olyan árrésekkel dolgoznának mint külföldön talán kevesebbnek kéne bezárni! De itt mindenki hülyének nézi a vásárlót és 100%-os haszonnal dolgozik! A javíttatásról meg annyit, hogy pár napja voltam olyan helyen ahol javítanak 6000FT/óra munkadíjért és láttam pár olyan dolgot, hogy még ha ingyen dolgoznának sem vinnék oda még biciglit sem!
jól van na! tényleg nem tudtam! én is néha árulok dobokat / rendszereket, múltkor volt nálam egy akra, 55-ért alig tudtam eladni,pedig patika állapotban volt és még ebben az árban a posta is bejátszott! de amúgy igaza van ZarándÚrnak, a sértődés és piszkálódás nem itt kezdődik,csak visszább kell olvasni pár oldalt Gyukról
hárvi.
csipogott a lové...
pénteken reggel meg keresd a postán amit ide esemeseztél.

okés?
mert nem értesz hozzá

pandus a finoman piszkálásról beszél.. de hol van itt finoman

nyugi kungfus...
itt ovatossan eszük egymás idegeit ..aki nem birja azt...felzabálj a
ne sértőgy be.. .
Srácok, bocs, akkor hagyjuk!
Megtartom, amúgyis meg akartam tartani arra az esetre, ha elperecelek. Ennyit nem ér az egész, hogy elkezdjük egymást finoman piszkálni.
hmm ilyen sokért menne egy gyári dob?
nem semmi, egyáltalán nem vagyok akkor képbe
Értem, köszönöm! Én ennyit fizettem, nem éreztem magam átbaszva, nekem akkor annyit megért.
A jóértelemben vett kereskedelemnek ez a lényege. Soha nem vettem még semmit az e-bay-ről, mert én még analóg gyerek vagyok, sok szempontból, ha megengeditek leírom. Engem nem érdekel, (nem azt mondom hogy hülye vagyok és nem tudom) hogy az e-bay-en vagy valahol máshol mennyiért adnak fel postán egy cuccot. Azért nem, mert ha mindenki onnan vásárolna, akkor a helyi kereskedők bezárnának, mindent meg tudnál venni olcsón innen-onnan, de nem lenne senki, aki érvényesítené a motor garanciáját, vagy esetleg szakszerűen javítást végezne. Amiről beszélek messzebb megy, mintsem hogy mennyi egy ilyen dob, vagy hogy én mennyit kérek az enyémért. Én még mindig összesen két kereskedőhöz járok és leszarom az e-bay árakat, mert tudom, hogy azzal a kis margintól nem fogok tönkremenni, de bármikor számíthatok a segítségükre. Yamaha Fehér, KTM OKR, Bikedoktor.hu
Remélem előbb utóbb ti is észbe kaptok, mert Magyarországon egyre kevesebb a kereskedő, és egyre kevesebb segítséget tudnak nyújtani nekünk.
figyu.
link
ha nem titán..akkor nem is kell legalább is nekem..biztos..és ha 15ért adja..akkor meg azért adja olcsón..mert bizti szar..vágod?

harvi...
megnéztem azt ahogy mondtad..de akár hogy is a az valahogy nem jött össze...vagy legalább is itt a postán...a sEtÉt alfŐdön...de igy csak pindurit drágábban azért ért elmegy...mert utalsz előre.. ha meg postai Uv. csomagként lenne akkor meg jóval drágább lenne... és nem is házhoz megy...
remélem azért jó lesz igy is...

a csapágybolti szimeringes 5let..látom másnak is bejött
Akkor itt van titán
http://viewitem.eim.ebay.hu/FM...

De az egészen csicsások is bőven kijönnek szállitással együtt 90 alatt
http://viewitem.eim.ebay.hu/FM...
Nem egészen erre gondoltam: Te sokallottad az árat, amit a srác írt, anélkül hogy tudnád milyen portéka volt az (titán/acél/alu)...
ez egy muffler. jól figyelj MUFF ler
Micsoda borzalom
Ami nem titán az már nem is kell a motorra, mert az nem tunnying rácsing?
De ez még nem titán dob... :)