Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most ne haragudj de hol kérdeztem itt? másnak próbáltam "segíteni" a magam módján
amúgy meg inkább kérdezek, még ha triviális dolgot is, mint elrontsam. szervízbe nem fogom vinni apróságokkal mert ha sok pénzem lenne se arra dobálnám ki
sajnálom hogy ez bántja a szemed.. de szerintem én nem ugattam le soha senkit, és nem is okoskodtam (egyetlen olajos témát kivéve, de azt hagyjuk, hülyeség volt)
Az már megint egy probléma mikor magyarázni kell hogy miről is szólna a fórum...
Persze hogy eltűntek...mert belefáradtak abba hogy a hülyéknek tanácsot lehet adni...de eszet nem.
Rexi:kapkodtok itt össze vissza mint pedofil pap az óvodában,fújjátok a hülyeségeteket,aztán ha valaki beletapint az igazságba akkor támadásba mentek át egy 3 éves hiperaktív(ami magyarul hülye)gyerek stílusában.
EDEM:milyen motorba van még? szerinted? de a gyengébbek kedvéért rá is van írva...
Sziasztok!

94 es exc 300 ba keresek gyújtáselektronikát!SEM / TM 14-07 10188801 a száma!

Valaki tud kérem gondoljon rám!

70/3615811 a számom!

Köszönöm
Erre csak annyit mondok hogy KTM de a gyengébbek kedvéért mielőtt meglincselnek csak vicceltem
Gyerekek! Nem unjátok még? Szörnyű olvasni ezt a szánalmas produkciót. Ez egy KTM topic, nem egy sértettségi vetélkedő. Az egymásnak üzengetést, gügyögést, egymás verbális kielégítését nem lehetne egyéb netes közösségi oldalakon bonyolítani? De most tényleg? Mindkét félnek van igaza, de én is inkább Duke73 pártjára állok. Ha észrevennétek, azok az emberek tűntek el innen, aki életkoruk, tapasztalatuk folytán segíteni tudnának. És pont azért tűntek el, mert ezt a szánalmas szenvedést nem bírják már olvasni, illetve a KTM-ekhez vajmi köze van már ennek. A google a barátod, illetve rengeteg mindenre válaszoltak már itt is, csak vissza kell keresni. Szóval, nincs más hátra, mint előre...
Na ha ekkora felfedezést tettem akkor mond már meg hogy melyik motorba van még ilyen műszerfal :)
ameddig a te nagy pofád, tyúk
Bingó EDEM!
Ez a felfedezés is túlszárnyalta még ÁMÉRIKÁ megtalálását is...
Nem lenne rossz ha működnének ezek is de végülis kibírható így is :)
Egyébként akkor ez a műszerfal van valamelyik nagy testvérébe is?
Rexi....a MANUÁL meddig fog kitartani? Csak kérdezem...
Érdeklődtek de meghagytam mert ugy beszéltük ugye hogy kell. Szóval megvan még. Manual is van 04es LC4-hez ha érdekel
Nem ezt nem o arulja...
De nincs...
A rúgók még megvannak?
Bocs,de el is felejtettem, meg időm se volt most.
Ha van user manualod akkor abban benne van hogy kb a fele opcio nem mukodik..
az óra tudja de nincs benne az érzékelő.. se a tankba mert ha a mode gombbal lépkedsz odaérsz 1 F hez ami úgy működik hogyha tartalékra teszed a motort akkor ott megjelenik 1 számláló ami mutatja h hány km t tudsz még menni.. de mivel nincs érzékelő az sem működik..
Az újakon látni a műszerfalon olajnyomás visszajelző lámpát, gondolom akkor kell,hogy legyen benne valahol olajnyomás-mérő gomba.
Olajnyomás mérő gomba? Mióta van olyan az LC4-en?
Hello!

Az újabb LC4-eseken hol van olajnyomás-mérő gomba?
Valaki le tudná nekem fényképezni?
ktm _gs-mx-exc 125-bontot alkatrészek eladók bontásbol 06304053450
szerintem sem eredeti.. :S
egyszer mintha már láttam volna közelebbről is,nekem annak tűnt!
Véleményem szerint ez nem eredeti.