Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megdumálunk rá vmi árat, a telefonszámomat pedig odaírtam :)
Azért egy injektor térkép frissités ráférne, mert gyárilag le vannak nagyon butitva.
Utána biztos pajkosabb lenne
leömlőért mit szeretnél kapni?
Most látom óvári vagy beugranék vmikor a napokban megnézném a többi cuccot is.
Kaphatok egy tel. számot?
Egyszerűbb lenne...
Valamit ugyanitt eladó még egy tiszta új FTE Beringer alsó-felső fék
Eladó pár megmaradt tökéletes v szinte új alkatrészem!

-520 z ring lánc,fogaskerekek: első:14,17 hátsó:
-oldalidom,tanksapka,új elox narancs kormányvég
-szinte új brembo hátsó fékbetét,olajszűrő fedél 2db,fék rudazat,gyári ktm lábtartók
-gyári nyitott exc kipufogó rendszer szinte új,komplett polír leömlővel
-gyári ktm WP teleszkópok,allul fellül állíthatók
-gyári ktm brembo alsó-felső fék,szinte új +váll mentes első-hátsó féktárcsa
-gyári ktm magura kormány

Tel:06706657560
Na... hogy is kezdjem. ma mentem egy690-es blokkos motorral hát nem győzött meg a menet teljesitmény igaz kicsit vizes volt az út de nemtudom hogy lesz e ilyen motorom 180 lóerő után ez sokkolóan kevés az a rövid tartomány ahol megy .
boldog nyulat mindenkinek! AMÚGYMEG! :D
hirtelen úgy olvastam az első mondatot hogy: Figyu! Nem tudom, hogy vagy elengedve AGYILAG! namondom szegény gyerek :d
Figyu! Nem tudom, hogy vagy elengedve anyagilag, de...Növésben vagy még. Ez olyan, mint a cipő, ha túl passzosat veszel,akkor kinövöd hamar. Attól, hogy erősebb egy motor, mint a Simson, attól még te kezeled a gázkart, és ha feltudsz nőni fejben hozzá, akkor nem lesz baj...ne a magasságodhoz keress elsősorban...
Meg bírnám tartani a 125cm3-on os SX/YZ/CR crossokat?
Eddig csak simsonom volt, azzal mászkáltam.
Ezelőtt azt írtátok, hogy a 85-ös már kicsi lenne nekem.(170cm magas vagyok, 14 éves)
Előre is köszi :)
Ha 18colos lenne még lehet érdekelne is.
Sziasztok!Keresek hitelátvállalással sm ktm et.Aki tud az kérem írjon :)
van itthon 2 szinte zsír új dunlop 21 19 es cross gumim 450 es Sx en voltak.. csak attól félek h álló helyzetükbe tönkremennek.. de eladni meg nem akarom mert alig kapnék érte pénzt és lehet veszek endúró szetttet a motoromhoz.. :D igazából nem sok mondanivalója volt a kis szövegemnek de azért leírtam a dilemmát :D
Semmi gond nincs velük csak átnéztem a gyári csöveket és hibátlanok.Viszont le vagyok égve anyagilag és most crossgumira kéne a pénz.Csupán ennyi
Sziasztok! Nem tud valaki egy eladó teleszkóp rugót egy 2009-es sx be? Egy 4,6 N/mm-es kéne, nekem egy 5,0 N/mm es van most benne. Supermotoba jó lehet ha valaki 450-esből épít motót azzal szívesen cserélnék.
Na,mi a gond velük?
igen!
Tönkre tennéd az euro5-ös normát?

Ja és a 2001-07ig gyártott RFS blokkos EXC-k hez való
Szasztok.
Esetleg ha valakit érdekel eladó szilikonos vízcső szett.Zsírúj nem szereltem fel a mocira.Bővebben email-ben Bugic01@freemail.hu
bigjoe: Rendben, mindenképp

Amúgy én is gondolkoztam Akra dobon, de nem 150k-ért...Helyette Wings lesz 100 körül, ami igazából Akra minőség Akra logo nélkül. Szinte csak KTM-re gyártanak dobokat. És elég jól szólnak és jól is néznek ki

Itt a honlapjuk
oké.. de ha 1x is 90 fölé mész nekem fizetsz.. :P :D lopni se szabad.. mégis lopnak.. sztem ezért ne adj 200 at inkább hívj meg 1 sörre v fantára :P
DE ÚGY SZABÁLYOS
málam az alapból kipattanna onnan.. nekem ne fojtsa le semmi a motort :D
Nem a végdob hanem a középső amiben a katalizátor van / a blokk alatti. azt nem cseréled.