Ezt riasztókhoz is szokták alkalmazni, ajtónyitás érzékelő.
fudeizégyerek
ha az óránál le tudod közni, tegyél rá multimétert azt kapcsold szakadásvézsgálatra ( sípolós ) és húzgálj előtte egy mágnest. Legegyszerűbb ez a reed relés megoldás amit írtak. De nézd meg a mágnesed jó e, vagy nem e lett távolabb vagy akármi. Tlaáld fel magad. De pofon egyszerűen ki lehet mérni.
műanyag, ki van öntve műgyantával, elég vastagok a vezetékek
28,6mm x 19mm
a jeladó része 7,65mm a csavaros része 3,5mm vastag
a lyukak kb 10-22mm-ig variálhatóak
lehet a vezeték van megszakadva....... a hondán ilyen biciklis km óra van az vicceskedett így
aztán lecseréltem a gyári vékony vezetéket egy 2 eres fali kábelra azóta hibátlan
de akkor miért működik néha néha? szívtam vele egész délután összeraktam mondom leszarom lesz ami lesz.. jó volt.. megálltam haverral beszéltem 2 szót elindultam már nem is mért.. felmentem tankolni ott szintén megálltam ugye :D hazafele megint mért.. nem lehet szétszedni van 1műanyag lap és gondolom belevan rakva valami szar és ki van öntve viasszal.. mint a gyújtáselektronikát szokták.. amit mutattál linkas először meg amit most ini küldött az majdnem ugyan így néz ki csak nincs beleírva h KTM SPORTMOTORCYCLES :D de kb alakítás nélkül feltudnám rakni..
Most intézik a névreírási papírmunkát, remélem péntekig át tudom venni
Na de énc sak viccelek, nemturkálok senki pénztárcájában !
Más ember szemszögéből meg a te 640esed is feldobhat hasonló kérdést , neme ?
Ja a kopásállóság , elég puha. Na mindegy küdök egy darabot oszt meglátod
nagymatel kukac gmail.hu (ja HU ! )
Küld el a címed. Valamelyik nap feladom.
Mi jelentősége van a szövetbélésnek? Csúszásnál a kopásállóságot növeli?
1 méter szerintem tuti elég.
Szerintem van egy pici árnyalatbéli különbség a KTM színéhez képest.
És amint írtam nem szövet bélésű, tehát nem tudom hogy fog szolgálni.
Csak azért szóltam mert régebben írták páran hogy nehéz találni narancs színű csövet.
Mond meg milyen hosszú kell!
fudeizégyerek
ha az óránál le tudod közni, tegyél rá multimétert azt kapcsold szakadásvézsgálatra ( sípolós ) és húzgálj előtte egy mágnest. Legegyszerűbb ez a reed relés megoldás amit írtak. De nézd meg a mágnesed jó e, vagy nem e lett távolabb vagy akármi. Tlaáld fel magad. De pofon egyszerűen ki lehet mérni.
nekem se mágnes semmi nem volt én építettem rá.
Polisport Integral
tel:06706657560
28,6mm x 19mm
a jeladó része 7,65mm a csavaros része 3,5mm vastag
a lyukak kb 10-22mm-ig variálhatóak
aztán lecseréltem a gyári vékony vezetéket egy 2 eres fali kábelra azóta hibátlan