Amugy kiöntesz egy pohár vizet vagy bele tolod egy pocsolyába és megpróbálod egyenesen tolni. ha ügyes vagy rá lehet jönni hogy egy nyomon halad e a gép. Olajfolyás blokkon nem jó jel, telón se. Könnyen induljon, ne zörögjön nagyon csak egy kicsit !
Sziasztok! ugynézki nem sokára ktm tulaj leszek mivel úgy nézki elcserélem a gsx-r em egy 640 lc4-es 2002-es ktm re szóval tudnátok segíteni hogy ha odakerül a sor hogy meg kell néznem,mit nézzek meg elsősorba rajta mik a tipikus hibák mire kéne felfigyelnem!mondta a tulaj hogy vannak bajai pl: fesszabályzó,szimering lánckerék,egyik gázbovden szakadt.ezek úgy menyibe fájnának?és még amit tudni kell egyáltalán nincs semmi papírja ..Segítségeteket előre is köszönöm!
Gyenge a gyorsítópumpát benyomó rugó.
3 megoldás létezik (lehet több is, most mondok 3-at).
Először is tudni kell milyen karbi, mert én láttam már 2 félét is.
Nekem ilyen van a DRZ-n és nekem is ezeket a tüneteket produkálta, vagyis vagy gázra torpant, lefulladt.
A képen pirossal bekarikázott rugó a ludas. A piros nyíllal jelölt részen elcsíptem és annyival beljebb hajtottam az akasztó fület, így már nyomja eléggé a pumpát és spriccel rendesen.
A másik megoldás, ha ilyen a karbi és kék rugó van benne, akkor kell venni egy zöld sxs-ekben lévő erősebb rugót. KTM gyári cikkszám: SXS08250030
Ha nem akarsz venni rugót, meg lehet oldani ilyen "sufnituningos" módszerekkel is, mint ahogy itt láthatod.
Vmi jópofa 300exc gazda van e itt....ilyesmibe gondolkozom...érdemes e...? köszi a véleményeket...
Inkább lett bele Hulk rugó, az a biztos
Majd holnap kiderül
De azért köszönöm szépen!
3 megoldás létezik (lehet több is, most mondok 3-at).
Először is tudni kell milyen karbi, mert én láttam már 2 félét is.
Nekem ilyen van a DRZ-n és nekem is ezeket a tüneteket produkálta, vagyis vagy gázra torpant, lefulladt.
A képen pirossal bekarikázott rugó a ludas. A piros nyíllal jelölt részen elcsíptem és annyival beljebb hajtottam az akasztó fület, így már nyomja eléggé a pumpát és spriccel rendesen.
A másik megoldás, ha ilyen a karbi és kék rugó van benne, akkor kell venni egy zöld sxs-ekben lévő erősebb rugót. KTM gyári cikkszám: SXS08250030
Ha nem akarsz venni rugót, meg lehet oldani ilyen "sufnituningos" módszerekkel is, mint ahogy itt láthatod.
Jó szerelést.
A jót meg minek szedjem szét amúgyis?
http://youtu.be/HKJh4TAaWd0