Amikor megvettem egyből Tolnára vittem a Szilárdhoz, hogy nézze át a vasat. Azt hiszem Kakasdon a Yamahánál dolgozott. Jókat hallottam róla és személyes tapasztalataim is jók eddig, csak elég sok melója van és ebből kifolyólag várni kell egy kicsit.
Egyébként bátai vagyok. Szekszárd-Mohács közt.
Heló!
Köszönöm kérdésed!
Eggyenlőre még nem találtam meg az igazit.
Keresem!
Számítok minden értelmes felvetésre!
Amit keresek:06-07-10ig
400-600-ig első a Berg,meg a Ktm!
Csak a 4T!
Papír az nem feltétlen.....csak az állapot az legyen ok!
Laza enduróra kell,versenyezni már nem fogok.
Amint haza költözünk,s kész a lakhandi,már mehetek is motorolni!
A tiédet elvitték....van valami más helyette?vagy csak el akartad adni?
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne akkor lenne eladó Akront SM felnim Bridgestone Sport touring gumikkal, vadonatúj, csomagolásból bontatlan 14:42es lánckerékkel.
én a helyedben össze se raknám.. kár 2X szétszedni én azt mondom h te úgysem fogod tudni megcsinálni!.. küld el csika1 nak úgy ahogy van tényleg jobban jársz.. ez nem 1 lánckerékcsere vagy 1 szimering csere a főtengelyen hogy 1 kis robbantott ábra és megy is.. ki a szerelőd ha szabad kérdezni? én is tolna megyébe vagyok.. van itt más is aki bonyhád felől van.. te merről?
Oké akkor a hátsógátló marad ahogy van mert nem szeretném mindig buziztatni mikor szettet cserélek majd megszokom hogy magasabb.
az elején meg az sm -én már repedezett a porvédő a ser meg konkrétan folyik, úgyhogy ha őszig kihúzza marad ha nem elküldöm.
Ha addig kihúzza elküldöm mind a4-et aztán átvariálod ha lehet:)
Amúgy mire számítsak porvédő meg szimeringcsere/pár van valami nagyjából összeg?
Azt képzeld el hogy ezek az emberek amikor elkezdik megműteni a saját gyerekeiket, meg anyukat apjukat feleségüket, mert nem nagy kunszt a doki is csak ember ha Ő ért hozzá akkor naná hogy ő is meg tudja csinálni! Sok ilyen van aztán meg köcsög a világ!
Pfúú,szedd szét az elejét és látod megy-e a dolog!
Sok a variáció,kívülről nem látszik.
A hátsóhoz belülre meg kell bele ütköző,mérete meg a rugótól függ Egyszerű,de nem egyszerű
Szia az lenne a tiszteletteljes kérdésem hogy a 950sm első teló külső háza belül ugyanaz e mint a super enduro-jé(kívülről ugyanaz)mert megcserélném a kettő belsejét idővel.
A ser-teló külseje szép állapotban van a supermotomé meg csúnyácska,amiben eltérést gondolok az a persejek szélessége,ez is lenne a kérdés ugyanaz e a szélessége?
Van egy kis lógásuk az normális?
Ill:csak a SER hátsó gátlója van meg ami 250mm-es a supermoto-é 210mm ha belerakok egy kisebb rugót amitől összébb-ül akkor ugyanúgy fog funkcionálni vagy mivel nem tudja kirúgni magát lesz valami izé az izével,érted?
Köszi
Oké, köszi!
Azért gondoltam, hogy nekiállok én, mert a szerelő csak jövőhéten tudna foglalkozni vele, ami kicsit késő lenne már. Tudom előbb kellett volna gondolkoznom, de sajnos ez van.
Már hallottam rólad, hogy érted is meg jól is csinálod, amit csinálsz. Úgyhogy nem kizárt, hogy felkereslek. Remélem sikerül azért összeraknom, ha nem akkor jelentkezek
takarítottam/szimmeringeztem pár egyszerűbb elsőlábat, de ezt a húzó-nyomó csillapításút inkább elküldtem csikának
alig volt drágább mintha minden kacatot megvásárlok hozzá meg szopok egy napig vele.....
Ne próbáld ,van amit elbasznak,még nekem is feladja a leckét Nem kell pont ide,de inkább valakinek add át aki látott már olyat,de nem kettőt Ha meg engem akarsz,elérhetőségem van,megtalálsz
Én szeretném normálisan megcsinálni. Felújító szettet is veszek bele (remélem jót). Csak elég kevés a tapasztalatom és ehhez szeretnék kérni pár hasznos tanácsot.
Egyébként mennyiért szoktál teleszkópokat csinálni ?
Ha elvállalnád összebeszélhetnénk.
Megpróbálom megcsinálni, de lehet a végén szakembernél fog kikötni :)
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni,valaki talán tud....Vettem egy FTE Beringer radiális 4 dugós féket a 2003-as EXC-re.
Forgalmaz valaki adaptert,vagy valami kisipari módon kell megoldani?
Előre is köszönöm!
Egyébként bátai vagyok. Szekszárd-Mohács közt.
Köszönöm kérdésed!
Eggyenlőre még nem találtam meg az igazit.
Keresem!
Számítok minden értelmes felvetésre!
Amit keresek:06-07-10ig
400-600-ig első a Berg,meg a Ktm!
Csak a 4T!
Papír az nem feltétlen.....csak az állapot az legyen ok!
Laza enduróra kell,versenyezni már nem fogok.
Amint haza költözünk,s kész a lakhandi,már mehetek is motorolni!
A tiédet elvitték....van valami más helyette?vagy csak el akartad adni?
Ha valakit érdekelne akkor lenne eladó Akront SM felnim Bridgestone Sport touring gumikkal, vadonatúj, csomagolásból bontatlan 14:42es lánckerékkel.
az elején meg az sm -én már repedezett a porvédő a ser meg konkrétan folyik, úgyhogy ha őszig kihúzza marad ha nem elküldöm.
Ha addig kihúzza elküldöm mind a4-et aztán átvariálod ha lehet:)
Amúgy mire számítsak porvédő meg szimeringcsere/pár van valami nagyjából összeg?
Azt képzeld el hogy ezek az emberek amikor elkezdik megműteni a saját gyerekeiket, meg anyukat apjukat feleségüket, mert nem nagy kunszt a doki is csak ember ha Ő ért hozzá akkor naná hogy ő is meg tudja csinálni! Sok ilyen van aztán meg köcsög a világ!
Sok a variáció,kívülről nem látszik.
A hátsóhoz belülre meg kell bele ütköző,mérete meg a rugótól függ Egyszerű,de nem egyszerű
A ser-teló külseje szép állapotban van a supermotomé meg csúnyácska,amiben eltérést gondolok az a persejek szélessége,ez is lenne a kérdés ugyanaz e a szélessége?
Van egy kis lógásuk az normális?
Ill:csak a SER hátsó gátlója van meg ami 250mm-es a supermoto-é 210mm ha belerakok egy kisebb rugót amitől összébb-ül akkor ugyanúgy fog funkcionálni vagy mivel nem tudja kirúgni magát lesz valami izé az izével,érted?
Köszi
Van,hogy az olcsó a drága.
Azért gondoltam, hogy nekiállok én, mert a szerelő csak jövőhéten tudna foglalkozni vele, ami kicsit késő lenne már. Tudom előbb kellett volna gondolkoznom, de sajnos ez van.
Már hallottam rólad, hogy érted is meg jól is csinálod, amit csinálsz. Úgyhogy nem kizárt, hogy felkereslek. Remélem sikerül azért összeraknom, ha nem akkor jelentkezek
alig volt drágább mintha minden kacatot megvásárlok hozzá meg szopok egy napig vele.....
Egyébként mennyiért szoktál teleszkópokat csinálni ?
Ha elvállalnád összebeszélhetnénk.
Megpróbálom megcsinálni, de lehet a végén szakembernél fog kikötni :)
Forgalmaz valaki adaptert,vagy valami kisipari módon kell megoldani?
Előre is köszönöm!