Nyilatkozol itt úgy a minőségről, hogy még nem is láttad
Ja hát persze, mert te vagy itt a főokos, a biznisz mágus.
Akinél ha bárki, bármit olcsóbban beszerez vagy megcsinál mint Te, az egy szar alak, fos minőséggel
Ha problémád van a minőséggel kérdezd meg boogie-t, hogy hogy van megelégedve a termékkel
Azzal meg hogy megcsinálom a saját magam szórakoztatásra ne foglalkozz, sok kicsi sokra megy, nem vagy kapzsi
Nincs kedvem árulni semmit, mert van egy ezermester, aki hugyért-szarért csinál mindent, a maga szórakoztatása miatt, és azzal nem tudsz versenyezni...csak a minőséggel...
roli.
tew már most akkora vagy hogy kicsi neked a gép..+ha a természet általános történéseit figyelembe veszük.. már csökkenő magassággal nem szoktak számolni(még 14 évesen) igy ezért lehet ..ismétlem csak az általánosság miatt gondolom..lehet hogy magasabb is leszel...de ha nem is igy lenne..akkor is a 170cmmagasság az már normál méretű motort kiván.. szóval a 21 colos elsőkerék az dukál neked...iletve a 18-19colos hátsó...
na az sx 125-200-250-300 azok alapból pont ilyenek
de mivel ..soraidból itélve még nem vagy egy trálylá retrély ezért egy kisseb köbcenit a javasolt...
a sok melléduma után a lényeg most lyön
szoval sx 125 ponty jó lesz..de lehet cr125 yz 125 rm125 kx 125 is vagy gas gas
hát most nem vagyok annyira elengedve anyagilag úgyhogy most marad a home-made.. de kb 3-4 hét múlva megyek nagyfaluba ha ddig meglesz akkor elüzleteljük!
Vasból nehogy csinálj.Egy hogy szar is, kettő jócskán megnő a rugózatlan tömeg.
Bonamid vagy danamid a tuti.
De az ilyen akril baromságokat ami átlátszó kerüld el, mert az nem kopik hanem törik.
A gyári mindig fröccsöntött műanyag. Könnyű, stb, de az első csúszásnál elolvad...vannak spéci kopásálló műanyagok, danamid, docamid, stb, ami erős, és sokkal tartósabb.
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
2005-ös SX 85-ös véleményeket szeretnék kérni.
Idén lessz általánosból ballagásom, és abból a pénzből+még a spóroltból szeretnék egyet venni. 170cm vagyok, Kicsi lenne nekem? Vagy pont ideális?
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni,valaki talán tud....Vettem egy FTE Beringer radiális 4 dugós féket a 2003-as EXC-re.
Forgalmaz valaki adaptert,vagy valami kisipari módon kell megoldani?
Előre is köszönöm!
Akkor, nézegetem a 125-ösöket .
85-ös YZ-n(2005) már ültem, akkor picit már kicsi volt.
Ballagáskor jön a "pici" moci
Ja hát persze, mert te vagy itt a főokos, a biznisz mágus.
Akinél ha bárki, bármit olcsóbban beszerez vagy megcsinál mint Te, az egy szar alak, fos minőséggel
Ha problémád van a minőséggel kérdezd meg boogie-t, hogy hogy van megelégedve a termékkel
Azzal meg hogy megcsinálom a saját magam szórakoztatásra ne foglalkozz, sok kicsi sokra megy, nem vagy kapzsi
Tcx cross csizmám új 43 méret 30 eft
tel 06203452964
tew már most akkora vagy hogy kicsi neked a gép..+ha a természet általános történéseit figyelembe veszük.. már csökkenő magassággal nem szoktak számolni(még 14 évesen) igy ezért lehet ..ismétlem csak az általánosság miatt gondolom..lehet hogy magasabb is leszel...de ha nem is igy lenne..akkor is a 170cmmagasság az már normál méretű motort kiván.. szóval a 21 colos elsőkerék az dukál neked...iletve a 18-19colos hátsó...
na az sx 125-200-250-300 azok alapból pont ilyenek
de mivel ..soraidból itélve még nem vagy egy trálylá retrély ezért egy kisseb köbcenit a javasolt...
a sok melléduma után a lényeg most lyön
szoval sx 125 ponty jó lesz..de lehet cr125 yz 125 rm125 kx 125 is vagy gas gas
Bonamid vagy danamid a tuti.
De az ilyen akril baromságokat ami átlátszó kerüld el, mert az nem kopik hanem törik.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
2005-ös SX 85-ös véleményeket szeretnék kérni.
Idén lessz általánosból ballagásom, és abból a pénzből+még a spóroltból szeretnék egyet venni. 170cm vagyok, Kicsi lenne nekem? Vagy pont ideális?
Előre is köszönöm!
Forgalmaz valaki adaptert,vagy valami kisipari módon kell megoldani?
Előre is köszönöm!