Na ezt nem tudtam, köszi
Vannak olyan esetek amikor ezek hasznosak (mint jelenleg) és vannak amikor nem (nehogy visszaéljen ezzel az újdonsult vevő)
És ez hány nap lehet?
szerintem azt a részt 10 ből 8 ember gondolkodás nélkül aláírja csak akik ár belefutottak ilyenbe azok a "tapasztaltabbak" ők nem írják alá, vagy vmi plusz kritériumot bele írnak...
mikor vettem az autót a kereskedő bele írta az adásvételibe, hogy garanciát nem vállal, se pénz vissza fizetést. bolt is baja a kocsinak rendesen
Ez nem így van. HAsznált motornál is van X nap, amíg elállhatsz a vételtől, ha olyan hibája van, amiről nem tájékoztattak. Ha aláírtad az adásvételin, hogy a kipróbált, megtekintett állapotban átvetted, és az eladó nyilatkozott a hibáiról, akkor szivacs...
Akad egy kis gondom,amiben a segítségeteket kérném!
Vásároltam egy 2003-as 640-es supermotot ma délután,de itthon derült ki hogy eléggé romon van a blokkja,berúgásnál néha úgy megakad,hogy át sem fordul a dugó,ha sikerül is akkor elég csúnya hangot ad ki,súlrodik,nyiszorog stb.
hívtam a srácot hogy a holnapi napon legyen szíves vásárolja vissza a gépet,ha pedig nem,akkor elviszem szakszervízbe,kivizsgáltatom,és ha kiderül hogy "rejtett hibája van",akkor bíróságra kerül az ügy!
Ez a motor elég megkímélt így képről.Teljesen gyári a cucc.Nekem volt ilyen motorom és csak ajánlani tudom.Terepre is teljesen elég ha nem bánod ha pörög a motor.A blokk pedig nagyon megbízható tartós darab.Ha esetleg lesz egy kis pénzed és szeretnéd hogy erősebb nyomatékosabb legyen vagy felújítani a blokkot akkor lehet hozzá kapni 350-es hengerszettet.
Sziasztok!
Van egy motor ami érdekel engem. Szerintetek érdemes lehet egy ilyen idős motorban gondolkodni, hobbi célra, 2002 250 EXC Racing (4 ütemű)? Esetleg valaki ismeri ezt a motort? Tavaly már láttam ezt a hírdetést egy darabig, de most újra feltették. http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_250_exc-5907401
igy elég nehéz...
szerelőnél próbálkoztál és mind csődöt mondott?
mert ha nem is próbáltad..lehet először azt kéne...
mert igy egy 3 sor alapján mit vársz?
mikor ti szétszedve nem láttok semmit képzeld el a vakon szerelést...
a csúszás az ne mföltétlen van összefüggésben a kiemelés hiányával.. de van olyan is ..csak nem mindégh
remélem segitettem...
az szokott baj lenni hogy olyan szerelők-műkedvelő amatörök vannak akik a működési mechanizmusról nem sokat tudnak...és ebből adódóan..nem is lesz jó a szerelésük..ezért kell egy hozzáértő..
wágod
Helló segítsetek légyszíves ?! Olyan problémám van h nem emel ki rendesen a kuplung. A bovdent állítgattuk minden hogyan, de akkor se emel ki de menet közben meg már megcsúszik ha nagyon rá van állítva . A kinyomó rúdnál ezeknél nem lehet semmit sem állítani. Már a kar cserélésével is próbálkoztunk de semmi. És ahova megy a bovden vége abba a kis húzó karba ami a blokkból jön ki az meg gyárilag fix. Segítsetek légyszíves mert bármivel próbálkozunk és semmi. Ez egy KTM MX 250 1986. Előre is köszönöm.
Vannak olyan esetek amikor ezek hasznosak (mint jelenleg) és vannak amikor nem (nehogy visszaéljen ezzel az újdonsult vevő)
És ez hány nap lehet?