Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

giraffe64@freemail.hu
csá Giraffe-nak mi a mail cime tudja valaki?
munka, nincs ?
hy! persze, szoktam ott jönni-menni... mi a téma?vmi fusi kéne? szívesen segítek ha tudok
ha kint van..okossan kisflexel körbe le tudod venni a hatlapfejet...10mm re...akkor még csillagvillással..észzel tudod kezelni...
mert az a baj az olajleeresztő csavarokat..mindég túlhúzzák a barmok...
pedig az még normál meghúzás is kemény ellenállással jön ki...
Hello!

Megmondanátok nekem hogy, mekkora a 2003as 125 EXC préssávja?
Sziasztok!
Egyik barátom KTM SMR-t szeretne vásárolni pályázásra, és ezt nézte ki konkrétan:
link

Mikre érdemes odafigyelni ennél a típusnál illetve mik a gyerekbetegségei ha egyáltalán van ilyen?
Kétütemű KTM-ekhez Androidos alkalmazás karbi-beállításhoz: https://play.google.com/store/...

"KTM models that are included: 85SX, 105SX, 125SX, 125SXS, 125EXC, 144SX, 150SX, 150XC, 200EXC, 200XC, 250SX, 250SXS, 250XC, 250EXC, 300EXC, 300XC, 300MXC. Model years 2005 to 2013."

Írtam nekik pár napja, hátha négyütemhez is van neki, de nem válaszoltak..
Sziasztok!

Van valakinek valamilyen tapasztalata 2011-es Duke 125-rol?
Barmilyen infot szivesen olvasok.Koszi.
mivan gecsa futkározol felénk ?
dobozban nem igen lesz egy sem,mert kalodában érkeznek legtöbbjük,amiből érkezéskor kiveszik... am meg,igen, ktm kereskedésben valószínűleg sikerrel jársz,de ha mégsem,akkor keresd fel Attilát, a krosszmotorok.hu-n 2012es van neki valós új,persze nem olcsó,de már a kereskedésben se nagyon kapsz...nála még van 1db
helló! ilyen fejidomot hol tudok rendelni?
http://www.polisport.com/motor...
Sikerült az előző tulajnak lesarkazni az olaj leeresztő mágneses csavart ami víz szintesen van a blokkban.szerencsére heggesztő ismerős könnyen kicsavarta de a feje oda van..
Vki járt már így?gyári ktm van hozzá hozzá v csav boltba kapok?
Szerintem hívd fel az 1WD-t, és keresd Szekeres Sándort...
Sziasztok!

Akinek Akra dobja van meg tudná nézni, hogy pontosan milyen csavar rögzíti a hangtompítót? Ugyanis sikerült eltüntetni a csavaromat...
áá nem sok semmi van velem,vegetálok most,csóróskodok.
Olyan érzésem van,hogy most valami nagyba vágod a fejszét! Elárulod,vagy majd később tudjuk meg?
sziasztok! a segítségeteket kérném! olyan kereskedőt keresek akinél év vesztes 350 sxf raktáron maradt lényeg hogy új legyen legjobb még ha dobozban van előre is köszi!
amit tervezek arra ez nem lenne jó.
amúgy mi van veled van motor valami?
lemerem fogadni,hogy pont most akarsz venni egy ilyet,és nekem pont van egy ilyenem
Háá mit csináltál nem gyűjtöttél,inkább elverted?
drz400@citromail.hu
a számod add már meg légy szíves
Ha itt laksz nem messzi akkor egy köszi ha igen akkor 1 postaköltség mert tényleg nem tudom hogy üt-e vagy nem!
Nekem nincs annyi pénzem amennyiért te adnád, neked meg kevés lenne az amit én adni tudnék érte
Első tárcsa mi lóvé?