Lehet lejebb kellett volna olvasni :D a martin gyerekig olvastam aztan lc4 himba neki meg gorgo csere volt azert hittem hogy vezerlesrol van szo :D olvasni egyszerubb lett volna
Bocsi tényleg elfelejtettem írni.Nem tud rendelni haver mert valamiért nem működik neki a Pay pal.Innen veszik le a pénzt.Úgyhogy megmarad ez nekem.Ha történik valami akkor üzenek.
Helóka mindenkinek!
Szükségem lenne néhány dologra így szezonkezdésre, tehát ha valakinek van jó állapotú használt, esetleg jó árú új lámpás fejidomja (nem a kocka hanem az újabb) esetleg csak simán a lámpa is jó fejidom nélkül, viszont akkor kéne 1 rajtszámtábla is na mind1 ezen kívül kéne még 1 szívató rész (nem az a saras agyagos nyálkás meredek ge*i hanem az a kis pöcök ami a karbin van... ) meg 1 pár jó állapotú kézvédő, esetleg 1 komplett idomszett, nembaj ha okádék karcos endgyúrózni lesz sm-re meg megmarad a cép
Azt nem tudja valaki h hol tudok küllőt rendelni? sm kerékhez lenne, de nem gyári hanem vmi összerakott cucc tehát gondolom méretek alapján tudnék csak rendelni, de nem tudom honnan
Az LC4-esek himbásak a többi KTM meg nem.A többi utcai KTM-et nem tudom.Az EXC-k SX-ek SXF-ek meg mindenféle alváltozat PDS rendszerü kivéve a 2011-től gyártott SX-ek meg SXF-ek.Én így tudom.
A PDS szemnek mi a cikkszáma vagy a mérete?
Mert az alkatrészesben nincsen benne hiába nézek én 450-et vagy 525-öt.
Ez jó a himbásba is vagy oda más kell?
tunying vizkerékkel..mi a helyzet?
mert már itt a thavasz
Szükségem lenne néhány dologra így szezonkezdésre, tehát ha valakinek van jó állapotú használt, esetleg jó árú új lámpás fejidomja (nem a kocka hanem az újabb) esetleg csak simán a lámpa is jó fejidom nélkül, viszont akkor kéne 1 rajtszámtábla is na mind1 ezen kívül kéne még 1 szívató rész (nem az a saras agyagos nyálkás meredek ge*i hanem az a kis pöcök ami a karbin van... ) meg 1 pár jó állapotú kézvédő, esetleg 1 komplett idomszett, nembaj ha okádék karcos endgyúrózni lesz sm-re meg megmarad a cép
Azt nem tudja valaki h hol tudok küllőt rendelni? sm kerékhez lenne, de nem gyári hanem vmi összerakott cucc tehát gondolom méretek alapján tudnék csak rendelni, de nem tudom honnan
Mert az alkatrészesben nincsen benne hiába nézek én 450-et vagy 525-öt.
Ez jó a himbásba is vagy oda más kell?