Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán mi lesz helyette ha szabad tudni?Ugye lesz helyette másik?
Adatlapod nézd át mert így nemfognak elérni
Heló!
Késő ,már csak cimborámé vihető övé is szép állapot! Raks11
Üdv!
Akkor ez most 2006os!
Nagyon szép állapotban van,látszik,hogy van gazdája!
Ha ilyen szép kívülről,akkor gondolom belül is azt kapta,amit kell.
Küldenél további infót a címemre(adatlapon meg találod)
Az idióta beszólogató,okoskodó barmokból meg jó hogy ide is jutott
Üdv.Köszönöm.A srác aszt mondta hogy ebbe a motorba egy sx blokk van .Az nem jobb mint az eredeti?Köszönöm.
a vélemény 1! :D
Gyáááááááááá
ÓVAKODJ a 200 előtti labancoktól
amal+sem+dellortó kombó megöli a parasztot
Szívből beszélek !
sztem spórolj 1 kicsit és vegyél 1 fiatalabbat.. 19 éve az utakon van meg alig van alkatrész is, vagy csak kínlódással
Ha a képen levő motorról van szó, akkor a helyes évjárat 1992 (piros váz, K-TEAM, fradi szinek ) Megbízhatóság? Mindjárt ott van a SEM-AMAL gyújtás, ami ilyen idős korban egy évet nem bír ki általában. Legalább is az én 93-as EGS(EXC)-él 2 év alatt 2 ment meg. Alkatrészellátás még van, de már nem az igazi. Főleg ezeknél az évjáratoknál szinte hetente variáltak a beszállítókkal, alkatrészekkel. Sokszor vázszám alapján sem volt biztos a dolog rendelésnél. Húszéves krossz mit kaphatott már az élettől? Ilyen idős motort szvsz csak nagyon nyomott áron érdemes venni, és teljes generál, ha tartósan jót akarsz. Kérdés, hogy mennyire, mire kell. Ha csak egy szezonra kell akkor is 50%, vagy kibírja vagy nem. Teljesen márkafüggetlen a dolog, lehet japppán, olasz, dél-kínai, nincsenek csodák, nem KTM-hiba Sajna anno én sem hallgattam a bölcsekre, inkább várni még, de fiatalabbat, többért, jobbat
Üdv.Mindenkinek érdeklődnék mi a véleményetek egy 1994 es évjáratú KTM SX 250 es motorról.Mennyire megbízható,alkatrész ellátás,gyakori hibái?Köszönöm.
Segond, ne viccelj, ha lesz időd, feladod. Nem lehet két felé szakadni!

Ezer köszönet még egyszer!
Remove the oil dipstick at the clutch cover and fill in 1.20 liter of
synthetic 10W-50 engine oil (e.g. Motorex Power Synt. 4T).
– Reattach the plug and check the engine for leaks.
Ha van könyved hozzá megnézed, abban is Power Synt-4 et ír hozzá
Te rafkós
Sziasztok! Szeretnék venni egy ktm 520 exc-t,akinek van ezzel a motorral bármilyen tapasztalata jó vagy rossz legyen szíves ossza meg velem.
Honda cr 250 ről szeretnék átülni ktm-re mert 99%-ban endúrózunk a haverokkal.
Előre is köszönöm a segítséget!
Na itt a kép, talán.
Van aki kitalálja, megrajzoltatja, én meg mivel van minta, olcsóbban megcsináltatom
Hol a kép
Minő hasonlóság,hogy van ez?
Nyár végére lesz meg csak a jogsim..addig felesleges motort venni.Meg gondolom nem olcsó egy fiatal gép :D Mennyibe adod amúgy ha meg szabad kérdezni?
Na csak hogy ne legyen tiszta a kép!

2007-es:
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves, eddig a motoromba cross power 4T 10W50-es olaj ment, de sehol nem tudok most ilyet venni, nincs készlet. Mehet bele a power synt, ugyanaz a kettő? Sokan azt mondják nincs különbség közte, de a címke alapján az egyik utcai a másik cross motorokhoz való. Vagy esetleg másfajta olajat tudtok ajánlani? KTM 250 EXC-R a motor.
Előre is köszönöm!