Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem semmi volt, lc4!
A Mátrában meg a kráternyi kátyúkból visszhangzik
Én is úgy szoktam vezetni.Megyek városban 55-60-al aztán már unom magam cirkálok a sávomban jobbról balra, meg sokszor csak odapedzsítem neki a gázt éppen csak egy pillanatra hogy szóljon egy kicsit.
Én mondjuk bazira nyugis vagyok, nem sietek sehova meg kulturáltan közlekedek.
De egy fain szerpentinnél nincsen jobb az tuti
Mátra, Bükk, Aggtelek, Szlovákia.... a számban vannak a király utak
Amikor mész a Bükkben és a melletted lévő sziklákról visszhangzik a nagy mély 4ütem
Nem semmi lehetett!
küldtem egy emailt,olvasd el!
Ha jól emlékszem még így is 150-60 volt a vége.
csak kevés az erő... 140 nél odahúzod és nem tép tovább annyira.. mint 1 1000 es.. és nekem az hiányzik.. persze ennek a motornak meg ez SM nek ne a száguldozás a lényege... igazából nem is szeretek gyorsan menni 90-100 al járok.. de gyorsulni azt szeretek nagyon mikor odarántom és megy.. aztán visszaállok 1 kis tempóra.. én ezeket élvezem :D haver mondta h mikor szokott menni a sportmotorosokkal (600-1000) szerpentinen... mindig meg kell várja őket fenn :D meg gyorsulásnál is elhagyja őket elég szépen :D
Csak endurozni használtam de oda még hosszú is volt, de olyan nyomaték volt benne, hogy az 525 exc meg sx a nyomába se ér!
Az már extrém rövid áttétel, utcán nem lehetett túl használható..
Nekem nagyon tetszik mind megjelenésileg, mind technikailag.
A 6-os váltó és az injektor tetszik belőle inkább.
Ha az enyémben lenne még az 5.-en felül egy 6. akkor meg lehetne bolonditani az áttételt mondjuk egy 15:45-el.

Csak legyen jól ráállitva a kipufogóra az injektor.Mondjuk a gyorsitópumpás karbi gázreakciója biztos hiányozna meg a motorféknél durrogás, de csak rá lehet okoskodni pár Deák igazolványért
én mentem 600 as gsx-r el meg ezressel is.. az ezrest elfogadnám 1 szezon után eladnám vagy még előbb.. a 600 as nem is kellene.. de a legjobb motor amivel eddig mente az a superduke volt.. az 1000-től 8000 ig tépi a kezed.. én sem szeretem azt a ráhajolok kezem a térdemnél motort.. kb azon a véleményen vagyok mint te..
A 2. srác is betegség miatt adja el.. Telefonon nekem elmondta mi a baja.. de magánügyet nem teregetek ki:)

2005ös azért csak 2005 ös még ha a narancssárga szín nem is annyira tetszik.. sz egy idom azt kész....

kondorosikukacmsn.com
A hármast asszem ismerem még ki is próbáltam,nincs vele semmi gáz csak a tulajdonosnak van valami gerincproblémája és inkább elengedi a kezét.
De rettentő paraszt módon alkudj ....még telefonon is ezek már ezer éve árulgatott izék aki igazán el akarja adni az ne tököljön 100e-forinton, ha meg tököl tartsa meg puszilgassa fizesse az adókat nézegesse.
Nekem nagyon tetszettek a Z750-ek, SMC előtt tervben is volt.Aztán nyáron betoltuk a motorokat a közösbe és mindenki ment mindenkiével.Én is kipróbáltam a Z-t.
Hát hogy őszinte legyek nekem nagy csalódás volt.Kb 20 méter megtétele után már begörcsölt a combom, meg az óriási tank miatti pozició is nagyon zavart.Az hogy a hátam nem egyenes mint ezen és a lábaim olyan pozicióban vannak mint aki éppen szülni készül.

Hogy őszinte legyek ha megkérdeznék hogy milyen motort szeretnék supermoton kivül, nem tudom mit választanék.
Vagy egy superduke lenne (bár ez is hasonló mint a Z) vagy egy Hypermotard
Viszont az biztos hogy a sor4-ek és a sportgépek totál kicsukva.
Vagy 1 henger vagy V2, és egyenes kormány
ejha :D
Ez 4-ben simán 5 ben kis segítséggel de gázra jött kerékre, ha jól emlékszem 14-47 volt rajt, és delortó karbi.
ezt már 1X benyomtad a miskolc topikba.. geciszép.. csak nem hiszem h olyan sokkal jobb lehet mint mondjuk az smc-d ezért én biztos nem vennék az után 1 ilyet..
Ez a pufogó szett kb egy használt 640-es ára lehet
ez a formavilág annyira nem jön be azért nem r6 om van vagy gsx-r em.. de ha vennék ilyen motort akkor vagy ez lenne vagy az s100rr vagy a HP2 sport..
a kettesre kíváncsi lennék,mi a fene van,láttam 850ért is meg 750ért is egyszerre,most meg már megint lentebb ment..
írd már meg nekem az email címedet légyszíves
Ez is LC8
Fehér-narancs
http://youtu.be/6QDY_d0IyIw
Ez a 3 van a Szombati listán:)

1.

2.

3.
XD ez jóvolt.. haljéhen :ASD
félreértés ne essék! :D nekem a superduke annyira nem jön be külsőre.. én az LC8 blokkra gondoltam mert azt 90%ba ugyan az.. :D
Azért nem áll fel olyankor, mert arra gondolok hogyha becsúszik egy gyerek, akkor olyan is lehet mint Te