Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit megnyugodtam hogy legalább beszélni rendesen tudsz
nem..
én hallgatok . .
ugy gondolod..kicsit sok vagyok...
szerintem a kicsit jelzőt el lehetne hagyni
Te beszélsz a videón ?
kafi a vidi...

azt nem szeretem a fejkamis felwételekben hogy nix kommentár...
kb mint mikor úgy nézel egy focimeccset a tv ben hogy...nincs kommentár..vagy a forma egyet.hát..csendben..hát az király...
nálunk meg lehet kicsit sok a kommentár
majd eldöntitek:
mondjuk nem szupermotó..de sok a ktm
http://youtu.be/LsE9OIwcdD0
Hali
640 adventurehoz kitámasztója nincs valakinek?
üdv
sztem az a gumi mindenre való csak arra nem... az h meddig tart meg nem gumifüggő... sztem :D és akkor én itt most az endúróról beszélek
nem túl érdes az kívülre? :D
2 gumival tovább tart a dolog
állítólag ez jó a nőknek, bár én ebben nem hiszek
Nekem műszaki vizsgán a tükröket kérték egyedül hogy tegyem fel... Minden működik a gépen de meg se nézték, tény hogy jóba vagyunk velük, de nem bukott volna meg! Talán a hátsógumi volt kopottas de elment még! Annyira szigorúan szerintem sehol sem veszik!
Persze
Belülre egy slicket, kivülre meg egy bütyköset
jujjjj
2 gumit szokott dávid? ennyire a biztonságra mentek?
beszélek zöldeket 2. gumi, csak ugyan olyan volt mint a gyárija
pedig még ettem a szilvát nem ittam, máris félrebeszélek
meg a gyári benzin
gyári gumi van elől?hány km van abban a motorban?vagy leszedték és most raktad vissza?
Elkészült a vágott vidi! Na kinek tetszik?
http://youtu.be/_9HTgEFckOc
Nekem a hátsója kopott volt, azért nem is próbálkoztam vele. Amúgy még a gyári van elől, szóval gondolom ha első forgalomba helyezéskor jó volt, akkor most is
Nekem annak idején az EXC simán átment bütykössel is, bár én FIM-es gumikkal használtam, azzal meg ugye hiába próbálnának kötözködni...
Enyém is utcai gumival ment át. Nálam csak féket néztek (amúgy volt tükör, de az állítólag kötelező láncvezető és duda nem, meg tompító se a kipufogóban, és index se)
Valami helyet keríts a prizmának hátul, bár nekem csak egy öntapadóst rányomtak a rendszámra, ami kb addig volt rajta míg lefotózták, utána le is esett
Szereld le az indexkapcsolót is. Amúgy is teljesen fölösleges plusz alkatrész rajta.
A féklámpa-kapcsoló mondjuk saját érdeked is, ha mész vele forgalomban, de szerintem nem is fog átmenni ha nem működik.
Lámpával a kutya nem fog foglalkozni hogy hova világít. Csak világítson.
Műszakin mit néznek egy endurón manapság? :) Régen úgy tudtam akkor kötelező az index a mocin, ha van rajta hozzá kapcsoló.. Nem szeretném felrakni rá. Utcai gumival viszem, nem bütykössel. A fékpedálon nem műkszik a hidraulika-nyomásérzékelő, csak első fékre van féklámpám, ez gondot okozhat? Az első lámpa is érdekes, akármennyire állítgatom, szerintem kicsit magasra világít.. A tükröt is fel kell raknom, majd el ne felejtsem :D Szerencsére 1 személyes a forgalmi szerint a moci.
fel is olvassa helyetted..
elyn súldigum bitte na ezért sem tanultam A németet..