Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komolyan, visszaolvastam kétszer . De kibaszott ostoba vagyok mert nem látom mi a faszommal értem el azt hogy ilyeneket írjon nekem .... Közben meg segíteni akar az ember..
Höhö mivan fijúk televagytok feszkóval :D
Én veled ? mikor írtam neked ilyen faszságokat hogy nyomorék autista geci meg minek élsz és hasonlók.. de inkább hagyjuk, úgyis neked lesz igazad
ja te nem voltál az.. értelek..
jaja, ha ideges leszel egyből legyél bunkó is meg trágár
miután felbaszol ne várj mást
Amiről betettem képet, oda írtam hogy én csináltam erre írod hogy nem így néz ki a tiéd. Ügyes !

Az hogy másnak én mit írok , semmi közöd mert nem tudod az előzményeit.

".. nyomorék autista geci..... te mi a faszomnak élsz.. agyhalott.... "

ezek után nincs is több kérdésem
Én nem beszéltem veled így.
megköszöntem a segítséged, aztán írtam h az enyém nem így néz ki, majd te flegmán visszaírtál h mivan nem tudsz olvasni? és utána még mással is flegmán beszélsz pedig senki nem bántott.. akkor ezek után mit vársz te nyomorék autista geci h beszéljek veled? te mi a faszomnak élsz.. agyhalott.
Na de mindegy is, kétszer szóltál szépen hozzám pedig csak segíteni akartam, de legközelebb nem esek ilyen hibába.
És ezt nekem honnan kellett volna tudom ?
basszalak meg ma még rá se néztem ki se mértem.. autista majd holnap kimérem h mi meg hogy..
És honnan fogod tudni melyik 3 vezetéket hová?
Ha ennyit nem tudsz kimérni amit mondtam inkább vidd szerelőhöz.
nagyon helyes, de ez is eléggé trágár
tehát rendelek 1 3 vezetékes mágneses jeladót felcsavarozom a mostani helyére összekötöm a vezetéket és jó lesz? mert a kecskeméti ktm nél már olyan is volt h annak a 6 csavarnak a forgásából számolja ki valahogy az óra a dolgokat azért kerül 25 ezerbe.. és amit linkas linkelt meg ini azok is jók?
Ó a szent!

ennek az az előzménye hogy ez az ini, minden topicban megtalál és rettentően idegesítő!

De ezek után " a kutya fáját" és az "istókit neki" kifejezéseket fogom használni
hát mit feszengsz itt az ocsmány beszédeddel?
hát neked meg ki szólt ?
alvás! Levi voltam
mivan buzi csíp a pisa?
mondjuk itt csak 2 évig kellett melózni,én élveztem minden percét kivéve mikor nem de mások nem biztos hogy bevállalták volna azt a kínlódást ami ezzel járt
de kinek hogy
mondjuk a végén már olyan szinten nagy volt a hajtás,hogy jobban élveztem azt hogy csinálni kell,mint hogy vegyek belőle motrrrot aztán mire meglett a zsé,rájöttem hogy annyira nagyon nem is akarok én már motorozni,mint amilyen szinten meg kell küzdeni a lóvéért
na most meg a magas iskolai végzettségemre irigykedsz.....
nem tehetek róla hogy errefelé nincs sok erdő és nem lehettem hivatásos favágó
jóhogy rossz vaze mert össze vissza beszélsz elmondtam már ezerszer. tök más dolgot nyögsz be mint amiről szó van. mint itt is, nem én kezdtem el erre rám nyomod hogy irigykedem? ? ? kibaszott szövegértési gondjaid vannak.. gondolom spórolásból, vagy lustaságból kihagytad az általánost is ?
mondom én hogy sok a rosszindulat benned
szedj nyugtatót, mert lassan beszerzek egy 525-öst aztán elvisz a szívinfarktus
na látod. a TE szemszögedből.

Én diákmunkával egy nyáron max 100ezret tudtam félretenni.
ez 3 évig ment vagy 4. Azóta meg váltakozóan szar a helyzet és önállóan (ház, stb ) a fizetésből már nem marad ennyi se. (ez remélem heteken belül megváltozik)

Tehát 24 évesen lehet az ember egytemista meg nyárimunkába egy dögdonácba minmiálért szophat, abból nem jön össze 700 ezer egy labancra
24 évesen egy 700.000 ft-os motort megvenni nem nagy munka,ez még az APEH-NEK sem tűnik fel
ha mondjuk megdupláznám az árat,még az öregemék is gyanút fognának és megállítanának egy kérdés erejéig