Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kekszi..
ez nagyon csalyos wÓt
és a féktárcsa méret az smafu? japánokén bevett, h hátul 240es a tárcsa míg a ktm ugye 220... akkor mégse jó ha van tárcsa a cserekereken ha nincs... jobb ha nincs és anniyval kevesebbért bizniszelik el és azon áron gyártatnak egyet xy-nal..
Olyat had kérdezzek hogy egy hajtókar élettartalma kb kettő dugattyúé igaz?
Na most közúton SM-ként használva azt mondják egy dugattyú kb 5-6 ezret megy el.
Hozzávetőlegesen akkor a hajtókar 10-12 ezer között kellene teljesítenie.
Szerintetek ez helytálló lehetnek ezek az adatok egy ilyen motornál?
Köszönöm!
Mondjuk nálam 1:2 az utcai/terep használat. Gondolom még így is hamarabb fog cserére szorulni, de nem olyan vészes mintha csak SM lenne
Ha nem menesztős a kerék, akkor minden jobban kopik, főleg a hajtásláncban. Váltó, kuplung, stb. Ha supermotoként van használva, akkor meg a hajtókar, főtengelycsapágy is kiemelten kopik, egy terepes használathoz képest...
Segítsetek!

690 SMC alapjárat ingadozik és amíg hideg ha nem adok gázt leáll.Ha bemelegszik minden rendben ,nem áll le.Az alapjáraton kellene állítani? Vagy?

Előre is köszi.
nem azt mondom hogy te mondtad.. csak hogy ismerheted az illetőt
egyébként nem is az útburkolattól függ, csak ugye másként van használva terepen meg utcán. de én hiszek neked akkor tudsz valamit a kérdéshez hozzáfűzni? mert ezesetben ne az én hülyeségem legyen itt
Hát, én ilyet sosem mondtam senkinek, karbi ide vagy oda...
jogos.. én egy másik exc tulajjal beszéltem akinek te csináltál is egy karbit.. na ő mondta ezt nekem
Szelepek? A gumiban? Miért pont a szelepek fáradnának el? Nincs összefüggés az út burkolata és a szelepek kopása közt....
én úgy tudom hogy a sok utcázást leginkább a szelepek bánják nekem legalábbis ezt mondták
A furatkiosztás nyilván nem stimmel, de ha Te olyan kereket adsz, amin van tárcsa meg lánckerék és cserébe olyat ad(ná)nak, amin meg nincs, akkor egyértelmű hogy a különbözetet kifizetteted vele, nem?
Ha meg kapsz hozzá tárcsát és lánckereket, akkor hol a gond?
gd féktárcs felfogatás.. lánkerék méret minden...
mert ha azok nem akkor az megent egy 20as plusz.. az meg akkor már tárgytalan..
olyanok mint a teszkó meg társai.. szeptembertől karácsonyi lááz
Amúgy narancséknál egyre korábban kezdődik az újév...

http://youtu.be/Y0altqtNQKA
Szerintem a DRZ hátsókerék pont kompatibilis a KTMmel...nekem legalábbis a DRZ-be való Talon agy teljesen hibátlanul passzolt az LC4-be is meg az EXC-be is.
tiszta sor...
még mindig gyűjtessz? :D
Szia! Nekem kicsit hosszú volt főleg a nadrág. 180cm-ig biztos jó. Ha érdekel mérd meg magad és lemérem a ruhát.
Esetleg itt egy nagyobb méretű eladó...Spyke Cyber 1, 56-os méret, hibátlan állapotban! giraffe64@freemail.hu
Na akkor az nekem biztosan kicsi :S
Na mindegy azért köszi!
Szia! Én 175 magas vagyok. 45.000ft.Ha kérdésed lenne irj egy e-mailt és szivesen válaszolok
tyúk úr haverodnak köszönhető
találó is ..meg szÉÉp is
Éértem, köszi! Jogos
Jáó az új név!
ezt a múltkor már láttam

kekszi
az van hogy ah csere akkor csak ia kopatibilkis ktm.. hogy lehessen ki be dobálni a két kereket...vagy eladom pézé...bár még sehol meg sem hirdettem.. mert annyira nem zavaró hogy néha kroccokra beteszem a 19es kereket....de egyébként meg felesleges..