Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is kuka volt Vacsi új
tegyél bele te is vagy 2 litert Az ilyen siklócsapágyakat ki ne dobd,az még jóóó Tegyél bele betont de rozsdamarót önts hozzááá el ne felejtsd előtte hegeszd össze az összes lemezt
Látom kivicceltek ...
Mondtam, hogy nem értek hozzá ezért is kérdeztem.
Szóval akkor bőven elég a 10w ? Vagy még az is sok ?
ha érdekel van 1 bontatlan zsír új 10ws medium MOTUL FORK oilom.. nekem az lc4 be asszem 5 ös lett téve.. de a 15 ös az nagyon sok sztem.. most az 1X csika1 mellé állok! ennyi erővel igen mehetne beton is bele :D amúgy csika1 nagy szakértő! tőle kérdezhetsz! :D
15? Mé nem keversz bele betont ?Csak aprókavicsból csináld
hát nemtom de tuti h nem olaj mennyiség van megadva hanem vagy légrés vagy olajrés.. majd a zsiri megmondja
Egyébként 2008-as Exc, de a telóba '07 van.
Szimeringnél + felújító szettnél van különbség a régebbi modelleknél.
Milyen olajat érdemes beletenni? Motul 15W közepesen kemény jól hangzik... :)
Nem szeretnék rosszat rendelni.
Nem álltam volna neki, de a szerelő csak jövőhéten tudná megnézni...
Az előző motoromon (sx 125) már csináltam ilyet, kínlódtam is vele rendesen. Először sok olajat raktam bele és kb 2/3-nál összekoppant. :) Kb. 6-7 dl olaj kellett a tapasztalatom szerint, ami jelen esetben alig éri el a nullát :)
Köszi, azért remélem a legjobbakat!
Szia.
köszi az infót,remélem beválik!
vagy csak nem megyek ki sötétben!
légrés vagy olajrés van megadva nem az olaj mennyisége ha nem értessz hozzá sztem inkább ne csináld.. nem egyszerű én úgy tudom elég csak 1 robbantott ábrát megnézni..
Helló!
Segítségre lenne szükségem.
Teleszkóp felújításba fogtam és arra lennék kíváncsi, hogy mennyi és milyen olajat érdemes beletölteni száranként? Hallottam olyat is, hogy lehet variálni az olaj sűrűségét és mennyiségét attól függően, hogy milyen kemény teleszkópokat szeretnénk kapni.
Meg lenne egy olyan kérdésem, hogy az eslőteleszkópnak az aljáról tudtam csak szétszedni, a felső részét nem (mert nincs körmös kulcsom). Így is fel lehet újítani? Gondolok a becsúszószáron lévő perselyekre, ezeket is illő lenne cserélnem.
Valamint a hátsótelónak a felső része kottyan. Elegendő csak azt, vagy ezt párban, az alsóval együtt szokás cserélni?
Aki tud kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Mindenkinek Szép Estét!
Heló!
sikerült valami masinát találni?
Nincs rá panaszom. Erős a fénye, és jó a beállíthatósága is.
Én innen rendeltem:
http://www.red-line.hu/
Szia.
Maga a lámpa fénye,beállíthatósága jó?
Mert nekem a gyári az csak refivel használható madarakra vadászni fák tetejéről Igaz 2005ös.
Honnan is lehet ezt-ilyet beszerezni?
Köszi.
Ja ez olcsóbb.Azt nemtudom hogy miért de nekem az eredeti kellett.Érdemesebb akkor egy ilyet beszerezni.
Leggyakrabban városban megyek, és csakis a megengedett sebességgel! ;-) Vagyis, nettó 50-nel (az bruttó 60-65). Városon kívül 80-105. Pályán ritkán megyek, akkor is rövidet. 110-120.
Ezek a kényelmes tempók. 120-nál azért már bele kell hajolni kicsit.
Nekem ez a fajta EXC lámpa kompletten 20500 Ft volt. Lehetett rendelni narancsba, fehérbe vagy feketébe.
Szevasz teó . mennyivel szoktál a dukkal motorozni,? kettő személyel is próbáltad,,?
Ritka mint a fehérholló.Én is 1évig keresgéltem mire találtam egyet.Angol oldalakon találtam utángyártottat ami ugyan így néz ki fele annyiba kerül mint a gyári.Csak épp narancs nincs belőle A gyári kompletten 36ezer ft
Helló!

Ismét van pár alkatrészem ha valakit érdekel jelezze.
lucky.exp.peter@gmail.com
706005816
20 felett
gyors voltál köszönöm! mindig is jobba adta a te féle fajta fejidomod!
valaki tudja véletlenül mi pénz egy ilyen használt,de nem leütött állapotban?
Igen!Egyikből áttudod rakni a másikba
egy kis segítségre lenne szükségem! a két fejidom (műanyag keret) a két motoron felcserélhető,tehát a lámpa testet (foncsort ) nem kell módosítani,kompatibilis?