Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is ilyen krémszínűből volt
az a danamidom az van nekem is itthon az a bézs vagy sárgás mittudom én milyen színű tudjátok.. akkor csináljak abból és FÖSSEM le feketére? lehet megpróbálom ha meg nem jó akkor lesz az amit dóri mondtál.. pénteken eldobtam én is. :D vagyis ki ment a hátulja a kurvájának..(olajos volt a beton) földhöz baszott úgy még a bukóm siltje is eltört.. amúgy csak a kézvédő karcolódott meg semmi más.. na meg a keréktengely végén lévő kis alu anya megkarcolódott azért akarok most bukógombát nehogy itt pánik legyen majd a mecsekbe 100 nál AS:D mert most kb 40 el mentem.. :D vagy még annyival se.. :D
vassal nem engednek fel jobb pályákra, meg mindeféle okból ki van ez találva hogy ne dobjon át hanem inkább törjön le ha beakad . de amugy jó kérdés. nem bakelit hanem fekete danamid, egyfajta műanyag.
Hát hallod vasból még nekem is van itthon egy "szett".. egy iskolás srác esztergálta nekem, de hogy én azt motorra nem rakom az is tuti Olyan nehéz, valakihez hozzávágom meghal Meg amit itt képesmotoron árul az egyik.. az is egy nagy trágya.. mikor elestem az LC-vel még le sem ért már atomjaira robbant szét (szó szerint) De most van egy miskolci ismerős.. Dávidén, az enyémen, sőt tán boogie smc-jén is az van.. na meg a környékbeli motorosokén is :) naggyon tuti, és olcsóbb mint a képesmotoros trágya.. ha kell írj Dávidnak
Danamid vég aztán alu, a vas nehez is meg szar is... :) alu kopik lassitja a motort vas meg csak kopogna pattogna szikrazna szerintem inkabb vegye danamidot es abbol csinalj

most meg indulj el hozzank hozd el a borruhamat gyere ertem pestre es vigyel haza mert meghalt a kozlekedes faxom :D:D
ha vasból csinálok bukógombát a motoromra az jó? vagy miért szokták műanyagból? olcsóbb? mert vasam van itthon és tudok esztergálni magamnak de műanyagom nincs.. vagy miből van az? bakelit?
Ejj akkor jól belenyúltál a szarba.A kupeckodás néha megbosszulja magát.Sok jót ne várj.Bátyám mikor megvette a 400EXC-t utánajárt a dolgoknak de elég húzós a pereskedés és ha nem neked adnak igazat akkor még a perköltségeket is neked kell fizetned.Ő vagy 600ezret költött még rá és az előző tulaj 200ezret adott vissza némi ráhatással.Szóval a pénzt lehet nem kapod vissza de egy részét a javitásra vissza lehet kérni.Persze ez is ember függő.Sok szerencsét hozzá.
Helló!
Arra nem jó,itt már rápróbáltuk,ez 250-eshez jó!
lett belevéve egy akku, beállítottam a szelepeket, karbitakarítás aztán ment 2 évig utána el lett adva kb annyiért amennyiért lett vásárolva
nem volt rossz üzlet

Az akksit még lehet aznap gyűjtötték be hozzá
ja az xr4 is kupectól lett véve
fingja nem volt semmiről sem
be sem tudta indítani....
mérnem az enyém vetted meg kortisz? :/ mert nem eladó?! :D ha-ha.. viccet félretéve ez szivás de ha ott 6x elindult otthon hetedjére nem? az akkor ki lett számolva.. aztán lehet nem is akkora a baj.. megkellene kérdezd a lévai petit lehet tudna vmi okosat..
egy osztrák papiros xt500z volt
olyan lelkesen tologattak vele hogy csak na
akku kukás volt aztán be kellett tolni
még kicsit szívattam is őket mert be volt nyomva a vészleállító
de tényleg tök rendes népek voltak
KORTISZ
Kérdezd meg ezen a fórumon!
Fognak segiteni
http://www.sportmotor.hu/motor...
"de vettünk cigóktól is már motort, mert olyan "becsületes" képük volt"
Csak nem az XR volt?
mindig mondom hogy az eladót kell nézni elsősorban nem a motort
aki át akarja az ember baszni az át is fogja
mi hagytunk ott olyan gépet ami tetszett is, mert lerítt az emberről hogy egy genyó sumák dög
de vettünk cigóktól is már motort, mert olyan "becsületes" képük volt
még el is küldték postán az osztrák papírjait mert valamelyik autóba felejtették
kipróbáltad ...elhoztad...ez méár a tiéd
ne ez meg a másik
hivatoalos ut..ez kb olyna mint mikor megkéselnek este egy sikátoban egy maszoks valaki.. és mondon a srácank ne tedd mert börtönbe mész..
ja ha megtalálják.. és elitélik

jogi utvesztá.. lehet többet ér pár okos barát akinek elég nagy a benyomása..
persze jó helyre kell teni azt a benyoást és lég méyle akor kiköhögi a lét..
Na igen, pont erre gondoltam én is...
Most eladnám a motoromat, aztán olaj nélkül meghajtaná, majd visszaöntené bele.
Aztán visszahozza hogy szar a motor, én meg tehetem fel darabonként az Ebay-re
az eladó a vevőt a gépkocsi.... van ilyen a szerződésen feltüntetve,de nem mi írtuk,már benne volt.
akkor ez így az én részemről már tárgytalan?
hú..bakker .ez szivás..
nem irigyellek.
én is igy jártam a szutyaberg 650nel.. de szerete mvona ha másnap az eladó 100rel olcsóbban visszavete volna tőlem.. de nem
annak csak za volt a baja hogy ..650 husaberg .2002..és ettől már kutyaszar is..
és mi van akkor ha épp másnap talál egy szebbet/jobbat mittudomén, kellene a pénze vissza, aztán olaj nélkül meghajtja és utána vinné vissza a volt gazdinak, hogy ez full szar mert minden része fos?
semmit nem írtunk a megjegyzésbe,csak szimplán aláírtuk ,megírtuk az adatokat
akkor ez most jó vagy rossz?