kiszeded a hátsó rugót (3 csavar és 1 kis ügyesség) és tekersz kijjebb a rugón az alsó tekerőt 3 asra állítod a felsőt meg mondjuk 4 re.. vagy az is mehet 3
Helo. Motor vásárlás ellőtt állok és azt szeretném kérdezni hogy a KTM EXE 125 miben tér el a Ktm exc 125-től? Azt tom hogy az exe az supermoto, de exc telókat meg kerekeket rá e lehet tenni? A blokk meg a váz az ugyan az? Néha krossz pályázni is akarok majd, ha átalakítanám az exe-t akkor birna annyit mint az exc? SÜRGŐS LENNE! Előre is köszönöm a válaszokat!
1988-as Gs 125-höz keresek magnézium oldaldeknit vízpumpa felőlit, csak sehol nem találok. Kérdésem az lenne, hogy más modellt is szereltek ilyen blokkal, vagy milyen blokké lenne jó hozzá?
Az ismerőseim körében egyre több a supermoto és megtetszett. meg hát valljuk be ezekre az utakra már kevésbé való sportmotor.
A körbe körbe keréngis meg nem az én világom
Aha. Jártam én is ebben a cipőben, de hamar kiléptem belőle, mert az akkor fellelhető használt-park már első vizsgálatra sem tetszett. Emiatt nem is tudtam elmélyedni a kérdésben (új lett belőle).
De hamarosan megjönnek a kartácsok, és megmondják a frankót.
A véleményetekre lennék kíváncsi, illetve a tapasztalatotokra. Lecserélném nagyon szeretett R6-om egy kis DUKE-ra. Mennyire szerviz igényes és mire kell figyelni vásárlásnál?
másnem csak archiválni
Esetleg valakinek nincs egy felesleges fekete komplett lámpája 2007-es motorhoz?
Valaki esetleg nem tud küldenki nekem 1987es MX500-ashoz service manual-t?
Köszönöm.
Nemrég vettem egy Duke II-t és lentebb akarnám engedni a hátulját mert kicsit magas. WP hátsó teleszkópon ezt hogyan lehet állítani?
1988-as Gs 125-höz keresek magnézium oldaldeknit vízpumpa felőlit, csak sehol nem találok. Kérdésem az lenne, hogy más modellt is szereltek ilyen blokkal, vagy milyen blokké lenne jó hozzá?
http://p1.bikepics.com/2006/08...
A körbe körbe keréngis meg nem az én világom
De hamarosan megjönnek a kartácsok, és megmondják a frankót.
A véleményetekre lennék kíváncsi, illetve a tapasztalatotokra. Lecserélném nagyon szeretett R6-om egy kis DUKE-ra. Mennyire szerviz igényes és mire kell figyelni vásárlásnál?
Válaszokat előre is köszönöm
De legalább a gyengébbeknek is van valami feladat...mint az ARGÓ-ban a BODRINAK.