Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ktm féktárcsát keresek. Ilyen van most a motoron, kb 142-es osztókör. Érdekelne leginkább 300mm esetleg 260mm méretben..
Nagyon köszönöm.
minden bizonnyal igazad van
valószínüleg többet volt használva közúton is...
nekem a bergeben 5000km és 162óra volt, 450esbe 6600km és 231óra, volt 250esbe 6300km és 264óra... ezek endurós adatok,itt utcán nem mentek ezek a motorok hosszútávon
Harvester! Írj légyszi egy elérhetőséget nekem: giraffe64@freemail.hu
én is akartam mondani hogy az eléggé össz km gyanús
az 300 óra? enyém ~14000km-el 225óra
ügyesen megcsináltad...
szerintem ..én sem tartottam túl sokáig....elméletileg holnap megkapod...a sok reklám újság belsejében figyel a megbeszélt izé
az nem az üzemórát mutatja...hanem a km-t
az meg nem sok...vagy 260-300óra
van rá rajzolva 1 - és 1 + jel csak kiigazodsz..
Nem lenne egyszerűbb leírni hogy merre kell tekerni hogy keményedjen, a gyári beállítások meg vannak, de egyszerűen akkora zűrzavar ez a fordító hogy nem lehet kivenni ezt a részét!
Köszönöm szépen ezt a remek választ, az a helyzet hogy a szerviz manuallal sem vagyon nagyon kisegítve mivel annyira nem pró az angol nyelvtudásom a google fordító meg eléggé töri a nyelvet... Linkelj egy Magyar nyelvűt aztán nem teszek fel több kérdést...
EPC csatlakozó lehúzásával érdemes foglalkozni?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc-7022152

ez a 7xx már egy szép szám,amit az óra mutat
Nem nem lehet keményiteni.A WP egy olyan speciális kiadása található meg az összes LC4 tipusban, amit a gyárból kijövő motorokon utólagosan csak puhitani lehet
Cementet vagy 0.5-ös sódert kell beletőteni osztan jóvan

Tőccs le egy manuált, sok kérdés megválaszol azonnal
Van valakinek valami jól bevált futómű beállítása lc4,smc-hez? A hátsó rugóstagot sikerült a szájízemre hangolni de az elsőt még meg sem próbáltam, inkább nem tekergetem el addig amíg nem vagyok teljesen tisztába mi mit állít! Szóval ti hogy szoktátok tekergetni? Lehet rajta keményíteni esetleg valahogy?
krosszmotorok.hu
és találsz újat,akár használtat 30ezerért
06 30 635 93 05 ezen a számon elérsz!
Valami gigszer van az emaileddel,mert visszadobta. Elküldöm a képeket ide.
Nincs valakinek elfekvőben magura kuplung elfekvoben?
Hello!

Megérkezett a dob,küldtem részletes képeket és leírást az Emil címedre!
sziasztok.karburátorom kopása miatt nem valami szépen működik a motorom.milyen megoldás létezik cserén kívül?kocsi,és a lap kopott eléggé.
a hivatalok nincsenek, a posta az kérdéses...
Aszongyák, holnap valami köztisztviselők napja vagy miafasz lesz, vajon a posta nyitva van olyankor
DE 06308557633
Nincs csak adásvételi.
ha az első nem sikerül akkor az utána következő
nekem sikerült olyan passzentos 150est faragni a 135-ből hogy az úr lejött csodálni
másodikra........