Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább ne legyen zsír új motorom soha
azt lehet mikor 3db hatalmas arab bréé meredne feléd vissza sírnád az egészet
és nem kevés lány is
Ezt a berget figyeljétek
http://www.kepesmotor.hu/husab...
EZMIEZ?
sztem sok fiú van még így vele! én is
magura, beszerzés függő hogy mennyi, 15-30ig is akár
vagy ha felújjtható akkor zsiráf tud neked felújító szettet vmi 10ezerért..
Jelen esetben ez is megérheti!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Nem tudom,biztos.Én vettem rá gyárit.
én bs80-as bázisolajjal kentem az 525-ön, akkor épp azt hordtam horvátba

50 fokosan töltöttük ott olyan volt mint az olaj, de ha simán kihűlt környezet hőmérsékletre akkor még a zsírtól is sűrűbb volt
de a talon az jobb mint a gyári nem? könnyebb meg erősebb is nem?
hasonlít de mégsem
ez direkt lánc kenésre szolgál, totál környezetbarát cucc
de ha vastagon keni az ember akkor mindent beterít
ellenben a vizes-saras terep is elég lassan szedi le
Valamelyik KTm kereskedésben. Én néztem hozzá talont is,az valamivel olcsóbb lett volna mint a gyári.Az "csak" 50 környéke volt akciósan.
anno a rometten grafit zsírral kentem be a láncot, élmény volt mire lemostam magamról a "nyomokat"
köszönöm a választ és azt esetleg nem tudod hol találok agyat hozzá újat?
Agy csere.Nem lesz occsó,60 ropi környéke az új.Használtat nem tennék bele,mert lehet ugyanúgy jársz vele mint ezzel.Ráadásul nem is nagyon fogsz találni,mert erősen fogyó cikk a KTM-nél.
KIEZTE?!
2002-2003as az sx
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni vettem egy 125ős sx-et azt hittük hogy csak hátsó kerékagy csapágyat kell cserélni mert lógott , de ma szétszedtük és kiderült, hogy az agyban lóg a csapágy ami nem rég lett cserélve lehet az aggyal csinálni valamit vagy új agy kell? és ha új/másik agy kell milyen árban lehet az új agy? vagy ha valaki tud esetleg hátsó agyat vagy akár komplett hátsó kereket az írjon (pepekrossz@gmail.com) előre is köszönöm.
na vége a csoport terápiának mindenki hazafele!
ez valami vasutas krém, amúgy nagyon tuti, szomszéddal is jó kibaszni mert alig lehet lemosni olyan tapadós, és frankó ezüstös színű

Vagy hozol a sarokról trafóolajat
Most nézem linkaska te is el paterolod a motort hát mi a fasz van mindenki el adja a jó időre?
gondolom azokat a kicsiket, egyszer nekem is kínáltak de nem használok ilyen úri dolgokat
1,5 liter pálinkáért szereztem 5liter lánckenő masszát, kb 170 éves koromig ki fog tartani
22 mér mit mondjak? anyám apám? :D