Csá! Valakinek nincsen véletlenül 2005-2007es exc fekete lámpamaszk? nekem van narancssárga cserébe! ha esetleg van valakinek es el is adná vagy cserelne jelezzen mar légyszi!
Ami még maradt eladó:
-Gyári lábtartó rezgéscsillapítók,kicsi-nagy.
-Gyári dupladobos elosztó cső,hátsó dob gyári felfogatók
-Gyári LC4 hátsó sárvédő lámpás és egy lámpa nélküli
-Univerzális lámpás fejidom
20/9349-939
szóval
nézd meg milyen a mostani jeladód, ha sima 2 vezetékes akkor érints össze a vezetékeket gyors egymás után(egyre gyorsabban) és ha nő a sebesség akkor a jeladó a rossz és lehet cserélni bármilyen reed csövesre
persze csak utána vagdalkozz miután egy mágnest huzigálsz a jeladó mellett és nem nő a sebesség ......
ahhoz a 6 csavaroshoz nem tudok hozzászülni olyant nem láttam még
avval bazmeg hogy átsiklott a szemem afelett a mondatod felett h te csináltad és egyből a képre mentem.. te meg már egyből szokásodhoz híven flegmáztál h nem tudok olvasni aztán meg avval h honnan tudom melyik 3 vezeték az meg vigyem szerelőhöz bazmeg mikor még neki se álltam szinte csak megállapítottam h az a geci a rossz..
-Gyári lábtartó rezgéscsillapítók,kicsi-nagy.
-Gyári dupladobos elosztó cső,hátsó dob gyári felfogatók
-Gyári LC4 hátsó sárvédő lámpás és egy lámpa nélküli
-Univerzális lámpás fejidom
20/9349-939
http://youtu.be/-cwImtQw3WA
Nincs valakinek elfekvőbe 2005-ös évjáratú EXC250-re való jó állapotú rezója, nem horpadt, és nem hegesztett érdekelne.
Már asszittem hogy csak a következő szezonra lesz battery PÓVER.
Cimborád fél eladni a dobot? Kicsit tanácstalan lett,még azóta se küldött róla képet! Furi egy fazon!
motorgumi
nézd meg milyen a mostani jeladód, ha sima 2 vezetékes akkor érints össze a vezetékeket gyors egymás után(egyre gyorsabban) és ha nő a sebesség akkor a jeladó a rossz és lehet cserélni bármilyen reed csövesre
persze csak utána vagdalkozz miután egy mágnest huzigálsz a jeladó mellett és nem nő a sebesség ......
ahhoz a 6 csavaroshoz nem tudok hozzászülni olyant nem láttam még
hátsó lábtartot keresek a 640 lc4 emre, tarto konzolal egyutt ha lehet.
segitsegeteket elore is kosz
tovabbi jo motorozast
ne vitázzatok már :D