Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haló Kortisz!
450 exc-nem érdekel? Megkímélt!
Nem levegős a fék? Most én is ezzel küzdök, a köv. lépés a kompresszoros, fékpofa felőli feltöltés lesz, "kipumpálni" nem tudtam a levegőt..
KTM EXC kilóméteróra:
ELADÓ kilóméteróra

Eladó
Hello!

Ide írd meg mit gondolsz érte!
drz400@citromail.hu
Adatlapom esetleg?
helló! írj email cimet és megbeszéljük a tankot!
szia! én is féktárcsát kerestem, találtam szerencsére képesmotoron újat. ami nekem rajta volt azt neked adom olcsón ha érdekel. egy pici repedés van rajta a szélén, szerelőm szerint még elment volna, de én inkább lecseréltem. ha érdekel lövök képet róla meg a repedésről.
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, hogy mit lehet tenni ha "nyúlik" a fékem és nagyon bent fog!? amúgy egy 2001-es 400 exc-m van! fém fékcső esetleg?
Előre is köszönöm!
egy 250-est vagy pláne 300-ast már akkor se ha nem...
Nem gyozod tankolni , ha hajtod :)
Mi a véleményetek a KTM 125 EXC-ről?
Mik a pozitívumai meg a negatívumai ?
A tank külön mennyi lenne?
eladó KTM adventure idomok! és egy ktm duke kábelköteg! a fejidomhoz a lámpák is megvannak!
hello!

a tárcsád eladó?
van olyan akinek lenne eladó használt első féktárcsája 640-esre?
az osztóköre ha jól tudom 143 körül van
tudtok élni
Sziasztok! ilyen tank oldalidomot keresek ha valakinek van eladó írjon! köszi!
Szeva.Megvagyok köszönöm.A gép szuperál mint mindig.Mondjuk ebben a dögmelegben keveset motorozok.Meg ez a poros száraz idő se fekszik nagyon de azért hétvégente van hajtás.Túlvagyunk egy újabb felejthetetlen kétnapos túrán.Nagyon jó időt fogtunk ki júni végén.
Szia Ádám,mi az újság? Jártam ma arra fent nyugaton (Dunaharasztiba) és eszembe jutottál. Megvagy? Gép szuperál? Van időd használni?
szia.nem kaptam meg a leveledet.
Ha jól tudom 51-es,bár nem vagyok benne biztos.
hagggyadmááá.. 1 suzuki vagy 1 honda 10000X jobb mint 1 szaros ktm.. kb..