elvittük esztergályoshoz ha kifűzetném a felnit letudná szurni egy kicsit és megperselyezni de azzal az élettartamát rövidítem próbáltuk ugy hogy marad ez a kopással és akkor kisebb csapágy de a kisebb csapágy hogy a belmérete maradjon tul vékony így kettő kellene de a kettő nem fér el, ezért kéne másik agy... :\
Javítható ha csak ki van verődve a csapágy,vagy csináltatsz bele egy perselyt amitől elvékonyodik a csapágyház..vagy megcsinálod enyhén kúposra a csapágy fészkét..felforrasztod a csapágyat és beütöd a helyére..a szimering is laza lesz arra is kell tenni egy hézagolót.
csak tökéletesen záró szimeringet tegyél be és fordítva azaz a rugós fele kifelé , jól tömd meg mögötte grafitos zsírral.
így egy pár évet még használhatod ha ügyes vagy de keress egy bontottat az a biztos..
köszönöm a válaszod de sajnos nem nagyon vagyok tele, vmi olcsóbb megoldásra számítok mert most vettem a motort szombaton és eléggé kifogytam most de valami jó ajánlatra vevő lennék.
Csak hogy lásd kivel van dolgod,itt volt a legolcsóbb mikor én is kerestem.
A gyári 68 ezer. A gyáriba benne vannak a szimeringek csapágyak,a talonba meg asszem nincsenek.
Keresek KTM 125-s sx-hez 19 colos hátsó kerékhez kerékagyat vagy felnit vagy excel, talon csupasz kereket. Tel.: 06305928321 Email: pepekrossz@gmail.com
csak tökéletesen záró szimeringet tegyél be és fordítva azaz a rugós fele kifelé , jól tömd meg mögötte grafitos zsírral.
így egy pár évet még használhatod ha ügyes vagy de keress egy bontottat az a biztos..
A gyári 68 ezer. A gyáriba benne vannak a szimeringek csapágyak,a talonba meg asszem nincsenek.