Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van 2006-os angol........csak barátomnál.........ő pedig Londonban van
jah azt tudom, de mégis jó lenne egy ami 1-1-ben stimmel.
másnem csak archiválni
A blokkon mondjuk pont nem változott már semmi 2003 után...
köszönöm, de nekem a 2005 utáni típusokhoz kellene... nemtudom ahoz létezik-e egyáltalán mert még neten se találtam külföldi oldalon se...
Sziasztok!

Esetleg valakinek nincs egy felesleges fekete komplett lámpája 2007-es motorhoz?
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tud küldenki nekem 1987es MX500-ashoz service manual-t?
Köszönöm.
kiszeded a hátsó rugót (3 csavar és 1 kis ügyesség) és tekersz kijjebb a rugón az alsó tekerőt 3 asra állítod a felsőt meg mondjuk 4 re.. vagy az is mehet 3
Üdv.
Nemrég vettem egy Duke II-t és lentebb akarnám engedni a hátulját mert kicsit magas. WP hátsó teleszkópon ezt hogyan lehet állítani?
ingyen?
Helo. Motor vásárlás ellőtt állok és azt szeretném kérdezni hogy a KTM EXE 125 miben tér el a Ktm exc 125-től? Azt tom hogy az exe az supermoto, de exc telókat meg kerekeket rá e lehet tenni? A blokk meg a váz az ugyan az? Néha krossz pályázni is akarok majd, ha átalakítanám az exe-t akkor birna annyit mint az exc? SÜRGŐS LENNE! Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem rendes "konyv" van, 04eshez. Aztan rajtam maradt. Ha erdekel szolj :)
Köszi ez megvan, azt hittem van frissebb a 2003-tól is.
Sziasztok

1988-as Gs 125-höz keresek magnézium oldaldeknit vízpumpa felőlit, csak sehol nem találok. Kérdésem az lenne, hogy más modellt is szereltek ilyen blokkal, vagy milyen blokké lenne jó hozzá?

http://p1.bikepics.com/2006/08...
Teljesen osztom a véleményt annak ellenére, hogy sosem próbáltam sport motort. De nem is vonzott soha. Nekem nem kell a sebesség az érzéshez.
Az ismerőseim körében egyre több a supermoto és megtetszett. meg hát valljuk be ezekre az utakra már kevésbé való sportmotor.
A körbe körbe keréngis meg nem az én világom
És, mi ez a stílusváltás?
Aha. Jártam én is ebben a cipőben, de hamar kiléptem belőle, mert az akkor fellelhető használt-park már első vizsgálatra sem tetszett. Emiatt nem is tudtam elmélyedni a kérdésben (új lett belőle).
De hamarosan megjönnek a kartácsok, és megmondják a frankót.
600-asra gondoltam és 2005-től néztem őket!
Gondolom, a válasz függ attól, mennyire kicsi a Duke, és mennyire fiatal.
Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi, illetve a tapasztalatotokra. Lecserélném nagyon szeretett R6-om egy kis DUKE-ra. Mennyire szerviz igényes és mire kell figyelni vásárlásnál?

Válaszokat előre is köszönöm
Azt akarom kérdezni hogy a ktm exc 125-ön van e kormányzár? Van valakinek jó állapotú eladóban?
Nincs aksi, nincs problem, nincs felesleges súly!
Ez az BATTERÍ PÓVER téma már úgy látom kitart a szezonban...
De legalább a gyengébbeknek is van valami feladat...mint az ARGÓ-ban a BODRINAK.
estére leírom a típust csak televagyok.. :S