Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

60-70? Egyről beszélünk? 4T?
Mindegy és nem tudtam olcsóbban semmit venni.Most is itt hirdet valaki egy tök lerúgott Akrát 70-ért meg öreg Akra rendszert 130-ért.
Na ,megtaláltalak!
Husaberg exc 300 csere?Nagy a csend,mi a helyzet?
Nem volt kicsit sok az FMF dobért 100?
Újonnan 60-70eFt-ok
Adj egy ötöst baby!
Nem kell alkudozni, köszönöm nekem ennyit nem ér majd talán másnak, azért köszi! Sikeres mielőbbi eladást!
Utálok alkudozni, mert ez a munkám, de úgy gondolom, hogy annyiért adnám el, amennyiért én is vennék egyet, ha kéne.
60.000,- Ft-ért eladom. Én az FZ6-osomra keresek véget és 150 alatt nem kapok semmit. Tudom, hogy nem ugyanaz, de a kicsit használt FMF dobomat is 100.000,- ért vettem.
Értem, akkor írj te 1 számot amiért csak a helyét nézegetnéd.
Köszönöm szépen, ennyiért nálam is elfér!
Üdv, Laci
Értem, az új ára az tudom sok, igazából most nekem sincs rá szükségem de nálam elfér mondjuk 15e-ért a polcon ha neked nagyon útban van.
Egyezzünk meg, nem az a célom, hogy újáron adjam el, hanem az, hogy ne álljon itt a garázsban. Mennyit fizetnél érte?
A dob hibátlan.
A dob mennyi Ft.?
Sziasztok!
2005 Lc4 hez tud vki mondani nekem szelephézag értéket?
Köszi
Sziasztok,
Nemrég regisztráltam és meg is ragadnám az alkalmat, hogy felajánljam a megmaradt cuccaimat, mert nem hiszem, hogy használni fogom őket! A motoromat se nagyon mostanában :)
Van egy 250 SXF henger szettem, amit 90 üzemóra után cseréltem 280-ra. Csak a hajtókar nincs meg, mert az a szervizben maradt.
Sajnos hoki vagyok, így kimondottan jó állapotban van, plusz a szervizt és a cserét a KTM OKR végezte, szóval senki nem kontárkodott a motorban.
Továbbá van még egy gyári dobom is (2010 250 SXF), max 5-6 órát használtam, mert szereztem rá egy FMF dobot.
Érdekel egyáltalán valakit?
Szimering ügyben velem történt meg. Yamaha yz 125, folyik a vízpumpa kis furatán a víz, irány a szakbolt 5000ft, és meg kell hozatni. Pillanatnyi gondolkodás,hagyjuk függőben. Irány a csapágybolt 120ft és a kezembe. Az eset 6 éve történt a vízpumpa még midig jó.
én meg 22 re emlékezte.
qÚrwa számok... mondjuk 2006 (mikor cseréltem sx 380ban..már rég volt)
8x24x7
van a fórumon itt felül jobb oldalt egy kereső fül, beírod oda,hogy kerék méret beállítás vagy óra átállítás vagy ilyesmi és tuti 10 találat lesz ami erről fog szólni,mert elég sokan megkérdezik itt! nem nehéz dolog beállítani,csak keress rá, egyébként én nem tudom hogyan kell ezért írom,h keress itt rá
biztos tud segíteni ha szépen megkéred!
Zsiri? Zsír TV ?

Miért, ő ennyire benne van ebbe az alkatrész eladásba?
sztem kecskemétről levélként elpostázzák párszáz FT ért.. vagy megkéred zsirit h segítsen és kiokoskodtok vmit :)
Kb 300 forintért lehet megvenni ugyan azt. De mire én felmegyek megint Boglárra azért, hogy megrendeljem ... Vagyis 4 szer kell még felmenjek, és akkor már ott van, hogy 7-8 ezer forintos szimering.