Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen dobot?
[43681] hsz
csak a te fejedben rögös az út...
Csá! Valakinek nincsen véletlenül 2005-2007es exc fekete lámpamaszk? nekem van narancssárga cserébe! ha esetleg van valakinek es el is adná vagy cserelne jelezzen mar légyszi!
Ami még maradt eladó:
-Gyári lábtartó rezgéscsillapítók,kicsi-nagy.
-Gyári dupladobos elosztó cső,hátsó dob gyári felfogatók
-Gyári LC4 hátsó sárvédő lámpás és egy lámpa nélküli
-Univerzális lámpás fejidom
20/9349-939
Hali!

Nincs valakinek elfekvőbe 2005-ös évjáratú EXC250-re való jó állapotú rezója, nem horpadt, és nem hegesztett érdekelne.
Benne? Már épp ideje volt...rögös út vezetett idáig.
Már asszittem hogy csak a következő szezonra lesz battery PÓVER.
csákány!

Cimborád fél eladni a dobot? Kicsit tanácstalan lett,még azóta se küldött róla képet! Furi egy fazon!
Helló,

motorgumi
persze.. a dávidtól max.. este ilyen csúnya szavakat kiabálsz..
itt tanultam
csúnyán beszélsz.. :(
már benne van a motorban mire te a végére érsz a baszogatásnak
Én legalább próbálom ragozni...hátha hamarébb túl leszünk rajta.
Helló. A ktm exc 125 és a ktm exe 125 között mi a külömbség? A blokk ugyan az?
én is így gondoltam vagyis tudom h kell megnézni csak még nem jutottam el a saját motoromig :S de azért köszi ha valahol elakadunk akkor biztos szólok
szóval
nézd meg milyen a mostani jeladód, ha sima 2 vezetékes akkor érints össze a vezetékeket gyors egymás után(egyre gyorsabban) és ha nő a sebesség akkor a jeladó a rossz és lehet cserélni bármilyen reed csövesre
persze csak utána vagdalkozz miután egy mágnest huzigálsz a jeladó mellett és nem nő a sebesség ......
ahhoz a 6 csavaroshoz nem tudok hozzászülni olyant nem láttam még
Ez esetleg jó? 12.000 20/6691055
hello ktm gazdák,
hátsó lábtartot keresek a 640 lc4 emre, tarto konzolal egyutt ha lehet.
segitsegeteket elore is kosz
tovabbi jo motorozast
Szerintem meglátta a hondát és bepisilt ezért romlott el :) aztán meg inkább kiszállt az árokba minthogy megelőzze egy honda höhö :D

ne vitázzatok már :D
jól van nem fogsz szénné égetni...
mondom én hogy neked van igazad
avval bazmeg hogy átsiklott a szemem afelett a mondatod felett h te csináltad és egyből a képre mentem.. te meg már egyből szokásodhoz híven flegmáztál h nem tudok olvasni aztán meg avval h honnan tudom melyik 3 vezeték az meg vigyem szerelőhöz bazmeg mikor még neki se álltam szinte csak megállapítottam h az a geci a rossz..