Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az még valószínű az amal-sem gyújtásos, cseréld ki a blokkban az állórészt és jó lesz a motorod!
Ebéd a várnál!
A szemét meg mellette, és a motoros rongálja a környezetét.
mekkora indítóáramú akkut érdemes venni? illetve kapacitás mekkor legyen?

ár/érték akarok vmi jót!
Valóra vált álom!
Köszi
Ez méretre ugyan az mint amit belinkeltem?Mert nekem a nyereg is braking, ez meg brembo, ezért gondoltam az eltérést.
jano72 95-96 nem tudom pontosan és amit elfelejtetem irni nem gyári karbi van rajta egy nagyobb mikuni ami nem is suberes páran mondták hogy lehet valaqmi elektronikai probléma is
Kölcsön akkuval jól működött a gép. Banner kuka vmit meg gyors szereznem kell helyette...
Szega!
A szám,hol be tudod szerezni. 30 366 03 11
Az ár 10e környéke. /PÁR.Függ a betét hogy utcai
utcai sport
sport
és csak Brembo!
CIK SZÁM: 07BB19SA
Milyen évjáratú a motor?
köszönöm meg probálom.
Kicseréltem a gyertyát akkor is eszt csinálja kösz a segitséget.
sztem először is cserélj gyertyát aztán bontsd meg a karbit! nem mindjárt főtengelyt kell cserélni..
A motoroknál általában a negyedgáz környékén melegen,a fulladást a benzinben dús keverék okozza. Cseréld ki az alapjárati fúvókát kisebbre. Alapjárat és negyed gázig az alapjárati fúvóka mérete, a legfelső fordultért a fő fúvóka mérete , a köztes fordulatért a síbert tű állása a felelős.
Hello.
Segitségeteket kérném, Egy ktm lc4 620 sc-m van hidegen és még melegen is egy darabig minden oké de ha már meleg rendesen negyed gáznál nem többet adok neki be fulad és egy idö után le ál teljesen hagyom pár percet álni megint elindul tudok meni vele ey két kilométert és elöröl ugyan ez ha teljesen hagyom kihülni akkor megint több kilométert lemegyek még elnem éri eszt a hö fokot ahonan elkezd fuladozni megálni és nem tudom hogy kel ezeknek melegedni de lehet kicsit hamar is melegszik három négy kilométeren ha kicsit adok neki teljesen forro lesz segitségeket elöre is köszönöm.
üdv
valaki tudja milyen EXC-ket gyártottak 2008-2013ig? 4T ben.
400 450 525?
köszönöm
Helló
tudja valaki hogy a belinkelt fékbetétet hol lehet itthon kapni ill. mi az ára? (ebay.de itt van)
Ez braking. 784 cm55.
Azért merészelem itt kérdezni mert láttam hogy KTM be is teszik. Ismerem a guglt, de nem dobott egy helyet sem Mo-n.
Köszi
Hát, próbáld meg a motorod típusával megegyező kereskedésekben...ha KTM, akkor KTM kereskedésben.
Üdv mindenkinek,
Valaki tudna segíteni hogy hol tudnék hűtősapkát venni a motoromra?ügyesen elhagytam valahogy,
köszönöm
640 ccm-re kellene
Hello.Érdeklődni szeretnék,hogy lc4 2003 as évjarathoz van-e valakinek olajszűrőfedél?Arra gondolok ami a lánckerék előtt található és 2 olajcső csatlakozik rá.
Kösz a jó tanácsot.
Holnap elvileg kapok próba képen egy akkut és majd kiderül...
köszi az infót!
1 tank óvatosba és egy tartalék gyertya legyen nálad ha hosszú távot fogsz tolni vele,nekem az elején kellett cserélni,mivel power nyitást még ilyenkor nem igazán jó neki adni! Ez miatt meg esik,hogy a gyertyának oda vág! Igazán nincs mit!
Köszönöm a segítségedet!