Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is :D eladtuk a fahazat ugyhogy bukott a motorshows penzgyujtes.
biztos nem kérdezne vissza :D este gépnél leszek linkelek 1 videót gyöngyösi romákról XD kurvakemény XD
Ezt tegyed az LC4be!
zsiri..vagy?
tunying vizkerékkel..mi a helyzet?
mert már itt a thavasz
jól esne 1 kalács! :( :D
üjj le nyugodtan, pihenj meg !
Lehet lejebb kellett volna olvasni :D a martin gyerekig olvastam aztan lc4 himba neki meg gorgo csere volt azert hittem hogy vezerlesrol van szo :D olvasni egyszerubb lett volna
ez nem vezérlés, hanem a hátsó lengőkarnál van a himbarendszer, és /vagy PDS szem
A pds vezerles alatt mit ertesz ?
Bocsi tényleg elfelejtettem írni.Nem tud rendelni haver mert valamiért nem működik neki a Pay pal.Innen veszik le a pénzt.Úgyhogy megmarad ez nekem.Ha történik valami akkor üzenek.
BUGIC nem válaszoltál a emailre a hűtőcsövekkel kapcsolatban mégsem aktuális?
Helóka mindenkinek!
Szükségem lenne néhány dologra így szezonkezdésre, tehát ha valakinek van jó állapotú használt, esetleg jó árú új lámpás fejidomja (nem a kocka hanem az újabb) esetleg csak simán a lámpa is jó fejidom nélkül, viszont akkor kéne 1 rajtszámtábla is na mind1 ezen kívül kéne még 1 szívató rész (nem az a saras agyagos nyálkás meredek ge*i hanem az a kis pöcök ami a karbin van... ) meg 1 pár jó állapotú kézvédő, esetleg 1 komplett idomszett, nembaj ha okádék karcos endgyúrózni lesz sm-re meg megmarad a cép
Azt nem tudja valaki h hol tudok küllőt rendelni? sm kerékhez lenne, de nem gyári hanem vmi összerakott cucc tehát gondolom méretek alapján tudnék csak rendelni, de nem tudom honnan
Az LC4-esek himbásak a többi KTM meg nem.A többi utcai KTM-et nem tudom.Az EXC-k SX-ek SXF-ek meg mindenféle alváltozat PDS rendszerü kivéve a 2011-től gyártott SX-ek meg SXF-ek.Én így tudom.
írtam itt visszább h kész van de írtam levelet is!
én most így hasra ütéssel azt mondom h a ktm motorjai nem himbásak 1-2 kivétel van.. vagy nem jól tudom?
Haló nemtom írtál-e mailt el vagyok veszve mi újság van jövő hétre meg tudnád csinálni a lehúzót?
KTM 125-s sx-hez 19 colos hátsó kerékhez kerékagyat vagy felnit vagy excel, talon csupasz kereket.
Köszönöm a válaszod.
A PDS szemnek mi a cikkszáma vagy a mérete?
Mert az alkatrészesben nincsen benne hiába nézek én 450-et vagy 525-öt.
Ez jó a himbásba is vagy oda más kell?
pffff......
Respect
én mindig megmondom a tutit
Még jó hogy én Pálinkás vagyok
olyan mint a pálinka, az első pár dupla nehezen megy, utána meg megy magától, a végén meg már hiányzik is