Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálatos dolog ez hogy tépitek egymást, szidjátok, alázzátok.
Ide én tanácsért szoktam járni nem hogy ilyen baromságokat olvassak.
azt látja mindeni..neked gyerekszobádat nem kellett takaitani..mert tuti nem volt.. ezért nem is haragud6 rád seni.. hogy ilyen kis nyomorult vagy..
az legtöbbet használt szavad..pedig teljesne jellemző rád...tudod..amit két lyével írsz
HangyaGABI:NE kelljen már mindig RIPPLÉJJEZNI...
De leírom mégeccer:Szívesen segítene az ember...de hüjjének tanácsot lehet adni...de eszet nem.
Hiába is írsz ide okosságot...megvétózzák,felülírják a hüjjegyerek...és miért azt meg leírtam az előző hozzászólásban:MERT SÍKHÜJJE hozzá...és nem érti... nem tudja felhasználni,alkalmazni...idegességében a faszát veri...és erre buzdít engem is...ahelyett hogy tanulna:)
indul a buli, ma estére úgy sincs programom
Na látod.. ennek a MIÉRTJE bezzeg nincs kifejtve.. de hogy ki mennyire hülye, az igen Tudod, nehéz lehet ilyen sok eszetlen közt annak aki ilyen túlképzetten pottyant ki az anyjából. Mert ő sosem kérdezett, olyan sose volt hogy ne tudna valamit
hály..
láto megent osztod az ész.. de nem kéne osztani..inkább állyá sorba ahol osztják hátha neked is jut...bár ..lehet az sem segiten..
hidro továbbképzés ..nem túl segg hülylyéknek
hidraulika rendszerek üzemi hőfoka60-80 fok...100fokon már a sima olajak kezdenek a tűrőképességük 6árára érni...a lengéscsillapitó olaj ok egy 20assal tudnak többet munkahőfokra..de a 140c fok.. az már eneki k..sok...
ezért van az hogy valami egyszerű hidro olaj ami igaz hogy sae 10 ahogy irja is a gépkönyv hogy mi tölthető bele a magura olaj hejett(elipszuilonnyal )
ezt a ktm felhsználó könyv is irja.. zárólyelben okos ty(gy)úkoknak jó a floriol is.
de nincs hiszti.. még mindég nem adtál pontos árakat hogy hol olyna olcsó az a magura fékolaj amire lehülyézted itt valamelyik iró társad!
szóval .. ez megent csak terelés és simán elképzelem a fejed agogy boldogan öntöd fel anya floriolos kupályából a mineral..ásványi felirattal ellátott tartályt..
mert csak az van rálya irva..only mineral.. azaz csak ásványi.. és az olajból..hát elég sok fajta..motorolaj is van váltó is van...de te mint autószeelő..biztos jobban tuidod.. szóval ásványi az elég tág kör...
az olyan tág kör mint az inteligens fórumozó..
ez egy nagyon tág kör ..de ugy érzem irásaidból..te ezen tág körbe sem férsz bele
Én konkrétan unatkozok.Megeszem a vacsorámat mindjárt,aztán itt hagyom ezt a nyomorultat.
Én azt gondoltam hogy ennyire még te se lehetsz buta,de tévedtem. Ha már saját fejedből (direkt nem írtam eszedet,mert az ugye nemigen van) nem tudod hogy nem csak a zámbó volt dzsimmi,akkor legalább gugliznál rá te szerencsétlen.
Most nagyon őszintén, miért is kell ez ide?
Miért kell itt egymást fikázni, beugatni?
Látod DZSIMI...olyan értelmes vagy mit az utolsó mondatod.
Honnan gyött a ZÁMBÓDZSIMI? Hát DZSIMI vagy nem? öthuszönöt.
Azé nem írtam ZÁMBÓÁRPIT mert DZSIMI van odaírva...má saját magad sem ismered fel?
Igazi tökéletlen hüjjegyerek...:)
Azt nem tudom a zámbódzsimmi honnan jött,de nem is nagyon érdekel.Írtam valakinek valamit,és te válaszoltál,pedig nem is neked szólt.Szerintem te egy igazi pöcs vagy.Biztos marhajó szerelő vagy meg ügyes és körültekintő aki sokszázezret megspórol a javításokon,de könyörgöm ki a tökömet érdekel.
Köszönöm ezen kívül is vannak sikerélményeim,nem úgy mint neked,aki abban éli ki magát hogy ide jár másokkal kötekedni.
Szerintem csináld azt mint minden este,verd ki,aztán kend rá a monitorra.Na álmodj szépeket vagy csúnyákat,az se érdekel.
ZÁMBÓDZSIMMI...valóban tényleg minden motorom,autóm igazi KÓKÁNY...már kinézetre is...és az is biztos a véletlen műve hogy nem költök több százezreket évek alatt sem javításra,vagy ha javítok valamit az általában működik is...úgyhogy engedelmeddel maradnék továbbra is ilyen BALFASZ...hogy neked is legyen valami sikerélményed.
Nem mindegy hogy meg vagy GYŐZŐDVE valamiről...vagy TUDOD.
És mielőtt még belekapaszkodnál(kodnátok) értelmezési problémával küszködve,leírom hátha megérted-megértitek:a NEM ráköltés nem azt jelenti hogy tákolok,spórolok,nem megfelelő anyagokat,alkatrészeket használok...hanem próbálok mindent a rendeltetésének megfelelően használni megfelelő alkatrészekkel,kenőanyagokkal,megfelelő odafigyelés és karbantartás mellett...és LÁM MŰKÖDIK.
Hiába írom le,vagy írja le már ezerszer bárki is hogy ha nem tudod valami hogyan működik,mi a rendeltetése akkor se karbantartani se javítani NEM fogja tudni.
Ha valami elkopik,eltörik,elromlik akkor azt nem csak ki kell cserélni...hanem az okát is meg kell keresni..hogy MIÉRT.
Pl. hirdetésekben olvasni hogy felújított motor...minden cserélve...dugattyú,hajtókar,csapágy,szimering...de 100 ból talán még egynél olvastam hogy ezek mellett kicserélték vagy felújították az olajszivattyút is...de azt ugye minek...lényegtelen alkatrész.Az a lényeg hogy a sablon duma megvan...aminek fele sem igaz mint a TÉVÉMŰSORNAK.
Vagy uram bocsáss...átnézték az olajkört,olajfúvókákat...hagy ne soroljam.
ÉS záróakkordként:Elhiszem hogy idegesítő és frusztráló ha leírnak valamit és sok embernek akik olvassák halvány fingja nincs róla, mert nem ért hozzá,nem tudja értelmezni...netán a tanácsokat felhasználni,és támadásba,személyeskedésbe megy át...idióta hüjjegyerek megnyilvánulásokkal,mosolygyós szmájlikkal a végén...
Sok esetben NEM ŐSZINTE az a mosoly... hanem kínos...ha meg őszinte akkor RÉSZVÉTEM a hozzátartozóknak is...a jó hüjje(direkt pontosjével és kettővel)tud saját MAGÁN is jóízüen nevetni.
SM szettel lesz használva.
Azért akarom a hosszú áttételt, főleg hogy most bejáratós lesz a blokk.
Elvileg lesz hajtás.Por nem lesz,az hétszencség! Fiús lesz a terep!
Inkább maradok boldog tudatlan,mint itt éljem ki a beteg hajlamaimat a kötekedésben mint te,és attól legyek boldog.
Ők ugyanúgy megvannak győződve a hozzáértésükről mint te,aztán pont ugyanolyan balfaszok vagytok mindannyian.Kókányoltok,fejlesztetek mert azt hiszitek hogy az a jó a tuti amit ti kitaláltok.
Jimmi, mi lesz a hétvégén... csak mert azt mondják most jo az idő a motor hajigáláshoz...

ha kuplung tanács köll , neke ingyé adok.... he..
Hát komám ilyen "szakemberektől" amik itt vannak még FURIK se kéne...nem még motor.
Mást meg igazán nem lehet elvenni tőlük-tőled...a boldog tudatlanság. Mert boldog...mert tuggya hogy NEM tuggya...de hallot róla:)
Nekem legalább csak mostantól nem lesz.Neked meg sosevót!
Szia HanGab!

Nem 14:52 akartál írni,a 14:42 az igen hosszú áttét lenne a 14:38 meg még hosszabb!? Bár ha utcára akarod akkor oks! Akkor nem szóltam semmit!
RÁbasztál hogy gyöttél ZÁMBÓDZSIMMI...akkor neked most már motorod se lesz...nem csak eszed:)
NINCS? Ezt ki mondta? Itt már születtek speciális FOLYADÉKOK amik mindenre jók...DOTNÉGYPLUSZZÖTPONTEGGY keverve,ÉSZ nélkül egy vederbe,aztán be a kuplung munka hengerbe:)
Izgatottan várom a hét második felét, elkészül a gép.
Lehet hogy áttételmódosítást is kell rajta még csinálnom.
Jelenleg a 14:42 helyett 14:38 lesz ha túl durvát tapasztalok vele.
Ezt csak azért írom mint kiderült csak a fél powerem működött, a másik el volt törve és zárt állásban volt ez végett a gázáramlások nem voltak jók a motoromban.
Meg ugye teljesen új lesz a dugattyú és minden benne.
Nem is bánnám ha most kisebbet tennék hátra, bejáratás alatt nemigazán szeretném a pörögne.
köszi szépen
Vannak itt egypáran akitől tényleg csak a motort tudnád elvenni,észt biztos nem!
1-2 oldalt visszaolvasva lehet az egész fórumtól el kéne venni a motort