húúúúúúúúúúúúú zsiri de mencsi vagy ezen a képen! és milyen ügyes vagy h quadot építettél de nem látom rajta a GR matricát pénteken majdnem felhívtalak.. nem tudtam milyen menet van a lendkeréken, a lendkerék lehúzóra elfelejtettem milyen mentet kell vágni de már megcsináltam..
Szeva csika1
Bocs de semmi közöm az irományhoz.Azért ledöbbentem hogy vannak rajtam kívül bugicok .Főleg hogy ilyen ordenáré gyökér lehet.De mégegyszer hangsúlyozom nem én írtam és nem az én címem!Nekem bugic01@freemail.hu címem van.
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy 2002-2003-as KTM sx 125ős cross motoron milyen márkájú a gyári kuplung munkahenger és milyen árban lehet egy olyan? Előre is köszi.
A motorvezérlőt karakterisztikáját állítja. 0, 1, 2 pozíciók használatosak. 1 - Soft (nagypapás, max 70% gáz), 2 - Advanced (agresszív eléggé), 0 - Standard (ez normális, lehet lassan is menni vele)
A 3-9 pozíciók szintén a Standard állás. Azt olvastam, hogy a UST (User Setting Tool) segítségével még 4 pozícióra egyéni karakterisztika tölthető fel.
A következő példa a saját 520 EXC-m, amiből a saját hülyeségem miatt veszett el az alvázszám, mert lehomokoltattam a vázat, és új szinter bevonatot kapott. Eladáskor derült ki, KPM és ők beleütöttek egy új számot...
Bocs de semmi közöm az irományhoz.Azért ledöbbentem hogy vannak rajtam kívül bugicok .Főleg hogy ilyen ordenáré gyökér lehet.De mégegyszer hangsúlyozom nem én írtam és nem az én címem!Nekem bugic01@freemail.hu címem van.
A 3-9 pozíciók szintén a Standard állás. Azt olvastam, hogy a UST (User Setting Tool) segítségével még 4 pozícióra egyéni karakterisztika tölthető fel.
Hátha annak az állitója
Sárga is, KTM is, 1 hengeres is, élményt sem ad
De új gazdit keres
Hol van az a kapcsoló?Esetleg kép?
sárga a motorod és ktm pfff gyújtsd fel 1 hengeres szupermoto biztos valami ratyi és még élményt sem ad
Az még hagyján hogy "kici óócccóó" a motorod, de még sor4-es is.
Ez itt nem menő, hordd el magad